Kulutusluotto.com arvostelu

Kulutusluotto.com arvostelu [year]

Kulutusluotto.com on uudehko lainavertailusivusto, jonka välityksellä voit hakea vakuudettomia lainoja. Tarjolla olevat lainat ovat suuruudeltaan 1000–60 000 € ja lainoissa on hyvin tyypillinen 1–15 vuoden maksuaika. Luonnollisesti mitä suurempi laina – sitä pidempi takaisinmaksuaika siihen on mahdollista saada.

Kulutusluotto.com kautta lainan hakemisessa et voi ainakaan hävitä mitään, sillä hakemuksen jättäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Lainojen kilpailutuspalvelut ovat jo muutaman vuoden ajan tarjonneet vaihtoehdon vakuudettomien luottojen itsenäiselle vertailulle. Kulutusluotto.com on mukava lisä lainanvertailupalveluiden joukossa. Vaikka sivuston perusidea – lainojen kilpailutus on tuttu monilta muilta vertailusivuilta, tuo Kulutusluotto.com myös uutta lainasivustojen joukkoon.

Tässä arvostelussa tutustumme tarkemmin kulutusluotto.com sivuihin ja analysoimme sen vahvuuksia ja heikkouksia. Tämän arvostelun luettuasi olet astetta valmiimpi kokeilemaan lainanhakua itse Kulutusluotto.com sivujen kautta.

Yleistietoa Kulutusluotto.com lainojen kilpailutus -palvelusta

Kuten monet muutkin Suomen lainamarkkinoilla toimivat lainojen kilpailutussivustot, myös Kulutusluotto.com on täysin kotimainen lainavertailusivusto. Palvelua pyörittää pitkään finanssialalla toiminut suomalainen yhtiö. Voit asioida turvallisesti sivuilla, sillä tärkeät henkilö- ja taloustietosi ovat suojattu vahvan TLS/SSL-salauksen avulla.

Kulutusluotto.com sivustoa ylläpidetään ja rahoitetaan pankkien ja rahoituslaitosten maksamien Affiliate-komissioiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kulutusluotto.com saa tuloja jokaisesta sen kautta solmitusta lainasopimuksesta.

Lainanhakijan näkökulmasta tämä on tietysti positiivinen asia, koska affiliate-sopimukset Kulutusluotto.com palvelun ja rahoituslaitoksien mahdollistavat veloituksettoman lainojen vertailun kuluttajille. Lainavertailu ei suosi ketään luotonantajaa, sillä päätös lainatarjouksen hyväksymisestä, hylkäämisestä tai huomiotta jättämisestä on pelkästään sinun.

Lainavertailu on täysin riskitöntä, koska se ei sisällä minkäänlaisia velvoitteita lainanottoon. Ainoat velvoitteet liittyvät siihen, että sitoudut antamaan oikeat tiedot lainahakemukseen. Jos lainojen kilpailutuksen kautta löytyy sopiva kulutusluotto, sen hyväksyminen tapahtuu yksinkertaisesti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. Mikäli sopivaa lainaa ei löydy – voit hylätä lainatarjouksen tai antaa sen vain olla, jolloin se vanhenee itsestään.

Perinteiset pankit, nettipankit ja rahoituslaitokset yhteistyökumppaneina


Kulutusluotto.com ei itse myönnä lainoja, vaan toimii välittäjänä lainanhakijan ja rahoituslaitoksen välillä. Palvelu toimii pelkästään netissä, eikä sillä ole käyntikonttoria. Yhteistyökumppaneiden joukossa on niin perinteisiä pankkeja kuin pelkästään netissä toimivia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Palvelussa on mukana suuri osa suomalaisilla lainamarkkinoilla toimivista vakuudettomia lainoja myöntävistä rahoituslaitoksista. Tarjolla on niin perinteisiä pankkeja, nettipankkeja kuin muita luottolaitoksia.

Voit hakea lainaa turvallisin mielin, sillä kaikki palvelussa olevat rahoituslaitokset ja pankit toimivat suomalaisten rahoitusvalvontaviranomaisten alaisuudessa. Palvelussa olevien luotonantajien määrä tulee todennäköisesti kasvamaan entisestään, sitä mukaan uusia toimijoita tulee rahoitusmarkkinoille.

Millaisia lainoja kulutusluotto.com tarjoaa

Kulutusluotto.com lainavertailu on erikoistunut vakuudettomien luottojen vertailuun. Tarjolla oleva lainat myönnetään siis ilman vakuuksia tai takaajia. Näitä lainoja kutsutaan usein kulutusluotoiksi, josta sivujen nimikin on tullut.

