Freedom Rahoitus kokemuksia ja info

Lainan tiedot

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa. Lainasumma riippuu omista tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi. Lainan takaisinmaksuaika on joustava, ja voit valita sen väliltä 1-15 vuotta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Esimerkiksi, jos haet lainaa 15 000 euroa ja valitset takaisinmaksuajaksi 8 vuotta, suuntaa antava kuukausierä on noin 220 euroa. Tämä on vain suuntaa antava esimerkki, ja lopullinen kuukausierä määräytyy lainan koron perusteella. Freedom Rahoituksen esimerkkikorko on 9 % (nimelliskorko) ja 9,38 % (todellinen vuosikorko).

Lainan hakeminen Freedom Rahoituksen kautta on helppoa ja nopeaa. Prosessi alkaa lainahakemuksen täyttämisellä, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita niistä itsellesi sopivimman. Lopuksi allekirjoitat valitsemasi lainatarjouksen verkkopankkitunnuksillasi.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden pankkien ja luotonmyöntäjien kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Luotonmyöntäjät

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä useiden luotonmyöntäjien kanssa, jotta asiakkaat voivat saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat tunnetut pankit ja rahoituslaitokset, kuten Aktia, Bigbank, Credento, AlisaPankki, Morrow BANK, Svea, Credigo, Halino, Lea bank, My Lender Oy, Saldo, Balanzia, Bluestep ja Ferratum.

Yhteistyö laajan luotonmyöntäjäverkoston kanssa mahdollistaa sen, että Freedom Rahoitus voi kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken. Tämä tarkoittaa, että sinä asiakkaana saat useita erilaisia lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja se voi säästää sinulta merkittäviä summia lainan kuluissa.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit tarjoavat erilaisia lainatuotteita, joten voit hakea lainaa monenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten suurempi hankinta, kuten auton osto, tai pienempi, kuten lomamatka, Freedom Rahoitus ja sen luotonmyöntäjät voivat auttaa sinua rahoituksen järjestämisessä.

Luotonmyöntäjät tarjoavat lainoja erilaisilla ehdoilla ja koroilla, joten on tärkeää vertailla eri tarjouksia. Freedom Rahoitus tekee tämän työn puolestasi, joten sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus. Tämän jälkeen Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainasi ja saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Freedom Rahoituksen tarjoamat palvelut

Freedom Rahoitus on suomalainen rahoituspalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rahoituspalveluita. Yksi näistä palveluista on lainojen yhdistäminen. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että asiakas voi yhdistää useat pienet lainansa yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa lainojen hallintaa ja usein myös säästää lainakuluissa.

Freedom Rahoitus tarjoaa myös mahdollisuuden autolainan hakemiseen. Autolaina on erityisesti autoa varten otettava laina, joka mahdollistaa auton hankkimisen joustavasti ja turvallisesti. Autolainan hakeminen Freedom Rahoituksen kautta on helppoa ja nopeaa.

Yksi Freedom Rahoituksen keskeisistä palveluista on lainan kilpailuttaminen. Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainahakemuksen useiden pankkien ja luotonmyöntäjien kesken, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido asiakasta mihinkään.

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä useiden eri luotonmyöntäjien kanssa, kuten Aktia, bigbank, credento, AlisaPankki, Morrow BANK, Svea, Credigo, halino, Lea bank, My Lender Oy, saldo, Balanzia, bluestep ja ferratum.

Freedom Rahoituksen palvelut ovat suunniteltu asiakkaan tarpeita ajatellen. Palvelut ovat nopeita, helppoja ja turvallisia käyttää. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse numerossa 09 4241 4400 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi.

Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy on suomalainen rahoituspalveluyritys, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan löytämään heille sopivimmat lainaratkaisut yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Freedom Rahoitus Oy:n toiminta on avointa ja läpinäkyvää, ja se pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Freedom Rahoitus Oy:n toimipiste sijaitsee Espoossa, osoitteessa Ahventie 4, 02170 Espoo. Toimipisteessä työskentelee ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan asiakkaita kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Yrityksen asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 09 4241 4400. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi. Freedom Rahoitus Oy pyrkii vastaamaan kaikkiin asiakaspalveluun tulleisiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Freedom Rahoitus Oy on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Yrityksen toiminta perustuu avoimuuteen, läpinäkyvyyteen ja asiakaslähtöisyyteen. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan löytämään heille sopivimmat lainaratkaisut monipuolisen yhteistyöverkostonsa avulla.

Freedom Rahoituksen historia ja toiminta

Freedom Rahoitus on luotettava ja arvostettu toimija rahoitusmarkkinoilla. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1983, jolloin se aloitti toimintansa Manchesterissa, Iso-Britanniassa. Pohjoismaissa Freedom Rahoitus aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 1999 ja Suomessa vuonna 2008.

Freedom Rahoitus on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen vakuudettomia lainoja. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka, joten palvelusta löytyy sopiva lainaratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Lainan takaisinmaksuaika on joustava, ja se voi olla 1-15 vuotta lainasummasta riippuen.

Lainan hakeminen Freedom Rahoituksen kautta on helppoa ja nopeaa. Prosessi alkaa maksuttoman lainahakemuksen täyttämisellä. Hakemuksen jälkeen asiakas saa useita lainatarjouksia, joista hän voi valita itselleen sopivimman. Lopuksi lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

Freedom Rahoitus on saanut asiakkailtaan hyvää palautetta palvelunsa laadusta. TrustScore-arvosana on 4,5/5 tähteä, ja arvosteluita on yhteensä 2 816. Asiakkaat ovat kiitelleet erityisesti palvelun nopeutta ja helppoutta.

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joten se pystyy tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä lainaehtoja. Yrityksen yhteystiedot ovat helposti saatavilla, ja asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Freedom Rahoitus on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Yrityksen tavoitteena on tehdä lainan hakemisesta helppoa ja vaivatonta, ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Lainaehdot Freedom Rahoituksessa

Freedom Rahoitus tarjoaa asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä lainaehtoja. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja se voidaan tehdä suoraan Freedom Rahoituksen verkkosivuilla. Lainaehtojen ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen taloudellisesta sitoumuksesta.

Freedom Rahoituksen lainasummat vaihtelevat 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka, mikä mahdollistaa rahoituksen erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suurempi hankinta tai pienempi taloudellinen puskuri. Laina-aika on joustava, ja se voi olla 1-15 vuotta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita takaisinmaksuajan, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Korko Freedom Rahoituksen lainoissa on 4,99% – 20%. Korko määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten lainasummasta, laina-ajasta ja asiakkaan taloudellisesta tilanteesta. Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainahakemuksen useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten asiakas saa aina parhaan mahdollisen koron.

Freedom Rahoituksella ei ole siirtokuluja, mikä tarkoittaa, että lainasumma siirretään asiakkaan tilille ilman lisäkuluja. Lisäksi Freedom Rahoituksessa on mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen, mikäli taloudellinen tilanne sitä vaatii.

Freedom Rahoituksen lainapalvelu on avoinna kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on puhtaat luottotiedot. Lainaa ei myönnetä opiskelijoille tai työttömille. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti, ja lainapäätös tehdään aina asiakkaan maksukyvyn mukaan.

Freedom Rahoitus on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen läpinäkyviä ja reiluja lainaehtoja. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa lainaehdoissa heräävissä kysymyksissä.

Asiakasarvostelut Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta ja korkeita arvosanoja. TrustScore on 4,5/5 tähteä, mikä kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluun. Arvosteluja on annettu yhteensä 2 816 kappaletta, mikä osoittaa Freedom Rahoituksen suosion ja luotettavuuden.

Asiakasarvostelut kertovat paljon yrityksen toiminnasta ja palvelun laadusta. Esimerkiksi Risto Antero Sivonen kirjoitti 22. lokakuuta 2023: “Hyvä kokemus, laina myönnetty ja pikalainat maksettu, helpottaa kovin mun elämää, suuri helpotus.” Tämä kertoo Freedom Rahoituksen nopeasta ja tehokkaasta palvelusta, joka auttaa asiakkaita selviytymään taloudellisista haasteista.

Veikko puolestaan kirjoitti 18. elokuuta 2023: “Melko nopeaa lainatoimintaa.” Tämä viittaa siihen, että Freedom Rahoitus pystyy tarjoamaan lainaa nopeasti ja tehokkaasti, mikä on tärkeää monille asiakkaille, jotka tarvitsevat rahoitusta kiireellisesti.

Freedom Rahoitus ei ainoastaan kerää asiakaspalautetta, vaan myös vastaa siihen. Tämä osoittaa yrityksen sitoutumisen asiakaspalveluun ja halunsa kehittää palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan.

On tärkeää huomata, että asiakasarvostelut ovat yksilöllisiä kokemuksia, ja ne voivat vaihdella. Freedom Rahoitus pyrkii kuitenkin tarjoamaan parasta mahdollista palvelua kaikille asiakkailleen.

Asiakasarvostelut ovat tärkeä osa Freedom Rahoituksen toimintaa. Ne auttavat yritystä ymmärtämään, mitä asiakkaat arvostavat ja missä on parantamisen varaa. Lisäksi ne antavat potentiaalisille asiakkaille arvokasta tietoa yrityksen toiminnasta ja palvelun laadusta.

Yrityksen taloudelliset tiedot

Freedom Rahoitus Oy on osakeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2008. Yhtiön toimiala on rahoitus ja luottotoiminta, ja sen toimialaluokitus on 66190, joka tarkoittaa muuta rahoitusta palvelevaa toimintaa (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta). Yhtiö on rekisteröity ennakkoperintärekisteriin, Verohallinnon perustietoihin, työnantajarekisteriin, kaupparekisteriin ja arvonlisäverovelvollisuus liiketoiminnasta.

Freedom Rahoitus Oy:n liikevaihtoluokka on 2–10 miljoonaa euroa ja toimipaikan henkilöstöluokka on 20–49 henkilöä. Yhtiön taloudellinen tilanne on ollut vaihteleva viime vuosina. Vuonna 2019 liikevaihto oli 9275 tuhatta euroa, mutta se laski seuraavina vuosina 8223 tuhanteen euroon vuonna 2020 ja 7042 tuhanteen euroon vuonna 2021. Vuonna 2022 liikevaihto oli 6528 tuhatta euroa.

Liiketulos on ollut negatiivinen vuodesta 2020 alkaen. Vuonna 2019 liiketulos oli 620 tuhatta euroa, mutta se laski -1153 tuhanteen euroon vuonna 2020 ja -2370 tuhanteen euroon vuonna 2021. Vuonna 2022 liiketulos oli -690 tuhatta euroa. Käyttökate on ollut negatiivinen vuodesta 2020 alkaen.

Henkilöstömäärä on pysynyt suhteellisen vakiona viime vuosina. Vuonna 2019 henkilöstömäärä oli 29, vuonna 2020 se oli 27 ja vuonna 2021 se nousi takaisin 28:aan. Vuonna 2022 henkilöstömäärä oli jälleen 29.

Freedom Rahoitus Oy:n taloudellinen tilanne on haastava, mutta se jatkaa toimintaansa ja pyrkii parantamaan taloudellista tilannettaan. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja kilpailukykyisiä lainaehtoja.

Freedom Rahoitus – Miksi ja miten?

Freedom Rahoitus tarjoaa lainaa ilman vakuuksia

(Päivitetty 2024 tiedoilla)  Freedom Rahoitus on suosituimpia kotimaisia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita. Freedom Rahoitus on vuosien ajan helpottanut lainan hakemista tarjoamalla yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia edullisista lainoista. 20 lainapalvelua tarjoaa parhaita tarjouksia kaikenkokoisista lainoista. Nyt myös mahdollisuus hakea 60 000 euroa lainaa tilille ilman vakuuksia! 2019 päivitettiin suuret lainasummat vastaamaan lainamarkkinoiden nykyistä tilannetta. Yhteistyö 20 eri lainanmyöntäjän kanssa takaa sen että Freedom Rahoituksen välityksellä tulet löytämään mahdollisimman hyvän lainan. Palvelu on erikoistunut suurempiin lainatuotteisiin ja valikoima alkaakin 500 eurosta nousten aina 30000 euron lainoihin saakka. Kun lainat ovat suuria niin on luonnollisesti maksuaikaakin valittavana reilusti, riippuen lainasummasta 1-12 vuotta. Hyvänä esimerkkinä Freedom rahoituksen palveluista on lainojen yhdistäminen. Tämä tarkoittaa sitä että jos sinulla on aiempia pienempiä vippejä tai lainoja niin voit ne todella kätevästi yhdistää yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi Freedom rahoituksen kautta. Olipa lainatarpeesi millainen tahansa niin Freedom Rahoituksen tarjoama maksuton, henkilökohtainen lainaneuvoja on sinua auttamassa kaikkeen lainaasi liittyvässä.   Hae lainaa Freedom rahoitukselta

Taustaa Freedom Rahoituksesta ja yleiset arvostelut

Freedom Rahoitus on vuosia auttanut Suomalaisia löytämään mahdollisimman hyviä lainoja suurempaan rahoituksen tarpeeseen kuten lainojen yhdistämiseen, remonttiin tai vaikkapa uuden auton ostoon. Lainaamiseen et tarvitse takaajaa tai vakuuksia ja laina-ajan voit muokata itsellesi sopivaksi henkilökohtaisen lainaneuvojan avustuksella joka auttaa sinua kaikessa lainaamiseen liittyvässä maksutta. Freedom Rahoitus on ehdottomasti parhaita vaihtoehtoja niille jotka ovat suurta, pidempiaikaista lainaa etsimässä. Lainatuotteita on todella paljon ja voit niistä muokata oman ilmaisen lainaneuvojan opastuksella sinulle parhaiten sopivan ja mahdollisimman edullisen lainatuotteen.  

Kuka voi hakea Freedom rahoitukselta lainaa?

Freedom Rahoituksen kautta voi lainaa hakea jos on iältään vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla myös lainasummasta riippuen säännölliset riittävän kokoiset tulot jotta voidaan olla varmoja ettei lainantakaisinmaksu aiheuta liian suuria ongelmia. Tuloiksi kelpaa sekä palkka että eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää, koska lainaa ilman luottotietoja ei voida myöntää.

Miten voin hakea luottoa?

Lainan hakeminen onnistuu netissä todella helposti ja hakemuksen voit jättää milloin tahansa. Lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina ja rahat siirtyvät käyttöösi nopeasti. Lainahakemus ei maksa mitään ja saat useita tarjouksia monilta lainanmyöntäjiltä joista voit sitten valita sen sinulle parhaiten sopivan. Tutustu lisää ja hae Freedom Rahoituksen joustoluotto heti tilillesi kätevästi muutamassa minuutissa.

Iso edullinen laina Freedom Rahoitus palvelusta
Freedom Rahoitus tarjoaa lainaa jopa 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Freedom Rahoitukselta autolainaa jopa 50 000 euroa

Etsitkö edullista ja nopeaa autolainaa ilman vaivalloisia lainaneuvotteluja tai monimutkaisten sopimusten täyttämistä? Freedom Rahoitus kilpailuttaa puolestasi myös autolainasi, jotta löydät uudelle kulkupelillesi edullisimman ja sopivimman rahoittajan. Yhtiö vertailee keskenään jopa 10 eri lainayritystä löytääkseen sinulle sopivimman lainatarjouksen.   Voit saada lainaa uutta autoasi varten parhaimmillaan jopa 50 000 euroa, joten Freedom Rahoituksen avulla voit hankkia unelmiesi auton nopeasti ja vaivattomasti. Sinun on toki ennen lainan nostamista tehtävä tarkkoja laskelmia siitä, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa, sillä esimerkiksi 50 000 euron lainan takaisinmaksusummat alkavat olla jo sen verran suuria, että ne vievät helposti suuren osan tulojesi ja menojesi ylijäämästä joka kuukausi, jos et laske sopivaa takaisinmaksuaikaa tarkasti.   Voit nostaa myös pienempää autolainaa Freedom Rahoituksen kautta, jos haet halvempaa käytettyä autoa esimerkiksi muutamalla tuhannella eurolla. Pieni autolaina sopii hyvin esimerkiksi ensimmäisen oman auton rahoittamiseen, kun sinulla on jo vakituiset tulot, mutta et ole vielä kerennyt säästää tarpeeksi ostaaksesi autoa ilman lainaa. Sopivan auton tullessa kohdalle on usein toimittava nopeasti, ettei tarjous mene ohi, vaikka sinulla ei olisikaan vielä kaikkia säästöjä koossa. Voit saada autolainallesi jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan, joten sitä kautta voit nostaa myös todella suuren lainan, koska takaisinmaksettavaa ei jää joka kuukausi enää kovin merkittävästi. Pienempää lainaa voit maksaa takaisin joka kuukausi esimerkiksi muutaman vuoden ajan, jolloin saat lainan maksettua takaisin nopeasti kohtuullisilla maksuerillä niin, että rahaa jää myös muuhun elämiseen. Freedom Rahoituksen etuna on ehdottomasti sen joustavat lainaehdot, -summat ja takaisinmaksuajat, jotka palvelevat hyvin erilaisia lainaratkaisuja hakevia asiakkaita. Palvelu etsii juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan, jolla voit vihdoin hankkia haluamasi auton.

Freedom Rahoitus auttaa löytämään parhaat pikalainat kilpailuttamalla lainahakemukset

Freedom Rahoitus tekee kulutusluoton ja pikavipin löytämisestä erittäin helppoa. Freedom Rahoitus ei itse myönnä pikalainaa, vaan toimii lainanvälittäjänä. Lainanvälityspalvelu yhdistää lainanhakijan ja luoton myöntävän yrityksen, eli kun lainahakemus lähetetään palveluun, Freedom Rahoitus etsii sille sopivimman lainatarjouksen. Lainatarjous kilpailutetaan eri pankkien tuotteilla, ja hakijalle lähetetään parhaat tarjoukset lainavertailua varten. Eri luottopalveluiden lainalaskurin avulla voi omatoimisesti tehdä vertailua, näet helposti tarvittavia tietoja kuten korot, maksuajan sekä kuukausierän suuruuden. Freedom Rahoitus antaa mahdollisuuden saada lainoja, mitä ei muista palveluista löydy! Kun sopiva pikavippi tai kulutusluotto on valittu, voi lainapäätöksen mukana toimitetun tarjouksen allekirjoittaa vaivattomasti nettipankkitunnuksien avulla. Pikalainojen kilpailuttaminen palvelun kautta on asiakkaalle täysin ilmaista, eikä siitä peritä mitään kustannuksia.

Freedom Rahoituksen yhteystiedot

Firma: Freedom Rahoitus Oy Osoite: Ahventie 4, 02170 Espoo Puhelin: 09 4241 4400 Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi