Lainavertailu

Kaikki vuoden 2024 lainat vertailussa

Valitse itsellesi sopivin lainapaikka alapuolella olevasta taulukosta – lainavertailu on jo valmiiksi tehty ja sinun on helppo valita itsellesi paras luotonmyöntäjä:

Miten vertailen lainat?

Helposti, tule vain sivustollemme ja olemme tehneet työn jo puolestasi.

Mitä tulee ottaa huomioon lainoja vertaillessa?

Tärkeimpinä kriteereinä pidämme lainan korkoa, maksuaikaa, palvelun luotettavuutta sekä helppoutta.

Mikä on tämän hetken paras laina?

Yksi parhaista vaihtoehdoista tällä hetkellä on esimerkiksi Luottoheti.fi, josta saat lainan nopeasti ja edullisesti.

Lainojen vertailussa kannattaa ottaa useita seikkoja huomioon

Lainavertailu 2024 - Kaikki edulliset vipit

Lainaajan kannattaa aina vertailla luotonmyöntäjät keskenään ennen kuin tekee lopullisen lainapäätöksen. Kulutusluoton tarjoajista on merkittäviä eroja niin hinnoissa kuin myös lainaehdoissa ja kaikki yhtiöt eivät välttämättä sovi niin hyvin kaikille. Tähän lainavertailuun on kuitenkin valikoitu yritykset hyvin tarkoin ja jokainen yläpuolella mainittu yhtiö on parhaimmasta päässä mitä hintaan tulee ja myös lainaehdot sekä niiden joustavuus on huippuluokkaa. Ainoat merkittävät erot ovat yhtiöiden lainasummissa, toiset myöntävät keskisuurta kulutusluottoa kuin taas toisilta voit hakea lainaa jopa 30 000 euroon asti ja voit vielä hakea lainaa ilman vakuuksia.

Sillä ei ole merkitystä minkä suuruista lainaa olet hakemassa, sillä myös pienempien pikavippien kohdalla voit tehdä merkittäviä säästöjä jos valitset muutaman parhaimmalta tuntuvan vippiyhtiön ja käyt nopeasti niiden lainojen korot läpi. Helpoiten saat hinnan selville kun katsot kuinka paljon vippi kokonaisuudessaan tulee kustantamaan.

Toki nykyään on saatavilla myös ilmaisia pikalainoja ja vieläpä useamman eri vippiyhtiön toimesta, joten nämä tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää ensimmäisenä. Sivuston pikavippivertailu auttaa löytämään halvimman vipin ja mikäli tarvitset suurempaa lainaa, on lainavertailu vipit paikallaan.

Onko lainan tarve akuutti – voit hakea lainaa välittömästi tilille useamman eri luotonmyöntäjän toimesta

Etsitkö lainaa pikaisesti ja rahan tarve on todella akuutti? Tämä ei ole enää minkäänlainen ongelma, sillä lainaa on saatavilla hyvinkin nopeasti netin kautta. Voit saada lainan helposti saman vuorokauden sisään tilille ja mikäli tarvitsemasi summa on pieni, voit saada luoton tilille jopa 15 minuutin sisään. Lainavertailu 2024 vuonna on kulutusluotto on edelläkävijä tässäkin ja on hämmästyttävää, kuinka tässä on edistytty niin lyhyessä ajassa.   Vielä 8 vuotta sitten ainoa paikka mistä lainaa irtosi olivat pankit ja lainan hakeminen oli jo itsessään melkoisen työläs prosessi, joten moni ei siihen ihan heppoisin perustein lähtenyt. Ja sitä paitsi, lainan saaminen oli myös äärimmäisen vaikeaa tai jopa mahdotonta jos säännöllisiä tuloja ei ole, huolimatta oliko lainavertailu tehty. Ja jos lainan saamisen kriteerit täyttyivät, niin lainaaja joutui aina poikkeuksetta odottamaan vähintään 3 arkipäivää, jotta rahat ilmestyivät tilille (usein jopa huomattavasti pidempään riippuen hieman lainasumman suuruudesta).

Mistä syystä laina vertailu on tärkeä suorittaa?

Lainavertailu on yksi tärkeimmistä elementeistä ja se on keino, jolla kuluttaja voi tehdä lainastaan mahdollisimman halvan. Jo tämä siis varmasti riittää monelle syyksi, miksi sitä ei parane jättää väliin. Fiksu lainajaa vertaa lainat aina tarkasti suurennuslasin kanssa ja napsii pienimpien korkojen lainat itselleen.   Tarkoin tehty lainavertailu voi säästää kukkaroosi jopa satoja euroja vuodessa eli mistään senttisäästöistä ei ole lainkaan kyse.   Annamme teille arvoisat lainaajat 4 tärkeää syytä, miksi lainavertailu on niin ylivertainen:

  1. Saat parhaan mahdollisen koron lainallesi
  2. Maksuaikataulu on sinun kuukausibudjetillesi sopiva
  3. Euromääräinen vuosittainen säästö voi olla suuremissa lainoissa jopa nelinumeroinen
  4. Lainavertailu ei ole sinun ajastasi pois kuin korkeintaan 45 minuuttia (45 minuuttia = säästöä 500+ € vuodessa, miltä kuulostaa?)

