Risicum kokemuksia ja info

RisicumRisicum tarjoaa arkielämän rahoituspalvelut kätevästi ja nopeasti erittäin joustavilla ehdoilla 50-2050 euron väliltä. Valitse itsellesi sopiva lainamuoto, joko kertalaina tai joustolaina.   Kertalaina sovelutuu kaikille jotka tietävät täsmälleen paljonko rahaa tarvitsevat 500-1000 euron väliltä. Joustolaina taasen on juuri oikea lainatuote jos et ole varma paljonko rahaa tulet tarvitsemaan. Sinulle avataan 2050 euron suuruinen luottotili joka toimii aivan kuten perinteiset luottokortitkin eli korkoa maksetaan ainoastaan siitä summasta jonka käyttöösi otat.   Voit itse määritellä joustolainasi eräpäivän sekä minkä suuruinen se tulee olemaan. Sinun tulee kuitenkin vähintään maksaa 10% avoinna olevasta velkasummasta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Hae lainaa Risicumin kautta  

Taustaa Risicumista ja yleiset arvostelut

Risicum uudisti palvelunsa ja on nyt yksi parhaista netissä lainaa tarjoavista paikoista. Lainalle et tarvitse takaajia tai vakuuksia ja koko hakuprosessi on uskomattoman helppo ja nopea. Lainahakemuksellesi saat alustavan lainapäätöksen välittömästi vaikka keskellä yötä.   Egevippi on todennut Risicumin erittäin hyväksi lainapaikaksi ja se selkeästi erottuu edukseen netissä toimivista lainapaikoista selkeillä ehdoillaan, edullisilla hinnoilla sekä ammattitaitoisella palvelullaan.  

Kuka voi hakea Risicum rahoitusta?

Risicumilta voi lainaa hakea henkilö joka on 20-75 vuotias. Hakijan tulee myös asua Suomessa pysyvästi, koska ulkomaille ei Risicum myönnä lainaa. Lainaa hakevan tulee olla sekä oikeus- että luottokelpoinen jotta lainaa voidaan antaa. Sinun tulee myös osoittaa riittävän suuret kuukausittaiset tulot.   Tähän todisteeksi kelpaa sekä työtulot että eläketulot. Hakijan on myös varmennettava henkilöllisyytensä jotta kukaan ei voi lainapalvelua j0htaa harhaan ja hakea jonkun muun nimissä lainaa.  

Miten voin hakea luottoa?

Netin kautta lainan hakeminen Risicum lainapalvelusta on todella helppoa ja nopeaa. Hakemuksen täyttö ei ota kuin muutaman minuutin ja sen jättäminen on maksutonta. Saat myös alustavan lainapäätöksen välittömästi ja lopullisen lainapäätöksen palvelun aukioloaikoina muutamassa minuutissa. Myös rahat siirtyvät samana päivänä käyttöösi, käytännössä saat siis lainaa heti silloin kun tarve on. Lainanhaku on todella turvallista sillä Risicumilla on käytössään samankaltaiset salaus järjestelmät joita pankitkin käyttävät. Risicumin edullinen joustava pikavippi haastaa kulutusluotot ja joustolainat! Voit saada pikalainaa tilille edullisesti 50 – 2000 euroa kätevän luottotilin avulla. Uusi joustava pikavippi on erittäin samankaltainen, kuin joustolaina. Kulutusluotto ei pysty tässä kilpailussa tarjoamaan haastetta lainalle, minkä voi maksaa takaisin itse valitsemissa erissä. Lainojen lyhennykset voi valita siis täysin itse, kunhan kuukausittainen lyhennys vähintään maksetaan.  Kaikki lainat ovat ilman vakuuksia haettavissa Risicum palvelusta.

Kertalainaa arjen akuutteihin menoihin ja joustoluottoa jatkuvaan lainantarpeeseen

Risicum tarjoaa erittäin joustavia rahoitusvaihtoehtoja, sillä voit hakea yhtiöltä niin kertaluonteista kulutusluottoa kuin jatkuvaa joustoluottoakin omien tarpeidesi mukaan. Kertalainaa voit hakea joko 500, 750 tai 1000 euroa ja saat summan suoraan tilillesi heti palvelun aukioloaikoina, joten todelliseen akuuttiin tarpeeseen Risicum tarjoaa todennäköisesti markkinoiden nopeimman lainapalvelun.   Kertalaina sopii hyvin, jos lainantarpeesi ei ole jatkuva, vaan tarvitset vain hieman ylimääräistä rahaa yllättäviin menoihin. Elämä saattaa yllättää kenet tahansa myös silloin, kun rahat ovat hetkellisesti vähissä tai palkkapäivään on vielä aikaa, etkä halua lainata rahaa sukulaisilta tai ystäviltäsi, vaan nostat mieluummin edullista lainaa viralliselta lainantarjoajalta. Pientä tarvetta varten et voi nostaa muutaman sadan euron lainaa pankiltasi, joten kertalaina on silloin helppo ja joustava tapa nostaa muutama ylimääräinen satanen ilman monimutkaisia neuvotteluja tai papereiden täyttelyä.   Joustoluotto taas auttaa, kun etsit jatkuvaa rahoitusvaihtoehtoa, jonka kautta voit nostaa lainaa aina tarvittaessa luottorajasi puitteissa. Saat luottoa jopa 2050 euroa, joten sen avulla voit rahoittaa myös suurempia projekteja, kuten remonttia tai uuden auton hankintaa.   Joustoluotto toimii myös vararahastonasi, sillä sinun ei lainapäätöksen saatuasi tarvitse nostaa heti lainaa, vaan voit tehdä nostoja vain silloin, kun tarvitset sitä. Lainaa nostaessasi sinun ei tarvitse täyttää uusia hakemuksia, vaan saat nostettua rahaa helposti samalla hakemuksella muutaman minuutin kuluessa rahantarpeen iskettyä. Joustoluotto on siten turvanasi arjen menoissa, eikä sido sinua mihinkään, sillä maksat vain käyttämästäsi luotosta.  

Risicum yhteystiedot

Firma: DFC Nordic Oy Osoite: Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku Puhelin: 0200 90 900 (avoinna arkisin 07:00-22:00 sekä Lauantaisin 09:00-21:00) Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi