Fixura info ja kokemuksia

Fixura vertaislaina 2000e

[Päivitetty 2023] Fixuran vertaislaina on kasvanut suosituksi lainapalveluksi useasta syystä. 2023 lainaehdot ja korko kulut ovat asiakkaan kannata entistä paremmat. Päivitetyt ehdot tarjoavat paljon uusia mahdollisuuksia hakea edullisesti yhteisörahoituksella mahdollistettua lainaa. Fixura on vertaislainapalvelu, joka välittää lainatuotteitta kuluttajille. Fixuran kautta saat haettua juuri sellaisen lainatuotteen kuin haluat. Saat määrittää koron ja maksuaikataulun itse ja voit valita lainaa 2000 – 10000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea luottoa verkosta ilmaisella hakemuksella helposti ja nopeasti. Laina-ajan saat valita vapaasti 2-5 vuoden väliltä ja maksuaikataulu on hyvin selkeä ja tapahtuu kuukausittaisissa erissä. Palvelu on tarkoitettu kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Lue lisää ja hae lainaa joustavasti Fixuralta. Hae lainaa Fixuran kautta

Taustaa ja yleiset arvostelut sekä kokemukset

Fixura on toiminut laina-alla jo useamman vuoden ja kasvattanut pikku hiljaa suosiotaan lainaajien keskuudessa. Fixura poikkeaa tyypillisestä lainayhtiöstä, sillä se toimii vertaislainapalveluna, joka siis tarkoittaa sitä, että Fixura on lainan välittäjä. Sen kautta kuluttaja todella saa vapaat kädet valita juuri sellaisen luoton kuin tämä haluaa. Korko ja maksuaikataulu on täysin kuluttajan päätettävissä. Fixura tarjoaa myös sijoittajille oivallisen mahdollisuuden ja vuosituotot ovat olleet useille merkittäviä.   Fixuran lainapalvelu turvallinen ja toimiva – sekä ennen kaikkea monipuolinen. Sen kautta saat valita tarkasti lainasumman, todellisen vuosikorkoprosentin ja lisäksi vielä lainan maksuaikataulun sekä kuukausierien suuruudet. Lainan toimitus on varsin nopeaa ja siinä kestää usein vain n. 1-4 vuorokautta riippuen hieman siitä millaista lainaa kuluttaja hakea ja kuinka helposti sopiva lainaaja löytyy. Myös me suosittelemme Fixuraa kuluttajille ja erityisesti valinnan vapaus on yksi merkittävä tekijä, joka nostaa yhtiön ylitse muiden. Tutustu ja hae lainasi Fixuralta jo tänään.  

Kuka voi hakea lainaa Fixuralta?

Lainaajalta yhtiö edellyttää vähintään 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Et voi saada Fixuralta lainaa ilman luottotietoja missään tapauksessa, vaikka jossain keskustelupalstoilla yhä sellaisia väitteitä näkee. Myös säännölliset tulot vaaditaan.

Miten voin hakea lainan?

Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja Fixuran loistavien verkkosivujen ohjeita seuratessa mikään ei voi mennä vikaan. Siirry yhtiön sivuille yläpuolella olevan “Hae lainaa Fixuran kautta” -painikkeen kautta ja seuraa ohjeita. Sinulta ei vaadita muuta kuin verkkopankkitunnukset ja lisäksi sinun tulee syöttää hieman tietoja itsestäsi. Lainan hakemisessa ei kulu 10 minuuttia kauempaa ja saat myös vastauksen nopeasti sähköisessä muodossa.

Fixura yhteisölaina
Hae edullisesti yhteistölainaa Fixura palvelusta!

Fixura on keskittynyt vertaislainaan

Vertaislainoja ei saa samoista palveluista, kuin halpaa pikavippiä tai kulutusluottoa. Fixura on erikoistunut myöntämään edullisen vuosikoron vertaislainoja, ja se palvelee niin sijoittajia kuin lainanhakijaa. Fixuran palvelusta ei myönnetä tililuotto, pikavippi tai joustoluottoa, vaan ainoastaan vertaisluottoa. Vertaislainan hakeminen käy samalla tavalla kuin pikavippi tai kulutusluotto: Lainahakemus lähetetään luottopalveluun, mistä voi odottaa vastauksena lainatarjousta. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta, ja sopimus lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välillä syntyy vasta, kun tarjous allekirjoitetaan.

Fixuran kautta lainaa yksityisiltä henkilöiltä

Fixura tarjoaa uudenlaista lainaratkaisua, sillä yhtiön kautta saat lainaa yksityisiltä ihmisiltä, jotka haluavat ruveta vertaissijoittajaksesi, etkä lainayhtiöltä, jotka pääasiassa tarjoavat samanlaista lainaa kaikille asiakkailleen. Vertaislaina on siten erittäin joustava lainaratkaisu, sillä voit itse määritellä itsellesi sopivimmat lainaehdot ja takaisinmaksuajat. Uudesta palvelusta huolimatta Fixuran tarjoama laina on tosiasiassa osa maailman vanhinta lainamuotoa, sillä ihmiset ovat kautta historian lainanneet toisilleen rahaa pientä korkoa vastaan ilman pankkien väliintuloa. Fixura tarjoaa vain nykyaikaisen tekniikan ansiosta uudenlaisen kohtauspaikan ikivanhaa lainamuotoa hakeville ja sitä tarjoaville, jotta lainaprosessi hoituisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Fixuran vertaislainapalvelu on osa uudenlaista taloussektoria, joka on alkanut kasvaa pankkien ja perinteisten rahoituslaitosten rinnalle ihmisten halutessa määritellä mieluummin itse lainaehtonsa ja rahoituskeinonsa. Pankkien väliintulon sijaan monet haluavat itse määritellä omat lainaehtonsa ja maksuaikansa varmistaakseen lainalleen mahdollisimman edulliset ja joustavat ehdot, jotka hyödyttävät sekä lainannostajaa että sitä tarjoavaa.

Fixuralta myös yhteislainaa jopa 10 000 euroa

Fixuran kautta voit hakea vertaislainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa nostaaksesi sitä paremmilla lainaehdoilla. Yhteislainaa tarjotaan yleensä saman talouden asukkaille, joten puolisot voivat hyvin hakea lainaa yhdessä esimerkiksi suurempaa remonttia, uutta autoa tai lomamatkaa varten. Vertaislainan kulut määräytyvät hakijan luottoluokituksen mukaan, joten yhteishakijoille annetaan yleensä yksittäishakijaa korkeampi luottoluokitus vakaamman maksukyvyn ansiosta. Vertaislaina on usein edullisempi vaihtoehto kuin muut pikalainat

Fixuran yhteystiedot

  • Fixura Y-tunnus: 2246639-7
  • Osoite: Kauppapuistikko 15 65100 Vaasa
  • Puhelin: 020 7344 530
  • S-posti: info@fixura.com
  • Aukioloajat: Arkisin klo: 9.00 – 16.00