Lainaa Heti Tilille

Yllättikö akuutti lainantarve? Tarvitsetko lainaa nopeasti? Jos näin on ja tarvitset kulutusluottoa tai lainaa heti tilillesi, olet löytänyt juuri oikealle sivustolle ja tämä sivuston osio tarjoaa mahdollisuuden löytää lainat heti tilille. Lue alempaa mistä lainapaikoista saat luoton nopeimmin helpon nettihakemuksen avulla.

Mistä hakea laina heti tilillesi?

ePikavippi.fi listaa parhaat lainapalvelut, joista voit hakea lainaa heti tilillesi vuonna 2024. Olemme henkilökohtaisesti käyneet läpi kaikki mainitut lainapaikat ja voimme varmistaa, että näistä palveluista voi olla mahdollista hakea pikavippi heti.

Se kuinka nopeasti lainan todellisuudessa saa, riippuu useista seikoista. Jotkin listatuista palveluista esimerkiksi kilpailuttaa lainahakemuksesi puolestasi usealla eri pankilla yhdellä hakemuksella. Osa näistä rahoituslaitoksista voi myöntää lainaa heti tilille, mutta voit saada myös tarjouksia toisenlaisista luotoista. Eli riippuu myös siitä valitsetko palvelun, mistä on mahdollista nostaa laina heti tilille saman päivän aikana.

Tutustu huolellisesti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, ennenkö otat lainaa heti tilillesi netistä sillä palveluissa ja niiden koroissa, kuluissa ja ehdoissa on joskus huomattaviakin eroja.

Lainaaheti.fi

Juuri täysin uudistettu palvelu Lainaaheti.fi on yksi parhaimmista valinnoista vuonna 2024, kun haluat saada lainaa heti tilille ilman viivästyksiä. Täytä vain hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen heiltä muutamassa minuutissa ja rahat siirtyy tilille jo saman päivän aikana. Voit hakea monenlaisia erilaisia lainoja, kuten yhdistelylaina, matkalaina, kulutusluotto, autolaina, pikalaina ja paljon paljon muuta – ehdoton suositus, vuoden paras lainapalvelu!

Lue myös Lainaaheti.fi arvostelu täällä.

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com on uusi kulutusluotto, josta voit hakea lainaa heti tilillesi 1000 – 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä edullinen kulutusluotto heti tilille kannattaa hyödyntää ehkä ensimmäinenä, sillä Kulutusluotto.com on tämän hetken paras kulutusluotto Suomessa.

 • Lainaa heti ilman vakuuksia jopa 60000€
 • Laina-aika 1 – 15 vuotta
 • Todellinen vuosikorko alkaen 4,5%
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia – kilpailuta heti saatavat lainat

Luottoheti.fi

Luottoheti.fi on uusimpia lainaa heti myöntäviä palveluja. ePikavippi testasi palvelun hiljattain ja voimme todeta sen olevan erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluaa rahaa nopeasti tililleen. Voit lukea tarkemmin Luottoheti.fi kokemuksia täältä.

Luottoheti palvelusta voi kuka tahansa täysi-ikäinen hakea lainaa jopa 60000 euroa, jos vain omat tulot riittävät näin suuren lainan saamiselle. Myös yhteislainaa voi hakea ja lainan saaminen onkin helpompaa rinnakkaishakijan kanssa. Myös lainan korko saattaa olla pienempi yhteishakijan kanssa.

 • Lainaa heti tilille 1000 – 60000 euroa
 • Vakuudettomat lainat
 • Maksuaikaa jopa 15-vuotta

Vippi.org

Toinen 2024 vuonna suositeltu lainapalvelu, josta saat nopeasti lainaa tilillesi on Vippi.org.

Myös Vippi.org tarjoaa lainaa heti ilman vakuuksia Suomalaisille, luottokelpoisille, jo täysi-ikäisyyden saavuttaneille yksityishenkilöille. Vaatimuksia lainalle on muun muassa 1200€ tulot sekä pysyvä osoite Suomessa.

