Fixura info ja kokemuksia

Fixuran lainaehtojen ja korkojen esittely

Fixura tarjoaa vertaislainaa, jossa lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta aina 20000 euroon asti. Laina-ajat ovat joustavat, ja voit valita laina-ajan 24 kuukaudesta jopa 72 kuukauteen saakka. Tämä mahdollistaa sen, että voit räätälöidä laina-ajan juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Fixuran lainojen korko on kilpailukykyinen. Nimelliskorko vaihtelee 2.9% – 9.9% välillä, ja se määritellään hakijan luottoluokituksen perusteella. Tämä tarkoittaa, että mitä paremmat luottotiedot ja taloudellinen tilanne sinulla on, sitä edullisemman koron saat lainallesi.

Fixuran lainoissa on myös avausmaksu, joka vaihtelee 72 – 150 euroa lainasummasta riippuen. Ensimmäisen takaisinmaksuvuoden aikana ei peritä lainanhoitokulua, mutta toisesta vuodesta lähtien lainanhoitokulu on 6 – 12,5 euroa kuukaudessa lainasummasta riippuen.

Korkotuoton jakaminen Savelendissä on 50/50, eli Fixura jakaa korkotuoton puoliksi sijoittajan kanssa. Tämä on yksi Fixuran erityispiirteistä, joka tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon sijoittajille.

Lainan hakeminen Fixuran kautta on nopeaa ja helppoa. Hakemus tehdään Fixuran kotisivuilla verkkopankkitunnistautumisen kautta, ja rahat siirtyvät tilille 1-2 arkipäivän kuluttua.

Fixuran vertaislainapalvelun toiminta

Fixura on vertaislainapalvelu, joka tarjoaa lainaa 1000 – 20000 euroa. Laina-ajan voi valita 24 – 72 kuukauden väliltä. Fixuran palvelussa lainan korko vaihtelee 15 – 19 prosentin välillä. Lainanhakijalta edellytetään vähintään 1000 euron kuukausituloja tai tukia, ei maksuhäiriömerkintöjä ja ikäraja on 21 vuotta.

Fixuran vertaislainapalvelun toimintaperiaate on yksinkertainen. Lainanhakija jättää lainahakemuksen Fixuran verkkosivuilla, minkä jälkeen sijoittajat voivat tarjota lainaa hakijalle. Lainanhakija voi hyväksyä parhaan tarjouksen ja saada lainan tililleen jopa saman päivän aikana.

Fixuran kautta lainatut rahat tulevat sijoittajilta, ja kaikki toiminta tapahtuu Fixuran kautta. Tämä tarkoittaa, että Fixura hoitaa kaikki lainaan liittyvät toimenpiteet, kuten lainasopimuksen laatimisen, lainan maksamisen ja takaisinmaksun seurannan.

Fixuran vertaislainapalvelu tarjoaa monia etuja sekä lainanottajille että sijoittajille. Lainanottajat voivat saada edullista lainaa nopeasti ja joustavasti, kun taas sijoittajat voivat saada hyvän tuoton sijoitukselleen.

Fixuran palvelu on turvallinen ja toimiva. Fixura toimii yhteistyössä Suomen suurimpien pankkien kanssa ja käyttää huippuluokan salausta tietojärjestelmissään. Lisäksi Fixura on rekisteröity luotonantajarekisteriin ja vertaislainanvälittäjärekisteriin, joten sen toiminta on viranomaisten valvomaa.

Asiakaskokemukset ja arvostelut

Fixuran vertaislainapalvelu on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta. Asiakkaat arvostavat erityisesti palvelun nopeutta, helppoutta ja edullisuutta. Monet ovat kokeneet, että Fixuran kautta lainan hakeminen on vaivatonta ja lainapäätös saadaan nopeasti.

Fixuran asiakasarvostelut Trustpilotissa antavat yritykselle erinomaisen yleisarvosanan 4,8/5. Asiakkaat kehuvat Fixuran palvelua muun muassa seuraavasti: “Vaivaton ja nopea palvelu”, “Edullinen ja joustava laina” ja “Nopea lainapäätös ja rahat tilille”.

Financer.comin arvostelussa Fixura saa arvosanaksi 3,7/5. Arvostelussa mainitaan, että Fixura on erikoistunut vertaislainoihin ja tarjoaa asiakkailleen edullisia lainoja. Arvostelussa kehutaan myös Fixuran selkeää ja helppoa lainanhakuprosessia.

Fixuran Facebook-sivulla on yli 2500 tykkääjää, mikä kertoo yrityksen suosiosta ja luotettavuudesta. Asiakkaat ovat jättäneet sivulle positiivisia kommentteja ja suosittelevat palvelua mielellään myös muille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Fixuran asiakaskokemukset ja arvostelut ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat arvostavat erityisesti palvelun nopeutta, helppoutta ja edullisuutta.

Fixuran yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Fixura tarjoaa asiakkailleen monipuolista palvelua ja tukea. Yhtiön yhteystiedot ovat seuraavat:

 • Osoite: Kauppapuistikko 15, 65100 Vaasa
 • Puhelinnumero: 020 7344 530
 • Sähköposti: info@fixura.com

Fixuran asiakaspalvelu on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9-15. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta. Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä, kuten lainahakemuksen täyttämisessä, lainaehtojen ymmärtämisessä ja lainan takaisinmaksussa.

Fixuran asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja ammattitaitoisuudestaan. Asiakkaat arvostavat erityisesti sitä, että asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa ja että he saavat apua ja neuvoja selkeästi ja ymmärrettävästi.

Fixuran yhteystiedot ja asiakaspalvelun aukioloajat kannattaa pitää tallessa, jotta voit ottaa yhteyttä tarvittaessa. Lainan hakeminen ja hallinnointi sujuvat sujuvasti, kun saat tarvittaessa apua ja neuvoja.

Palvelut sijoittajille

Fixura tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa vertaislainoihin. Vertaislaina on lainamuoto, jossa lainanantajana toimii yksityishenkilö tai yritys, ei perinteinen pankki. Fixuran kautta sijoittajat voivat sijoittaa rahaa ja saada tuottoa korkojen muodossa.

Fixura tarjoaa sijoittajilleen kaksi erilaista palvelua: Autoinvest- ja Autosell-palvelut. Autoinvest-palvelun avulla sijoittaja voi automatisoida sijoituspäätöksensä. Palvelu sijoittaa automaattisesti sijoittajan määrittämän summan jokaiseen uuteen lainaan, joka täyttää sijoittajan asettamat kriteerit. Autosell-palvelu puolestaan mahdollistaa sijoittajan myydä lainaosuutensa toiselle sijoittajalle.

Sijoittaminen Fixuran kautta on helppoa ja joustavaa. Sijoittaja voi itse määrittää, kuinka suuren osan lainasta hän haluaa rahoittaa ja minkä suuruisen koron hän haluaa lainastaan. Sijoittaja voi myös seurata sijoituksiensa kehitystä reaaliajassa Fixuran verkkopalvelussa.

Fixuran historiallinen tuotto on ollut keskimäärin 8,12%. Tämä tarkoittaa, että sijoittaja on saanut keskimäärin 8,12% tuoton sijoittamalleen pääomalle. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.

Fixuran kautta sijoittaminen on myös turvallista. Fixura on rekisteröitynyt Finanssivalvonnan ylläpitämään luotonantajarekisteriin ja noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja hyvää luotonantotapaa.

Fixuran palveluissa ei ole piilokuluja. Sijoittaja maksaa ainoastaan palvelumaksun, joka on 1% sijoitetusta summasta. Palvelumaksu vähennetään automaattisesti sijoittajan tililtä.

Fixuran asiakaspalvelu palvelee sijoittajia arkisin klo 9-15. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Fixuran taustatiedot ja historia

Fixura on Pohjoismaiden vanhin vertaislainapalvelu, joka on perustettu vuonna 2009. Se on osa SaveLend Groupia, joka on ruotsalainen yritys ja joka osti Fixuran osakekannan vuonna 2021. Tämä omistajanvaihdos toi mukanaan muutoksia myös Fixuran palveluihin. Sijoittaminen vertaislainoihin siirtyi omistajanvaihdoksen myötä SaveLendin brändin alle.

SaveLendin sijoitusalustalla voi sijoittaa sekä yksityishenkilöiden että yritysten vertaislainoihin. Savelend tarjoaa erilaisia luottolajeja, kuten yrityslainoja, vuokrakiinteistölainoja ja kuluttajaluottoja. Savelendin historiallinen tuotto on 8,12%.

Fixuran toiminta perustuu vertaislainaamiseen, jossa lainanhakijat ja sijoittajat kohtaavat. Lainanhakijat saavat tarvitsemansa lainan ja sijoittajat saavat tuottoa sijoittamalleen pääomalle. Fixura toimii tässä välittäjänä, joka huolehtii lainasopimusten laillisuudesta ja lainan takaisinmaksusta.

Fixuran yhteystiedot ovat seuraavat:

 • Y-tunnus: 2246639-7
 • Osoite: Kauppapuistikko 15, 65100 Vaasa
 • Puhelinnumero: 020 7344 530
 • Sähköposti: info@fixura.com
 • Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9.00 – 16.00

Fixuran asiakaspalvelu palvelee laina-asiakkaita tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 välisenä aikana. Sijoittaja-asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joka arkipäivä klo 9-15 välisenä aikana.

Fixura on rekisteröity luotonantajarekisteriin ja vertaislainanvälittäjärekisteriin, mikä takaa sen toiminnan laillisuuden ja luotettavuuden.

Muita tärkeitä tietoja Fixurasta

Fixuran lainapalvelu tarjoaa monipuolisia ratkaisuja rahoitustarpeisiin. Yksi merkittävä ominaisuus Fixuran palvelussa on mahdollisuus lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin hallinnoit vain yhtä lainaa ja voit säästää koroissa ja kuluissa.

Fixura tarjoaa myös mahdollisuuden eräpäivän siirtoon. Tämä voi olla hyödyllinen ominaisuus, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu yllättäen ja tarvitset lisää aikaa lainasi takaisinmaksuun.

Fixuran lainapalvelussa voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tämä voi parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi ja saatat saada paremmat lainaehdot, sillä riski lainanantajalle pienenee.

Fixura on tunnettu nopeasta palvelustaan. Kun haet lainaa Fixuran kautta, voit saada rahansiirron tilillesi jopa 0 – 4 vuorokauden kuluessa.

Fixura tekee yhteistyötä Suomen suurimpien pankkien kanssa, joten voit luottaa palvelun luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Lisäksi Fixura käyttää huippuluokan salausta tietojärjestelmissään, joten tietosi ovat turvassa.

Fixuran lainapalvelussa on myös joitakin vaatimuksia lainanhakijoille. Lainanhakijalta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikä, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen.

Fixuran lainapalvelu on joustava ja asiakaslähtöinen. Se tarjoaa monipuolisia lainatuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Fixura vertaislaina 2000e

[Päivitetty 2024] Fixuran vertaislaina on kasvanut suosituksi lainapalveluksi useasta syystä. 2024 lainaehdot ja korko kulut ovat asiakkaan kannata entistä paremmat. Päivitetyt ehdot tarjoavat paljon uusia mahdollisuuksia hakea edullisesti yhteisörahoituksella mahdollistettua lainaa. Fixura on vertaislainapalvelu, joka välittää lainatuotteitta kuluttajille. Fixuran kautta saat haettua juuri sellaisen lainatuotteen kuin haluat. Saat määrittää koron ja maksuaikataulun itse ja voit valita lainaa 2000 – 10000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea luottoa verkosta ilmaisella hakemuksella helposti ja nopeasti. Laina-ajan saat valita vapaasti 2-5 vuoden väliltä ja maksuaikataulu on hyvin selkeä ja tapahtuu kuukausittaisissa erissä. Palvelu on tarkoitettu kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Lue lisää ja hae lainaa joustavasti Fixuralta. Hae lainaa Fixuran kautta

Minkälainen lainapalvelu on Fixura?

Fixura tarjoaa vertaislainoja.

Mikä on vertaislaina?

Kysymyksessä on laina, jonka hakija saa toiselta yksityishenkilöltä välityspalvelun, kuten Fixura, kautta.

Kuinka paljon voin saada lainaa Fixuran kautta?

Maksimi lainasumma on 20000 euroa.

Taustaa ja yleiset arvostelut sekä kokemukset

Fixura on toiminut laina-alla jo useamman vuoden ja kasvattanut pikku hiljaa suosiotaan lainaajien keskuudessa. Fixura poikkeaa tyypillisestä lainayhtiöstä, sillä se toimii vertaislainapalveluna, joka siis tarkoittaa sitä, että Fixura on lainan välittäjä. Sen kautta kuluttaja todella saa vapaat kädet valita juuri sellaisen luoton kuin tämä haluaa. Korko ja maksuaikataulu on täysin kuluttajan päätettävissä. Fixura tarjoaa myös sijoittajille oivallisen mahdollisuuden ja vuosituotot ovat olleet useille merkittäviä.   Fixuran lainapalvelu turvallinen ja toimiva – sekä ennen kaikkea monipuolinen. Sen kautta saat valita tarkasti lainasumman, todellisen vuosikorkoprosentin ja lisäksi vielä lainan maksuaikataulun sekä kuukausierien suuruudet. Lainan toimitus on varsin nopeaa ja siinä kestää usein vain n. 1-4 vuorokautta riippuen hieman siitä millaista lainaa kuluttaja hakea ja kuinka helposti sopiva lainaaja löytyy. Myös me suosittelemme Fixuraa kuluttajille ja erityisesti valinnan vapaus on yksi merkittävä tekijä, joka nostaa yhtiön ylitse muiden. Tutustu ja hae lainasi Fixuralta jo tänään.  