Rahoituksen saaminen ei ole mahdollista, mikäli olet hankkinut itsellesi maksuhäiriömerkinnän

Lainavertailu ei siinä tapauksessa auta ketään, mikäli luottotiedot ovat pamahtaneet miinukselle eli siis toisin sanoen, mikäli lainaa hakevalla henkilöllä ei ole luottotiedot kunnossa. Tämä johtaa aina automaattiseen hylkäykseen jokaisessa keississä ja poikkeuksia ei ole. Lainaajan täytyy ymmärtää, että yhtiöt tekevät bisnestä ja maksukyvytön lainaaja on aina riski luottoyhtiölle.   Luonnollisesti lainayhtiöt haluavat saada aina omansa takaisin. Lainavertailu lainaa rahaa luottotiedottomalle on siis täyttä puppua ja mikäli sellaiseen netissä törmäät niin voit automaattisesti sivuuttaa sen, tai tietenkin voit aina yrittää, mutta lopputulos on sama. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et lainaa tule saamaan.   Maksuhäiriömerkintöjen määrä on Suomessa jyrkässä nousussa ja viimeisten vuosien lukemat ovat olleen varsin huolestuttuvat. Ihmiset ottavat liikaa lainaa ajattelematta seurauksia… Tämä on varsin huolestuttavaa. Kun haet lainaa on aina ymmärrettävä oma vastuu lainan haussa ja kannattaa aina suorittaa laina vertailu, sillä se on silkkaa rahan säästöä. Vertaa lainat keskenään ja valitse edullisin laina – säästä jopa kymmeniä tai satoja euroja riippuen lainasummasta! Lainavertailu 2024 vuonna on helposti tehty verkon kautta, joten ei muuta kuin vertailemaan lainoja! Onnea lainan etsintään.

Kuka voi hakea lainaa?

Ehdot hieman vaihtelevat yrityksen mukaan, mutta muutama yleinen sääntö pätee kuitenkin kaikkiin lainoja myöntäviin yrityksiin. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai omata pysyvä oleskelulupa. Myöskin vakituinen osoite tulee hakijalta löytyä. Hakemukset täytetään ja palautetaan netissä, joten tarvitset siis verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta elektroninen allekirjoitus onnistuu. Hakijan tulee olla myös täysi-ikäinen  oikeustoimikelpoinen henkilö ja jotkut palvelut edellyttävät hakijalta jopa 26 vuoden ikää.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Lähes poikkeuksetta kaikki yritykset myöntävät lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Vain poikkeustapauksissa saatetaan vaatia joko takaajaa tai vakuutta lainalle. Usein näin menetellään, jos hakija haluaa lainata huomattavan suuren summan.

Mitä tarkoittaa yhteishakija?

Yhteishakija tai toiselta nimeltään rinnakkaishakija on henkilö, joka hakee lainaa yhdessä alkuperäisen hakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa on parempi mahdollisuus saada lainaa suurempia summia ja pidemmällä maksuajalla, koska toinen lainanmaksaja aina pienentää lainaa myöntävän yrityksen riskiä. Yhteishakijana voi olla kuka tahansa, joka täyttää hakijalle asetetut ehdot. Tavallisesti lainaa haetaan yhdessä puolison tai sukulaisen kanssa, mutta toki myös ystävän kanssa voi lainaa hakea.

Lainavertailu säästää useita satoja euroa rahaa
Lainavertailu auttaa löytämään edullisimmat pikavipit

Muista ottaa huomioon pikalainavertailun tekemisessä

  • Parhaan lainatarjouksen saamiseksi kannattaa ensin vertailla lainapaikka, ja sitten lainatarjoukset parhailta palveluilta. Ei ole väliä onko hakemassa 10000 kulutusluottoa, 2000 euron lainaa vai 100 € pikavippiä, vertailu on tärkeää tehdä. Lainalaskuri auttaa tekemään alustavaa vertailua lainanvälityspalveluiden välillä.
  • Kun sopivat lainapalvelut on löytynyt, jätä hakemukset lainaa varten. Lainatarjous on lainanvälityspalvelun ehdotus luoton hinnaksi. Lainatarjoukset tehdään lainahakemuksen perusteella, ja samalla toimitetaan luottopäätös hakijalle. Korko on henkilökohtainen ja se lasketaan luottopäätöksen yhteydessä.
  • Kun vakuudettomia lainatarjouksia vertaillaan, kannattaa kiinnittää huomioita asioihin kuten ikäraja, kuukausikorko, nimelliskorko, onko lainan maksuajoilla suuria eroja sekä muut mahdolliset kustannukset pikalainalle. Valitse paras lainatarjous ja hyväksy se pankkitunnuksien avulla sähköisesti. Kaikki pikavipit hoituvat tilille nopeasti, esimerkiksi 300 euron pikavippi on tilillä 15 minuutin kuluessa.