Ostosraha

Ostosrahalta saat lainan heti käyttöösi

Ostosraha on markkinoiden nopein luottofirma ja sitä kautta saat 400-3000 euron lainan tilille alle 15 minuutissa 12-60 kuukaudeksi! Voit hakea lainan verkosta ilmaisella hakemuksella muutamassa minuutissa jos olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Ostosraha tarjoaa kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajia edullisesti ja nopeasti lainajan tilille. Lue lisää ja rahaa lainaan välittömästi Ostosrahalta. Hae Ostosrahan kautta  

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa lainaa heti netistä

Freedom Rahoituksen kautta löydät lainaa 500 – 30 000 euron väliltä ilman vakuuksia ja se on tällä hetkellä suurinta kulutusluottoa myöntävä yksityinen lainafirma ja saat sitä kautta suurimman lainan jos pankkeja ei lasketa mukaan. Freedom Rahoituksen kautta lainat ovat haettavissa nopeasti tilillesi ja saat oman henkilökohtaisen laina-avustajan. Lainahakemuksen pystyt tekemään milloin vaan ja hinnat eivät myöskään päätä huimaa. Kannattaa tutustua Freedom Rahoituksen lainaehtoihin lisää, mikäli suuremman luokan kulutusluotto heti tilille kiinnostaa. Hae Freedom Rahoituksen kautta  

Etua.fi

Etua.fi on myös nopea laina

Hae Etua.fi:n kautta rahoitusta 1000 – 35 000 € 1-10 vuodeksi erittäin joustavasti ja edulliseen hintaan. Etua.fi:n kautta lainatessa voit päättää millaisilla ehdoilla lainan otat ja se myöntää tällä hetkellä suurinta kulutusluottoa mitä yksityiseltä lainafirmalta saa. Mikään firma ei tarjoa niin suuria lainasummia kuin Etua.fi. Lainan hakeminen tapahtuu Internetin kautta ja se on täysin ilmaista. Tutustu Etua.fi:n lainaehtoihin lisää ja tilaa itsellesi heti lainaa pankkitilille jo tänään! Hae Etua.fi:n kautta  

Halino

Halinolta heti lainaa tilillesi

Halinolta saat joustavasti pieniäkin lainoja pitkillä takaisinmaksuajoilla. Lainasumman voit valita 100 euron ja jopa 3000 euron väliltä. Halino on ainoa joka myöntää luottoa 100 euroa jopa 5 vuoden maksuajalla. Näin ollen jos maksukykysi on tällä hetkellä heikko, on Halino oiva vaihtoehto, koska kuukausierät ovat vain muutamia euroja pienemmissä lainoissa, mutta saat silti lainaa heti tilille. Ikäraja Halinolla on 22 vuotta, joten pelkästään täysi-ikäisyys ei riitä, mutta yli 22-vuotiaille on Halino erinomainen vaihtoehto. Yhtiö joustaa myös eli jos tunnet ettet pysty lainaa lyhentämään voit ottaa yhden maksuvapaan kuukauden! Lue lainaehdot ja tilaa itsellesi laina nopeasti Halinolta. Hae Halinon kautta  

Lainaa heti -palveluiden hyödyt ja riskit

Rahoitustarpeen kohdatessa nopeasti voi lainaa heti tilille tarjoavat palvelut olla avuksi, mutta niiden käyttöön liittyy sekä hyötyjä että riskejä. Tässä kappaleessa käsittelemme näitä asioita tarkemmin ja tarjoamme tietoa, joka auttaa sinua tekemään vastuullisia päätöksiä lainanotossa.

Hyödyt hakiessasi lainaa heti

 • Nopeus: Lainaa heti netissä tarjoavat palvelut ovat usein erittäin nopeita, ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä akuuteissa rahantarpeissa, kuten odottamattomien menojen tai tilapäisten kassavajeiden kohdatessa.
 • Hakemisen helppous: Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen verkossa on yleensä nopeaa ja vaivatonta. Usein tarvitset vain henkilötunnuksesi, pankkitilisi tiedot ja sähköpostiosoitteesi. Tämä helpottaa ja nopeuttaa lainanhakuprosessia entisestään.
 • Joustavuus: Lainaa heti -palveluissa voit yleensä itse valita lainasumman ja maksuajan tarpeesi mukaan. Tämä mahdollistaa rahoituksen räätälöinnin juuri sinulle sopivaksi.
 • Luottotietojen tarkistus: Useimmat lainantarjoajat tarkistavat luottotietosi automaattisesti hakemuksen yhteydessä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä erikseen. Tämä parantaa lainanmyöntäjän turvallisuutta ja varmistaa, että saat lainaa vastuullisesti.

Riskit ottaessasi heti lainaa tilille netistä

 • Korkea korko: Lainaa heti -palveluiden korko voi olla korkeampi kuin perinteisemmissä lainoissa, mikä johtuu osittain niiden nopeudesta ja helppoudesta. Tämän vuoksi lainan kokonaiskustannukset voivat kasvaa suuriksi, erityisesti jos maksuaika on pitkä.
 • Ylivelkaantuminen: Nopea ja helppo lainanhaku voi houkutella ottamaan lainaa herkästi ja ilman huolellista harkintaa. Tämän seurauksena saatat ottaa liikaa lainaa ja ajautua ylivelkaantumiseen.
 • Maksuhäiriömerkinnät: Jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin sovitussa ajassa, saatat saada maksuhäiriömerkinnän, joka voi vaikeuttaa tulevaisuudessa esimerkiksi asunnon vuokraamista, luoton saamista tai työpaikan löytämistä.
 • Maksuvaikeudet: Jos et ole arvioinut maksukykyäsi ja lainan takaisinmaksua realistisesti, saatat kohdata maksuvaikeuksia laina-aikana. Tämä voi pahimmillaan johtaa esimerkiksi ulosottoon tai velkasaneeraukseen.

Edellä mainittujen hyötyjen ja riskien tiedostaminen auttaa sinua tekemään vastuullisia valintoja lainanotossa ja tunnistamaan, ovatko nopeita lainoja tarjoavat palvelut juuri sinulle sopiva ratkaisu kun tarvitset lainaa nopeasti netistä.

Kulutusluotot ja lainat nopeasti – rahat heti tilille ilman vakuuksia

Hae lainaa heti tilille 2024

Tunnistautumalla TUPAS-tunnuksilla pystyt hakemaan suuriakin, jopa 60 000 euron lainoja nettihakemuksella. Tälläisiä lainantarjoajia ei ole montaakaan, mutta esimerkiksi lainaa 500 euroa tai vastaavasti 2000 euron sekä muita alle 10000 euron lainoja voit hakea useastakin lainayrityksestä. Alle olemme listanneet näistä edullisimmat, helpoimmat sekä tietysti nopeimmat.   Kerromme myös kuinka paljon mistäkin yrityksestä voit lainaa saada, millaisilla lainaehdoilla he luottoa heti myöntävät, mitkä ovat ikärajat ensilainassa sekä vanhoille asiakkaille sekä yleisesti muutakin oleellista.   Muista kuitenkin lukea tarkemmat ohjeet sekä lainaehdot huolellisesti jokaisen yrityksen sivustolta erikseen. Näin vältyt yllätyksiltä, piilokuluilta sekä muilta mahdollisilta ongelmilta ja lainaaminen sujuu mallikkaasti. Pikavippi yritykset ovat yleensä listanneet UKK eli useimmin kysytyt kysymykset sivustoillensa, jotka kannattaa ainakin lukea läpi vaikka kuinka kiire olisikin saada pikalainaa nopeasti.   Näistä selviää kaikki oleellinen ja merkittävä lainanhakemista ajatellen. Seuraavassa siis lainapaikkoja joista saa kulutusluottoa nopeasti tilille. Kun taas valitettavasti nykypäivän lainamaailmassa on pikavippi ilman luottotietoja on lähes mahdotonta saada alapuolella olevista firmoista.  

