Vippi.org info ja kokemuksia

Kokemuksia ja arvostelu Vippi.org palvelusta
Vippi.org Kokemuksia

Vippi.org palvelusta pikavippi 1000 – 60000 euroa joustavilla ehdoilla muutamassa minuutissa. Eräs nopein luottopalvelu suomessa, mistä lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Joustavaa vippiä on mahdollista saada tilille jopa 30 minuutin kuluessa. Palvelu on erikoistunut toimittamaan asiakkailleen joustavilla lainaehdoilla luottoa, missä takaisinmaksuun on varattu 1 – 36 kuukautta aikaa. Tervetuloa lukemaan ePikavippi.fi sivuston Vippi lainapalvelun arvostelua!

Vippi palvelun lainatuotteet

Lainatuotteet Vippi.org palvelussa on suunniteltu tarjoamaan yhdellä lainatuotteella useaan eri lainatarpeeseen ratkaisu. Joustoluotto on päivitetty versio kulutusluotosta, joka maksetaan asiakkaalle lainatilin kautta. Lainasumma vaihtelee 100 – 4000 euron välillä, joten asiakkaan on mahdollista nostaa halutessaan kaikkea pikavipistä suurempaan luottosummaan. Vippi pitkällä maksuajalla antaa mahdollisuuden omatoimisesti vaikuttaa takaisinmaksuun käytettävään aikaa. Lainatililtä nostaessa voi omalle tilille siirretyn summan valita itse ja nostaa sen halutessaan useassa osassa. Luottoa voi nostaa sen verran, kun tarvitsee eli vaikka vain 500 euroa tai 1000€ noston. Tarvittaessa lisää niin kauan kun luottotilin kate antaa myöten ja vaaditut lyhennykset maksetaan ajallaan.

Tarjoukset lainanhakijalle

Vippi.org tarjoaa useita tarjouksia uusille ja vanhoille lainojen ottajille. Yleensä on totuttu, että erikoistarjoukset koskien lainaa on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, eli niin sanottuja ensilainaajan etuja.

Ilmainen nosto

Ilmainen nosto lainatililtä on pysyvä etuus Vippi.org palvelussa. Aiemmin peritiin 6.9% nostopalkkio kaikilta muilta, paitsi uusilta ensilainaa nostavilta asiakkailta. Järjestely katsottiin vanhojen asiakkaiden kannalta kohtuuttomaksi, joten kaikki nostokulut päätettiin poistaa käytöstä. Kuka tahansa asiakas voi siis nostaa ilman kuluja rahaa omalle tililleen luottotililtä, kunhan katetta riittää ja kaikki maksut on hoidettu sovitusti ja ajoissa.

Korotonta maksuaikaa Vippi.org lainapalvelusta

Ensilainan ottajia varten on edelleen tarjolla korotonta maksuaikaa. Korottoman maksuajan saa käyttöönsä automaattisesti ensimmäisen noston jälkeen. Maksuaikaa ilman korkoa tarjotaan 30 päivää, ja jos koko luottosumma maksetaan tuossa ajassa, ei lainatusta rahasta muodostu mitään korkokustannuksia. Jos lainasummasta maksetaan ennen ensimmäistä eräpäivää osa takaisin, tulee loppusummalle muodostumaan korot normaalisti kuukausittain sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluita Vippi.org tarjoaa asiakkaidensa käyttöön useita eri vaihtoehtoja. Lisäpalveluiden tarkoitus on helpottaa haetun pikalainan takaisinmaksua tilanteissa, missä esimerkiksi henkilökohtainen talous on yllättäen tehnyt lyhennysten suorittamisesta haastavampaa. Yleinen palveluhinnasto ilmoittaa lisäpalveluiden hinnoittelun sekä korot keskimääräiselle 2000 euron lainalle. Ehdot koskien lisäpalveluiden käyttämistä löytyvät yleisistä lainaehdoista. Esimerkkejä tarjotuista lisäpalveluista:

 • Eräpäivän siirto lainalle antaa mahdollisuuden määrittää uusi päivä lyhennyksen maksamiseen
 • Maksuvapaalla kuukaudella saa luvan olla tekemättä kuukausittaisia lyhennyksiä
 • Lainan jäädyttäminen on mahdollista, mikäli tulee tilanne, ettei sovittuja velvoitteita voi hoitaa

Lisäpalveluiden käyttäminen vaatii yleensä sen, että luotolle määrätyt kuukausittaiset lyhennykset ovat hoidettu sovitusti ja ajoissa.

