Pikavippi Ilman Puhelinta Nettihakemuksella

Pikavippi ilman puhelinta - vaivaton laina!

Oletko joutunut tilanteeseen, jossa tarvitset lainaa tai pienemmän pikavipin, mutta valitettavasti puhelimessa ei ole saldoa lähettää varmistusviestiä? Vai onko puhelin kokonaan käyttökelvoton, kadoksissa tai haluat muuten vain säästää vippiä hakiessa? Tässä tapauksessa olet päätynyt oikealle pikavippisivustolle, sillä me kerromme sinulle mistä vippipaikoista saat pikavipin ilman puhelinta tai tekstiviestiä kätevästi tilillesi – useimmista jopa muutamassa minuutissa.  

Saako lainan pankkitunnusten avulla?

Sinut tunnistetaan TUPAS tunnusten avulla lainaa hakiessasi.

Vippi.org

Vippi.org on vakiinnuttanut paikkansa Suomen vippimaailman huipulla. Voit hakea heiltä vippiä 1000 – 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Aikaisemmin sait vielä vipin täysin ilman korkoja, mutta tämä tarjous on sittemmin poistunut. Laina-aika on 1-15 vuotta ja voit hakea heiltä tekstiviesti vippiä ilman pankkitunnuksia. Tutustu Vippi.org palveluun täällä.

Euro24

Euro24:lta saa vippiä ilman puhelinta

Euro24 on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa entistä monipuolisemman lainavalikoiman yhä joustavemmilla lainaehdoilla 100-2000 euron väliltä kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille. Myös lainojen hinnat ovat tippuneet alas, kiitos pikavippien korkokaton eli Euro24 on nyt kaikin puolin parempi vaihtoehto. Voit hakea Euro24:n vipin käden käänteessä suoraan yhtiön sivuilta alapuolelta olevan linkin kautta. Tutustu ja pikalaina heti tilillesi Euro24:n kautta jo tänään – rahat saat tilillesi heti. Hae Euro24:n kautta  

Halino

Halinon pikavipit saat aina ilman puhelinta

Halino tarjoaa pikalainan erittäin pitkällä maksuajalla, voit saada kaikille lainoille jopa 1-5 vuotta maksuaikaa 1000-6000 euron väliltä. Voit hakea lainaa ilmaisella lainahakemuksella helposti ja nopeasti alapuolella olevasta linkistä. Halinon lainat ovat edullisia ja vuosikorko on vain n. 30 % paikkeilla sekä lainaehdoissa on reilusti joustoa. Yhtiö tarjoaa mm. täysin maksuvapaata kuukautta lainaajan näin halutessaan! Tutustu ja hae lainaa heti ilman vakuuksia verkon kautta ilman puhelinta. Hae Halinon kautta   Jos tarvitset suurempaa lainaa (yli 1000 euroa) ilman puhelinta tai tekstiviestivarmistusta, on tilanne monimutkaisempi. Usein suurempia lainoja haettaessa lainantarjoajat vaativat sinulta enemmän tietoja, varmistuksia ja muuta informaatiota. Näin ollen yleensä myös puhelinnumerosi halutaan varmistaa, ja henkilökohtainen matkapuhelin vaaditaan. Joissain tapauksissa voit saada postitse lainahakemuksen, jonka sitten täytät ja allekirjoitat, joten puhelimen käyttöä ei välttämättä vaadita, mutta näitä firmoja on harvassa. Ongelmana on myös se, että jos vipin haluaa heti ilman puhelinta ei tästä keinosta ole hyötyä, sillä postin tulemisessa kestää yleensä vähintään pari päivää ja tämän jälkeen joudut vielä postittamaan tai skannaamaan täyttämäsi paperit ja lähettämään ne takaisin lainantarjoajalle. Joten suurempia lainoja tai kulutusluottoja haettaessa, on puhelimen käyttö suotavaa, jotta nettihakemuksella lainan saaminen onnnistuisi helposti ja nopeasti.  

Vippi ilman tekstiviestiä 2024 – onko puhelimen käyttö välttämätöntä?

Hae pikavippi ilman puhelinta netistä

Puhelimella pikavipin ottaminen on se yleisempi keino, ja se mistä koko pikavippi-ala lähti käyntiin. Ensimmäisenä Suomen markkinoille lanseerattiin Tekstivippi, joka markkinoi itseänsä juuri tekstiviestillä otettavaksi lainaksi. Tästä koitui kuitenkin ongelmia lakien kanssa, koska hakijan henkilöllisyyttä ei välttämättä pystytty todentamaan. Tuli tapauksia, joissa henkilön matkapuhelin oli varastettu ja tällä oli sitten haettu pikavippiä. Näin ollen lainsäätäjät puuttuivat asiaan ja alkoivat vaatia tarkempia varmistuksia hakijoilta. TUPAS-tunnistautuminen otettiin käyttöön, eikä pikavippiä saanut enään yhtä helposti puhelimen avulla.  

Nykypäivänä hakijoiden vaatimukset ovat hieman toisenlaiset. Tänä päivänä halutaankin hakea vippiä nettihakemuksen avulla täysin ilman puhelinta tai tekstiviestin lähettämistä vippiyritykselle. Jotkut lainapaikat ovatkin vastanneet asiakkaiden tarpeisiin ja myöntävät pikalainaa ilman matkapuhelinta hakijoillensa. Näissä lainapaikoissa taas pakollisena on verkkopankkitunnukset ja niiden avulla henkilöllisyyden todentaminen. Jotta he voivat olla varmoja hakijoidensa henkilöllisyydestä, tulee sinun kirjautua omaan verkkopankkiisi ja syöttää oikeat tunnukset ja avainluvut, jotta pääset jatkamaan lainahakemuksen käyttöä.

  Tämän jälkeen täyttelet pikavippifirman sivulla lainakaavakkeen loput osat oikein, valitset lainasumman sekä laina-ajan itsellesi sopivaksi ja painat lähetä nappia. Tekstiviestin lähettämistä ei vaadita. Joissain lainapaikoissa on käytössä systeemi, joka lähettää varmennekoodin puhelimeesi, jonka sitten syötät heidän nettisivuillensa. Toisinsanoen, ei ole kysymys pikavipistä täysin ilman puhelinta, vaan enemmänkin siitä että saat vipin ilman tekstiviestin lähettämistä, myös tässä vippivertailu on erinomainen työkalu. Tämä systeemi on kätevä niille, joilla on esimerkiksi saldo loppu kännykästä tai vaikka niille jotka ovat ottamassa pikavippiä prepaid liittymällä.   Mutta valitettavasti ne jotka ovat täysin ilman puhelinta ovat hieman pulassa, koska useimmat yritykset kuitenkin jonkinlaisen varmenteen lähettävät. Seuraavassa kuitenkin niitä yrityksiä, joiden kautta saattaa olla mahdollista saada vipit ilman puhelinta tai tekstiviestiä – eli täysin ilman matkapuhelimen käyttöä. Kannattaa aina kuitenkin lukea hyvin jokaisen yrityksen omat ehdot ja säännöt, sillä ne saattavat muuttua ilman erillistä mainintaa. Yleensä löydät yrityksen sivuilta useimmin kysytyt kysymykset, joiden avulla pääsee jo pitkälle ja ne vastaavat nimensä mukaan yleisimpiin kysymyksiin.

Pikavippi verkkohakemuksella pankkitunnuksia käyttäen

Pikavippi pankkitunnuksilla on helpoin keino hakea lainaa ilman puhelinta. Pikavippipalvelut myöntävät vippiä verkkohakemuksilla, minkä voi jättää vaivattomasti kotitietokoneelta. Nykyisin mobiililaitteen selain toimii myös, kun haetaan pikalaina verkkohakemuksella. Halvin pikavippi onnistuu nyt siis mistä tahansa, millä laitteella tahansa. Hae lainaa tietokoneella, älypuhelimen selaimella tai tabletilla suoraan kotisohvalta! Edullisin pikalaina ilman puhelinta löytyy tekemällä pikavippivertailu ennen lainan hakemista. Pikalainoja pankkitunnuksilla on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, joten kannattaa vertailla kulutusluottojen ja muiden lainojen välillä huolellisesti ennen vipin hakemista. Voit tarkistaa kaikki pikavipit tästä! Ilman puhelinta pikavipit saa ilman vakuuksia ja takaajia. Vippiä  ilman puhelinta voi hakea kaikki suomessa asuvat, raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt. Pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu ilman puhelinta, eikä myöskään puhelimen kanssa.

Hae lainaa ilman puhelinta nyt, saat rahaa tilille 15 minuutin kuluessa
Pikavippi ilman puhelinta tilille pankkitunnuksia avulla

Entäs sitten vipit puhelimella – ilman pankkitunnuksia?

Jos taas olet tilanteessa, jossa puhelimen käyttö onnistuu ja voit lähettää hakemuksen tekstiviestillä tai vaihtoehtoisesti vastaanottaa puhelinvarmenteen, mutta omat verkkopankkitunnukset on lukittu tai hukassa? Tai olet yksi niistä harvoista, jotka eivät verkkopankkia käytä ollenkaan ja tarvitsee silti saada pikavippi ilman puhelinta heti tilille? Tässäkin tapauksessa usein ongelmia ilmenee sillä vuonna 2010 säädetyn lain mukaan, hakijan henkilöllisyys tulee todentaa ja tämä tapahtuu varmimmin juurikin TUPAS-tunnistautumisen avulla.   Joissain paikoissa voi kuitenkin olla vielä käytössä tekstiviestihakemuksella vipin ottaminen ja varmistaminen. Pikalainat puhelimella saat yleensä niistä paikoista, jotka sitä mainostavat ja seuraavassa yksi tunnetuimmista. Muista aina kuitenkin varmistaa yrityksen nettisivuilta tämän päivän lainaehdot sekä useimmin kysytyt kysymykset.  

Vipit ja tulevaisuus

Vippien kanssa on ollut jos jonkinmoista mediahässäkkää, lakialoitetta ja addressia. Tästä huolimatta ala kukoistaa edelleen ja käyrä on nousujohteinen. Tällä hetkellä suurimpana kysymyksenä lienee pikavippien korkokatto. Lakialoite pikavippien korkokatosta kaikille alle 5000 euron lainoille tuli jo useita kuukausia sitten, mutta tämän jälkeen siitä on ollut vain muutama hassu maininta mediassa.   Jos kyseinen laki voimaan astuisi, niin silloin vipit todennäköisesti katoaisivat täysin, koska toiminta hyvin pienillä koroilla ei olisi enään kannattavaa. Tämä lisäisi luultavasti suurempien lainojen suosiota ja pakottaisi ihmiset ottamaan tarpeen tulleen suuria sekä vaikeasti takaisinmaksettavia kulutusluottoja. Niinpä pikavippien korkokatto saattaisi jopa aiheuttaa enemmän ongelmia kuin mitä siitä hyötyä olisi.   Toivottavasti sait artikkelistamme tarvitsemasi tiedon ja löysit itellesi pikavipin ilman puhelinta tai tekstaria. Jos sinulla on parannusehdotuksia tai haluat muuten vain jättää palautetta sivustosta, otathan meihin yhteyttä ja annat painavan sanasi jotta saamme tehtyä sivustosta entistäkin paremman. Toivotamme sinulle oikein hyvää jatkoa ja toivottavasti löysit vipit ilman puhelinta!