Jos et löytänyt lainaa yllä olevista voit vaihtoehtoisesti hakea luottoa kulutusluotto heti sivustolta tai hyödyntää muita verkon muita lainavertailuja.

Mitä tarkoittaa “lainaa heti”?

Lainaa heti tarkoittaa rahoitusratkaisua, jossa lainanhakija voi saada tarvitsemansa rahat nopeasti ja vaivattomasti ilman pitkiä odotusaikoja. Lainaa heti -palvelut ovat suunnattu erityisesti tilanteisiin, joissa rahantarve on akuutti, eikä sen kattamiseen ole aikaa odottaa perinteisten rahoituslaitosten hitaampaa lainanhakuprosessia. Näitä tilanteita voivat olla esimerkiksi odottamattomat menot, kuten auton korjaus, lääkärikulut tai kodinkoneiden hankinta.

Lainaa nopeasti myöntävien palveluiden nopeus perustuu usein digitaalisiin ratkaisuihin, kuten automatisoituun lainapäätöksen tekoon ja sähköiseen tunnistautumiseen. Näin lainanhakuprosessi sujuu nopeasti, ja rahat voivat olla tilillä jopa saman päivän aikana.

Eri lainatyypit “lainaa heti” -palveluissa

Lainaa heti -palvelut voivat tarjota erilaisia lainatyyppejä, jotka soveltuvat nopeaan rahantarpeeseen. Näitä lainatyyppejä ovat muun muassa kulutusluotot, pikavipit, joustoluotot ja luottokortit. Eri lainatyyppien soveltuvuus riippuu kuitenkin hakijan tarpeista, taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä.

Kulutusluotot

Kulutusluotot ovat yleisimpiä lainatyyppejä, joita kulutusluottoa heti tilille tarjoavat palvelut tarjoavat. Kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, eli niiden hakemiseen ei tarvita erillistä omaisuutta, kuten asuntoa tai autoa, vakuudeksi. Kulutusluottojen summat voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin, ja niiden maksuajat voivat olla joustavia hakijan tarpeiden mukaan.

Pikavipit

Pikavipit ovat pieniä, usein muutaman sadan euron lainoja, jotka maksetaan takaisin nopeasti, tyypillisesti 30 päivän kuluessa. Ne sopivat erinomaisesti äkilliseen, pienimuotoiseen rahantarpeeseen. Pikavippi heti -palveluiden kautta haettavat pikavipit ovat yleensä vakuudettomia, ja niiden korko voi olla hieman korkeampi kuin kulutusluottojen.

Joustoluotot

Joustoluotot ovat eräänlainen yhdistelmä kulutusluottoja ja pikavippejä. Ne toimivat niin, että hakija saa käyttöönsä luottorajan, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan. Joustoluoton etuna on sen joustavuus: hakija maksaa korkoa ja muita kuluja vain nostamastaan summasta, ja luottoa voi nostaa uudelleen lyhennyksen jälkeen. Voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja se voi olla hyvä ratkaisu, jos rahantarve on epävarmaa tai vaihtelevaa.

Luottokortit

Luottokortit ovat myös yksi tapa saada luottoa heti, sillä ne tarjoavat mahdollisuuden nostaa käteistä automaateista tai maksaa ostoksia luotolla. Luottokorttiin liittyy usein kuukausittainen laskutus, ja lainan takaisinmaksu tapahtuu siinä ilmoitetun eräpäivän mukaan. Jos luottokorttilaina maksetaan takaisin eräpäivään mennessä, siitä ei yleensä kerry korkoa. Luottokorttien takaisinmaksuajat vaihtelevat kortista ja tarjoajasta riippuen.

Mitä tulee ottaa huomioon kun olet hakemassa lainaa heti tilille?

Silloin kun tarvitset lainan nopeasti, unohdat helposti monia tärkeitä seikkoja, jotka tulisi ottaa huomioon aina lainoja haettaessa. Jotta välttyisit maksuongelmilta tai velkakierteeltä, laske aina budjettisi tarkalleen ja ota vippiä vain sen mukaan mitä pystyt maksamaan. Jos puristat taloutesi liian tiukille, jäät helposti jälkeen maksuaikatauluissa ja/tai joudut ottamaan lisää luottoa maksaaksesi edellisen lainan kuukausieriä. Tämä johtaa lähes aina ikäviin velkakierteisiin ja loppujen lopuksi myös maksuhäiriömerkintöihin ja näin luottotietojen menettämiseen, joten ole tarkkana kun haet lainaa nopeasti internetistä.  

Ilman luottotietoja lainan hakeminen on mahdotonta, ja elämä muutenkin vaikeutuu esimerkiksi pankkiasioiden, vakuutusten, vuokra-asioiden, osamaksusopimusten ja monien monien muidenkin asioiden kohdalla. Niinpä kannattaa miettiä tarkkaan kuinka paljon vippiä pystyt ottamaan – ja mikä tärkeintä, takaisin maksamaan.

  Suosittelemme myös hieman vertailemaan eri lainantarjoajien lainatuotteita, sillä jokaisella yrityksellä ei ole samat hinnat, vaan lainojen korot vaihtelevat joskus jopa huomattavasti. Pikavippi puhelimella tai kulutusluotto puhelimitse on haettavissa muutamista eri paikoista, joten jos aiot hakea tällä menetelmällä luottoa niin kannattaa tutkia vaihtoehtoja hieman tarkempaan. Suosittelemme kuitenkin hakemaan lainaa heti tilille pankkitunnuksilla, sillä se on kaikista edullisin ja helpoin keino lainan hakemiselle.  

Mitkä ovat ehdottomat edellytykset lainan saamiselle?

Se vaihtelee aina yrityksen mukaan, mutta muutama ehto pätee oikeastaan kaikkiin yrityksiin. Lainoja ei myönnetä ulkomaille, joten hakija tarvitsee vakituisen osoitteen Suomesta. Myös puhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset ovat ehdottomia edellytyksiä. Liittymä tosin voi olla vaikka prepaid-liittymä ja myöskään salainen numero ei estä lainan saamista.   Hakijan tulee myös olla vähintään täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen. Ikäraja saattaa joissakin tapauksissa olla korkeampikin, mutta alaikäisille ei lainoja myönnetä. Maksuhäiriötä ei myöskään saa olla, koska se johtaa hakemuksen hylkäämiseen.  

Voinko maksaa lainan takaisin erissä?

Tavallisesti pienet lainat maksetaan takaisin kerralla. Jotkut yritykset saattavat myös haluta usean tuhannenkin euron lainan takaisinmaksun yhdessä erässä kuluineen ja korkoineen. Kannattaa siis olla tarkkana ehtojen kanssa, kun hakee lainaa.   Mikäli on mahdollista maksaa laina takaisin erissä, niin silloinkin kannattaa pyrkiä vättämään turhan pitkiä maksuaikoja, koska pitkä maksuaika pienentää tavallisesti lyhennettävää kuukausierää, mutta samalla kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.   On siis järkevää pyrkiä mitoittamaan mahdollisimman tarkasti, että mikä on sopiva aikataulu lainan maksamiselle.  

Mitä eroa on netistä haettavalla lainalla ja pankista haettavalla lainalla?

Itse lainatuote on sama, mutta erot korostuvat hakuprosessissa ja nopeudessa. Pankista haettaessa tarvitsee myös usein vakuuden tai takaajan lainalleen, mutta netissä lähes kaikki lainoja myöntävät yritykset myöntävät niitä ilman vakuuksia tai takaajia.   Pankissa pitää myös käydä paikanpäällä neuvottelemassa, mutta verkkopankkitunnusten avulla voit hakea lainaa kotisohvaltasi. Ongelman pankissa asioimisessa on myös rajallinen aukioloaika ja konttoriverkoston jatkuva supistuminen, mutta netissä taas voi lainaa hakea mihin aikaan tahansa.   Moni yritys käsittelee hakemuksia yleensä 08.00-22.00 välillä, mutta toiset ovat aina avoinna. Hakemuksia käsitellään myös viikonloppuisin ja lauantaista onkin tullut suosittu päivä lainan hakemiselle.  Suomen lain mukaan voidaan laina maksaa hakijan tilille 07.00-23.00 välisenä aikana, joten joustavuutta löytyy aivan eri tavalla, kuin tavallisista pankeista.   Rahojen siirto tilille tapahtuu myös todella nopeasti. Muutama yritys tarjoaa kunnon Express-palvelua ja pienen lainan voit saada tilillesi jopa viidessä minuutissa. Jotkut yritykset lupaavat maksaa suuretkin summat 15 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.   Eli nopeus on myös yksi netissä toimivien yritysten valttikortteja, mutta kannattaa silti ottaa huomioon, että asiakkaan pankista riippuen saattaa siirtoon joskus mennä pari pankkipäivää. Myöskin viikonloput ja pyhäpäivät saattavat hieman viivästyttää rahojen näkymistä asiakkaan tilillä.  

Voinko saada monesta paikkaa lainaa samaan aikaan?

Se aina hieman vaihtelee yrityksen toimintatapojen mukaan. Jotkut yritykset eivät suostu myöntämään uusia lainoja, jos hakijalla on niitä jo ennestään. Toiset taas suostuvat, kunhan hakijan maksukyky on kunnossa. Kannattaa aina ottaa selvää  suoraan yrityksestä, josta ajatteli lainaa hakea.

Heti saatavat lainat
Hae lainaa heti tilille edullisen ja nopean pikalainan avulla

Hae lainaa heti tilille edullisesti 2024 – valitse lainatuote oikein

Heti lainaa tilille on helpointa saada pienien lainasummien avulla. Pikavippi 100 euroa on suosituimpia nopeasti tilille haettavia lainasummia, ja niitä tarjoaa melkein kaikki pikavippejä myöntävät lainapalvelut. Jos tarvitset rahaa heti tilille, kannattaa ottaa korkeintaan 300 euron pikavippi tai muu vastaava pieni pikalaina. Kannattaa huomioida myös mahdollisuus saada pikavippi ilman kuluja, kun hyödyntää ensilainaajan etua hakiessa heti lainaa tilille. Pikavippi ja joustoluotto on mahdollista saada tilille alle 15 minuutin kuluessa. Suuremmat pikalainat, kuten yli 5000 euron laina voi vaatia hieman pidemmän käsittelyajan lainapalvelulta. Vuosikorko lainalle ei muutu vaikka haettaisiin nopeasti myönnettävää pikalainaa heti tilille. Vuosikorko määräytyy lainapalvelun ehtojen mukaan, sekä lainatuotteen perusteella millä pikalainaa haetaan. Kulutusluotto on tarkoitettu pidemmälle maksuajalle kuin joustoluotto tai pikavippi, joten sen vuosikorko on edullisempi pitkälle ajalle. Saat lainan kaikki kulut selville lainatarjouksen avulla. Lainatarjous lähetetään vastauksena pikalaina hakemukseen, yhdessä lainapäätöksen kanssa.

Miten välttää maksuvaikeudet?

Huolellinen suunnittelu on todella tärkeää. Ennen lainan ottamista kannattaa lainan tarve määritellä mahdollisimman tarkkaan ja välttää liian suuria lainoja, vaikka kenties olisikin mahdollista saada suurempi laina, kuin mitä kokee tarvitsevansa. Suurissa lainoissa toki kulut ovat myös aina suuremmat.   Maksuajan kanssa on myös syytä olla tarkkana ja valita itselle sopiva aika. Ei liian lyhyt, koska silloin lyhennykset ovat usein suuria ja se saattaa johtaa ongelmiin, mutta ei myöskään liian pitkä, koska se kasvattaa lainan kustannuksia.