Luottojen hinnoittelu

Lainojen hinnoittelu Vippi.org palvelussa on vertailussa edullinen muihin vastaaviin palveluihin markkinoilla. ePikavippi esittelee seuraavaksi kulut ja korot Vippi.org palvelun luotoille. Lainavertailun tekemällä huomaat, että kyseinen palvelu on edullinen keino hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Korot

Korot muodostuvat palvelussa samoin kuin muissakin: Lainatusta summasta peritään nimellinen kuukausikorko. Kuukausikoron suuruus määräytyy lainasumman, laina-ajan, hakijasta tehdyn luottoarvion sekä muiden tietojen pohjalta. Korot Vippi.org palvelussa muodostuvat seuraavasti:

 • Vuotuinen nimelliskorko: 40,56% – 95,40%
 • Todellinen vuosikorko: 49,85% – 153,63%

Lainan takaisinmaksuaika määrittää mikä korkoprosentti on paras vaihtoehto lainan hinnan arviointiin. Vuosikorko on haasteellinen mittari, mikäli pikalaina maksetaan takaisin alle 1 vuoden kuluessa. Kulut huomioiva todellinen vuosikorko pitää sisällään myös luoton muut mahdolliset kulut, joten periaatteessa se on parempi mittari lainan kulujen arviointiin.

Kulut

Kulujen suhteen Vippi.org on eräs edullisimmista vaihtoehdoista kotimaisista luottoa välittävistä lainapalveluista. Poikkeuksellisesti palvelu ei peri mitään nostokuluja joustavan lainan siirtämisestä omalle tilille. Tämä on harvinaista, nimittäin yleensä ilmainen siirto koskee vain ensilainaa hakevien ensimmäistä nostoa. Muita kuluja tai kustannuksia ei myöskään peritä Vippi.org palvelussa, kuten avausmaksua tai tilinhoitomaksua. Tässä voimassa oleva hinnasto lainan kuluista:

 • Avausmaksu 0,00 €
 • Tilinhoitomaksu/kk 0,00 €
 • Nostopalkkio Nostot lainatililtä ilman kustannuksia

Lisäpalvelut hinnoitellaan erikseen palvelun yleisessä hinnoittelussa

Vipin Lainaehdot

Lainaehdot määrittävät kenelle luotto voidaan myöntää Vippi.org palvelusta. Lainaehtojen täyttäminen on edellytys luottopäätöksen saamiselle. Mikäli asetettuja ei täytetä, hakemus joudutaan hylkäämään. Tämän takia lainahakemuksen täyttäminen oikein on erityisen tärkeää, väärin täytetty tai puutteelliset tiedot. Lainaehdot määrittävät seuraavat vaatimukset Vippi.org luottopäätöksen saamiselle:

 • Riittävät tulot lainan takaisinmaksuun (yleensä vähintään 1200e kuukaudessa)
 • Vakituinen osoite suomessa joka on väestörekisteriin talletettu
 • Henkilökohtainen puhelinnumero
 • Verkkopankkitunnukset tunnistautumista ja allekirjoitusta varten
 • Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä tai muita häiriöitä

Luottoehdot voit tarkastaa kokonaisuudessaan Vippi.org sivustolta ennen lainahakemuksen täyttämistä.

Yhteenveto

Vippi.org edustaa uudella asenteella toimivia lainapalveluita, jotka pyrkivät tuomaan asiakkaille helposti kaikki tarvittavat luottopalvelut yhden lainatuotteen avulla, tarjoamalla kätevää vippiä 100 – 60000 euroa. Yritys on tehnyt rohkean linjauksen, missä se on poistanut kaikki lainatililtä nostoja koskevat maksut. Hinnoittelu Vippi.org palvelun koroissa ei ole mitenkään kalliimpi, kuin vastaavien kilpailevien yritysten tarjoamat lainat, vaan usein myös halvempi vaihtoehto.