Kuka voi hakea lainaa Fixuralta?

Lainaajalta yhtiö edellyttää vähintään 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Et voi saada Fixuralta lainaa ilman luottotietoja missään tapauksessa, vaikka jossain keskustelupalstoilla yhä sellaisia väitteitä näkee. Myös säännölliset tulot vaaditaan.

Miten voin hakea lainan?

Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja Fixuran loistavien verkkosivujen ohjeita seuratessa mikään ei voi mennä vikaan. Siirry yhtiön sivuille yläpuolella olevan “Hae lainaa Fixuran kautta” -painikkeen kautta ja seuraa ohjeita. Sinulta ei vaadita muuta kuin verkkopankkitunnukset ja lisäksi sinun tulee syöttää hieman tietoja itsestäsi. Lainan hakemisessa ei kulu 10 minuuttia kauempaa ja saat myös vastauksen nopeasti sähköisessä muodossa.

Fixura yhteisölaina
Hae edullisesti yhteistölainaa Fixura palvelusta!

Fixura on keskittynyt vertaislainaan

Vertaislainoja ei saa samoista palveluista, kuin halpaa pikavippiä tai kulutusluottoa. Fixura on erikoistunut myöntämään edullisen vuosikoron vertaislainoja, ja se palvelee niin sijoittajia kuin lainanhakijaa. Fixuran palvelusta ei myönnetä tililuotto, pikavippi tai joustoluottoa, vaan ainoastaan vertaisluottoa. Vertaislainan hakeminen käy samalla tavalla kuin pikavippi tai kulutusluotto: Lainahakemus lähetetään luottopalveluun, mistä voi odottaa vastauksena lainatarjousta. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta, ja sopimus lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välillä syntyy vasta, kun tarjous allekirjoitetaan.

Fixuran kautta lainaa yksityisiltä henkilöiltä

Fixura tarjoaa uudenlaista lainaratkaisua, sillä yhtiön kautta saat lainaa yksityisiltä ihmisiltä, jotka haluavat ruveta vertaissijoittajaksesi, etkä lainayhtiöltä, jotka pääasiassa tarjoavat samanlaista lainaa kaikille asiakkailleen. Vertaislaina on siten erittäin joustava lainaratkaisu, sillä voit itse määritellä itsellesi sopivimmat lainaehdot ja takaisinmaksuajat. Uudesta palvelusta huolimatta Fixuran tarjoama laina on tosiasiassa osa maailman vanhinta lainamuotoa, sillä ihmiset ovat kautta historian lainanneet toisilleen rahaa pientä korkoa vastaan ilman pankkien väliintuloa. Fixura tarjoaa vain nykyaikaisen tekniikan ansiosta uudenlaisen kohtauspaikan ikivanhaa lainamuotoa hakeville ja sitä tarjoaville, jotta lainaprosessi hoituisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Fixuran vertaislainapalvelu on osa uudenlaista taloussektoria, joka on alkanut kasvaa pankkien ja perinteisten rahoituslaitosten rinnalle ihmisten halutessa määritellä mieluummin itse lainaehtonsa ja rahoituskeinonsa. Pankkien väliintulon sijaan monet haluavat itse määritellä omat lainaehtonsa ja maksuaikansa varmistaakseen lainalleen mahdollisimman edulliset ja joustavat ehdot, jotka hyödyttävät sekä lainannostajaa että sitä tarjoavaa.

Fixuralta myös yhteislainaa jopa 10 000 euroa

Fixuran kautta voit hakea vertaislainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa nostaaksesi sitä paremmilla lainaehdoilla. Yhteislainaa tarjotaan yleensä saman talouden asukkaille, joten puolisot voivat hyvin hakea lainaa yhdessä esimerkiksi suurempaa remonttia, uutta autoa tai lomamatkaa varten. Vertaislainan kulut määräytyvät hakijan luottoluokituksen mukaan, joten yhteishakijoille annetaan yleensä yksittäishakijaa korkeampi luottoluokitus vakaamman maksukyvyn ansiosta. Vertaislaina on usein edullisempi vaihtoehto kuin muut pikalainat

Fixuran yhteystiedot

 • Fixura Y-tunnus: 2246639-7
 • Osoite: Kauppapuistikko 15 65100 Vaasa
 • Puhelin: 020 7344 530
 • S-posti: info@fixura.com
 • Aukioloajat: Arkisin klo: 9.00 – 16.00