Vakuudeton kulutusluotto voi tarkoittaa monenlaista eri lainamuotoa. Kulutusluotot jakaantuvat kertalainoihin, joustoluottoihin, pikavippeihin ja yhdistelylainoihin. Näitä kaikkia lainoja yhdistää se, että niiden hakemiseksi ja saamiseksi ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Käydään seuraavaksi tarkemmin läpi tarjolla olevia erilaisia lainatyyppejä.

Kertalaina

Nimensä mukaisesti kertalaina tarkoittaa lainaa, joka maksetaan yhdessä erässä tilillesi. Jos esimerkiksi haet 10 000 euron suuruista kertalainaa, saat lainasopimuksen solmimisen jälkeen 10 000 euroa tilillesi. Kertalainat ovat yleisimpiä lainoja ja niitä haetaan hyvin monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen.

Esimerkkejä kertalaista ovat autolaina, mökkilaina ja venelaina. Kertalaina voi suuruudeltaan olla pieni pikavippi tai 60 000 euron suuruinen mökkilaina. Näissä lainoissa on kiinteä kuukausierä, jota maksetaan parista kuukaudesta 15-vuoteen, lainan suuresta riippuen. Halutessasi voit lyhentää lainaa minimikuukausierää suuremmalla summalla, jolloin laina-aika lyhenee nopeammin ja kustannukset pienenevät.

Joustoluotto

Kertalainojen lisäksi voit kulutusluotto.com palvelun kautta hakea joustoluottoa. Näitä lainoja ei makseta kerralla tilillesi, vaan saat käyttöösi sinulle myönnettävän lainan suuruisen luottotilin, josta luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja pankkitilillesi. Tänä päivänä joustoluotot ovat erittäin suosittuja lainamuotoja. Joustoluotto on usein alle 5000 € suuruinen, mutta myös suurempia joustoluottoja on tarjolla. ’

Tämä lainamuoto sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa et tiedä selkeästi kuinka paljon lainaa tarvitaan. Joustoluotto otetaan yleensä esimerkiksi arjen varakassaksi tai lomamatkaa varten. Erityinen etu joustoluotoissa on se, että lainanlyhentämisen myötä sitä vapautuu jälleen tilillesi käytettäväksi.

Pikavippi

Pikavippi tarkoittaa pientä nopeasti saatavaa lainaa. Monet muistavat vielä hyvin 2000-luvun puolessa välissä yleistyneet tekstiviestillä haettavat pikavipit. Vuosien varrella pikavipit ovat tulleet tutuiksi usein niihin kohdistuneesta kritiikistä, sillä vuosien ajan vippien korot ja kulut nousivat usein satoihin prosentteihin vuodessa.

Tänä päivänä korkokatto suojaa ylisuurilta koroilta ja kuluilta ja pikavipit ovatkin kohtuullisilla koroilla ja kuluilla varustettuja lainatuotteita vuoden 2019 korkokattolainsäädännön jälkeen.

Suuruudeltaan pikavipit ovat yleensä 50–2000 € välillä. Toisinaan tätä suurempiakin lainoja kutsutaan pikavipeiksi. Monesti pikavipit ovat kuitenkin alle tonnin lainoja, joissa maksuaika on maksimissaan vuosi. Pikavippi voidaan myöntää sekä kertalainana että joustoluottona.

Yhdistelylaina

Yhdistelylainat ovat tuorein vakuudettomien kulutusluottojen muoto, vaikka niitäkin on ollut markkinoilla jo usean vuoden ajan. Yhdistelylainat ovat lisääntyneet samassa tahdissa muiden vakuudettomien luottojen kanssa. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että maksat yhdellä suuremmalla lainalla pois useamman pienemmän lainan, osamaksun tai muun luoton.

Yhden lainan maksaminen on usein edullisempaa kuin monen lainan, sillä silloin maksat korkoa ja kuluja vain yhdestä lainasta usean sijasta. Yhdistelylaina on erittäin suosittu ylivelkaantumistilanteissa, sillä parhaimmillaan lainat yhdistämällä voit pelastautua taloudelliselta katastrofilta. Samoin kuin kaikkia muitakin kulutusluottoja, myös yhdistelylainaa voit hakea kulutusluotto.com sivujen kautta.

Kenelle Kulutusluotto.com lainavertailu on tarkoitettu?

Kulutustusluotto.com lainavertailu sopii kelle tahansa Suomessa asuvalle täysi-ikäiselle, joka nauttii säännöllisistä palkka- tai eläketuloista ja omaa puhtaat luottotiedot ja jonka talous on tasapainossa. Mitään tiukkoja kriteereitä eivät pankit ja rahoituslaitokset kulutusluottojen kohdalla edellytä. Raha-asiat tulee olla kuitenkin riittävän hyvin hoidossa. Sinulla ei esimerkiksi saa olla liikaa nykyistä velkaa suhteessa tuloihisi.

Yleisten lainaehtojen lisäksi lainan myöntämisen kriteerit eroavat jonkin verran luotonantajasta riippuen. Toiset myöntävät lainaa 18-vuotiaalle siinä missä joillakin vaatimuksena on 20-vuoden ikä tai korkeampi. Vakuudettomissa kulutusluotoissa oma taloudellinen tilanteesi toimii niin sanottuna vakuutena lainalle. Mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut, sitä pienemmällä korolla lainaa saat.

Lainan korkoon vaikuttaa sinusta tehtävä luottoluokitus. Luotonantajat tekevät jokaisesta hakijasta riskiarvion, jonka perusteella luottoluokituksesi määräytyy. Lainan korkoon vaikuttaa myös yleinen korkotaso sekä luotonantajakohtainen korkotaso.

Kulutusluotto.com – Miten palvelu eroaa muista lainavertailuista?

Kulutusluotto.com on perustoiminnoiltaan hyvin tyypillinen lainavertailupalvelu, mikä ei ole millään lailla negatiivinen asia. Harvemmin lainojen kilpailutuspalveluiden välillä on suuria eroja keskenään.

Jotain uutta kulutusluotto.com sivut kuitenkin tarjoavat – nimittäin poikkeuksellisen kattavan infopaketin erilaisista lainoista. Juttua on niin mökkilaista, häälainasta kuin autolainastakin – unohtamatta lukuisia vinkkejä ja neuvoja, joita sivuilta löytyy.

Vaikka et olisi lainanhakupuuhissa, niin kulutusluotto.com sivuilla kannattaa vierailla ihan jo informaation puolesta. Sivuilla olevat artikkelit sisältävät puolueetonta ja arvokasta tietoa, johon kannattaa perehtyä ennen lainatarjouksien hyväksymistä.

Kulutusluotto.com yhteenveto

Kulutusluotto.com on uusi lainojen kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa vakuudettomat kulutusluotot. Sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus ja lähettää se. Hyvin nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen yleensä alkaa sähköpostin inboxiin ilmestyä lainatarjouksia, joita parhaimmillaan voi tulla yli 30 luotonantajalta.

Testauksemme perusteella lainojen kilpailutus toimii helposti ja nopeasti niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin lainoja haettaessa. Sivusto on laadukkaasti mobiilioptimoitu, joten lainojen hakeminen onnistuu myös älypuhelimella tai tabletilla siellä missä liikutkin.

Kulutusluotto.com on varsin informatiivinen sivusto, josta löytyy lainalaskuri, paljon arvokasta lainatietoa ja poikkeuksellisen laaja UKK-osio, joka sisältää selvästi keskivertoa suuremman kysymyspatterin. Mikäli vastaus ei usein kysytyistä kysymyksistä löydy, niin kannattaa laittaa sähköpostia kulutusluotto.com asiakaspalveluun.

Kulutusluotto.com arvostelu – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lainaa voin saada hakea Kulutusluotto.com palvelun kautta?  

Voit saada 1000–60000 € lainaa kulutusluotto.com lainojen kilpailutuksen kautta.  

Kuinka pitkä laina-aika palvelun kautta haettavissa lainoissa on?

Sivuston kautta välittävissä lainoissa laina-aika on useimmin 1–15 vuotta. Tarjolla on myös alle vuoden laina-ajalla pikavippejä.

Kannattaako käyttää yhteishakijaa?

Kyllä kannattaa. Yhteishakijan käyttö on erityisen järkevää silloin, jos tulosi ovat pienet, olet aloittanut juuri uudessa työssä tai työsopimuksesi on määräaikainen.

Onko lainojen kilpailuttaminen kulutusluotto.com sivuilla maksullista?

Ei ole. Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista sinulle.

Täytyykö minun hyväksyä jokin lainatarjous?

Ei täydy. Lainojen vertailu kulutusluotto.com sivuilla ei edellytä minkäänlaisia sitoumuksia lainan ottamiseen tai edes lainatarjouksien harkintaan liittyen.