Vivus kokemuksia ja info

vivus-pikavippi

Vivus tarjoaa edullisia lainaratkaisuja 10-2010 euron väliltä ja ensiasiakkaana voit saada jopa täysin kuluttoman lainan 400 euroon saakka. Vivuksen lainatuotteet sopivat tilanteeseen jossa rahan tarve on akuutti eikä laina-aika ole pitkä. Rahat saa todella nopeasti käyttöön ja maksuaikaa on 3-30 päivää. Ilmaisen lainan saa ensiasiakkaana maksimissaan 400 euroon 1 kuukauden maksuajalla.   Kulut ovat Vivuksella alhaiset koska laina-aika on aina lyhyt, enintään 30 päivää. Joten jos tiedät että lainaa et tarvitse kuin väliaikaisesti niin Vivus on todennäköisesti kaikkein paras ratkaisu sinulle.   Hae lainaa Vivuksen kautta  

Taustaa Vivuksesta ja yleiset arvostelut

Vivus on tarjonnut lainapalveluaan jo vuosia Suomessa ja kuuluukin alan ehdottomaan kärkeen. Aktiivisesti myös hyväntekeväisyydessä esiintyvä rahoituspalvelu onkin yksi suosituimmista paikoista hakea tasapainoa talouteen. Vivus on osa 4Finance rahoitusyhtiötä joka on tunnettu luotettavuudestaan, ammattitaitoisuudestaan sekä hyvistä lainatuotteistaan. 4Finance toimii rahoitusalalla Suomen lisäksi 13 muussa maassa ympäri maailman ja pikavippi on sitä kautta helposti haettavissa.   Voit myös halutessasi siirtää eräpäivään pientä korvausta vastaan jos näyttää siltä ettet ole valmis maksamaan lainaasi. Eräpäivän siirto on aina järkevämpää kuin jättää lainan maksu hoitamatta.   Vivus ansaitusti saa täydet pisteet arvostelussamme koska mitään pahaa sanottavaa ei vain löydy. Ensiasiakkaat pääsevät nauttimaan kuluttomasta lainasta, kustannukset ovat alhaiset kaikissa lainatuotteissa sekä yhtiö on aktiivinen niin hyväntekeväisyydessä. Sanomattakin on siis selvää että voimme Vivusta vilpittömästi suositella.  

Kuka voi hakea Vivuksen rahoitusta?

Lainahakijan tulee olla 20-80 vuotias ja asua pysyvästi Suomessa. Hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa, koska maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen.  

Miten voin hakea luottoa?

Ensilainaa haettaessa on se tehtävä internetissä olevan lainahakemuksen kautta. Hakemus on todella helppo täyttää ja siihen pystyy kuka tahansa. Hakemuksen täyttö ei ota aikaa kuin muutamia minuutteja ja kaikki jättämäsi tiedot käsitellään suojatun yhteyden välityksellä joten se on ehdottoman turvallista.   Kun lainasi on hyväksytty palvelun aukioloaikana (7-23) niin rahat siirtyvät tilillesi jopa 15 minuutissa. Jos etsit pikavippiä heti, on Vivus yksi parhaimmista vaihtoehdoista 2024 vuoden luottomarkkinoilla.   Jos sinulla on avoin laina, niin voit hakea siihen korotusta myös netin välityksellä sekä vanhoille asiakkaille on tarjolla myös puhelin palvelu jonka kautta voi lainaa myöskin hakea.  

Vivukselta täysin kulutonta ja korotonta ensilainaa

Vivukselta voit uutena asiakkaana nostaa täysin kulutonta ja korotonta ensilainaa jopa 400 euroon saakka, kunhan maksat lainan takaisin sovitussa maksuajassa. Ilmaiselle lainallesi saat jopa 30 päivän maksuajan, joten voit maksaa sen takaisin helposti kerralla seuraavan kuun palkastasi. Ensilainan hakeminen on erittäin helppoa, sillä riittää, että täytät Vivuksen verkkosivuilta löytyvän lomakkeen. Päätöksen hakemukseesi saat erittäin nopeasti jopa 15 minuutissa palvelun aukioloaikoina ja rahat tulevat tilillesi välittömästi päätöksen saatuasi. Pikavippi Vivus lainapalvelusta hoituu esimerkiksi 100 e pikavippi ilmaiseksi. Pikalainapalvelu Vivus tarjoaa hakijoilleen vippiä ilman kuluja. Ilmaista pikavippiä saa helposti, kun hakee ensilainaa laina palvelusta.  Kulutusluottoa ei Vivus myönnä, mutta pikavippi edullisesti onnistuu nopeasti ja helposti. Lainaa voi hakea vippipalvelusta 24h, mutta lainaa maksetaan tilille vain luottopalvelun aukioloaikoina. Korot lainalle Vivuksella pysyvät edullisina, varsinkin kun hyödyntää 30 päivän korotonta maksuaikaa vipille.

Vivus luottopalvelusta 400 euroa pikavippiä korottomasti
Vivus lainapalvelusta luottoa tilille 400 euroa ilman kuluja

Kulutonta ja korotonta lainaa nostaessasi et sitoudu mihinkään muuhun kuin maksamaan summan takaisin kokonaisuudessaan, eikä Vivus velvoita sinua nostamaan lisää korollista lainaa. Ilmaisen lainan on toki tarkoitus houkutella sinua kokeilemaan yhtiön lainapalveluja ensilainan jälkeenkin, mutta jos tarvitset vain kertaluonteista lainaa äkilliseen tarpeeseen, on sekin täysin mahdollista. Seuraavaa lainaa nostaessasi kulut ovat toki korkeammat, sillä maksat lainastasi korkoa ja kuluja. Vivuksen lainojen todellinen vuosikorko on korkea, mutta laina-aika on vastaavasti yleensä useimpia yhtiöitä lyhyempi, joten et joudu maksamaan lainastasi kovin korkeita kuluja maksaessasi sen kerralla muutaman kuukauden sisällä takaisin.   Kuluton ja koroton ensilaina sopiikin parhaiten juuri äkilliseen rahantarpeeseen, kun yllättävä meno iskee ja tarvitset nopeasti rahaa ennen seuraavan kuun palkkaa. Pieni pakollinen remontti, rikkoutuneen kodinkoneen korjauttaminen tai uuden ostaminen hoituvat helposti Vivuksen lainan avulla. Jatkuvaksi lainarahoittajaksi pikalainasta ei toki ole, joten suurempaan lainantarpeeseen sinun kannattaa hakea Vivuksen korkeampaa luottoa, jota voit saada jopa 2010 euroa nopeasti ja vaivattomasti.  

Vivuksen yhteystiedot

Firma: 4Finance Oy Osoite: Mikonkatu 15 b, 00100 Helsinki Puhelin: 0600 550 750 (avoinna arkisin 07:00-23:00, Lauantaisin 10:00-18:00 ja Sunnuntaisin 10:00-14:00) Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi