Kaikki Pikavipit

Tervetuloa sivuston kaikki pikavipit -osioon. Olemme vertailleet jokaisen tällä hetkellä verkosta löytyvän lainan / pikavipin eli löydät meidän kautta kaikki vipit ja lainat 2024 vuodelta helposti ja voit valita edullisimman ja sinulle parhailta tuntuvimman luotonmyöntäjän ilman, että se vie aikaa muutamaa minuuttia pidempää. Kaikki pikavipit, mitkä sivustolla on mainittu ovat kilpailukykyisiä ja erittäin edullisia sekä loistavilla hyvin joustavilla lainaehdoilla varustettuja. Löydä itsellesi sopiva lainapaikka alempaa sopivilla lainaehdoilla.

Kuinka monta pikavippipaikkaa Suomessa toimii?

Luotonantajarekisterissä on kaiken kaikkiaan 58 yritystä, näistä kaikki eivät ole aktiivisia toimijoita, joten todellisuudessa palveluja on vähemmän.

Mistä löydän kaikki pikavipit?

Klikkaa sivustollemme ja näet päivitetyn listan, jossa kaikki vuoden 2024 pikavippipaikat.

Ostosraha

Kaikki pikavipit 2024

Ostosrahan kautta saat pikavipin ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 euron väliltä jopa 1-5 v maksuaikataululla. Hae heti netistä ilmaiseksi, rahat toimitetaan tilille jopa 15 minuutissa. Voit täyttää hakemuksen 24h vuorokaudessa verkossa, vastauksen saat heti. Ostosraha myöntää lainoja kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Tutustu Ostosrahaan ja hae lainaa heti tilillesi jo tänään. Hae Ostosrahan kautta

Vivus

Vivus.fi tarjoaa parhaat vipit

Vivus on varmasti lähes kaikille tuttu ja sen kautta voit hakea lainaa joustavasti ja luotettavasti 10-2010€ väliltä. Valitse lainasi 10 euron tarkkuudella ja takaisinmaksu vuorokauden tarkkuudella. Vivus myöntää myös tällä hetkellä ainoana yrityksenä ensimmäistä lainaa kenelle tahansa ilman kuluja jopa 400 euroon asti. Jos olet etsimässä lainaa ja et siis ole vielä ottanut vippiä Vivukselta niin on se ehdottomasti kannattavaa. Vivus on muiltakin ominaisuuksiltaan erittäin hyvä luottofirma, joten vippi kannattaa ehdottomasti ottaa sieltä jos haluaa edullista ja varmaa pikalainoja nopeasti tilille. Kaikki pikalainat ovat hinnaltaan erittäin kohtuullisia ja 2024 vuoden lainoista kaikista halvimpia. Hae kaikki pikavipit heti tilillesi Vivukselta! Hae Vivuksen kautta

Epikavippi

Epikavippi on helppo tapa saada paras laina

Epikavippi on yli 7 vuotta vanha yritys, joka myöntää pikalainaa 100 – 5000 euron väliltä. Lainan voit valita euron tarkkuudella eli voit lainata täsmälleen sen verran kuin rahaa tarvitset. Lainaehdot ovat varsin kohtuulliset ja takaisinmaksuaikaa lainoissa on 1-12 kk, jotka lyhennät siis aina kuukausittaisissa tasaerissä. Epikavippi myöntää myös useita lainoja päällekkäin on erittäin joustava pikaluottoa myöntävä firma. Kaikki pikavipit ovat Epikavippilla vakuudettomia. Lue lisää Epikavippista ja sen lainaehdoista ja tilaa pikavipit heti! Hae Epikavippin kautta

Euro24

Euro24 - hae kaikki pikavipit 18 vuotiaalle

Euro24 myöntää pikavippiä 100-2000 € väliltä edullisesti ja joustavasti kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille suomalaisille – laina-ajan saat valita itse. Euro24:n vipit ovat vakuudettomia eivätkä vaadi takaajia. Euro24 on suhteellisen vanha pikavippiä myöntävä firma ja se on toiminut jo useamman vuoden lainamarkkinoilla ja onkin alan parhaimmistoa. Yrityksellä on vuosittain jopa yli 15000 asiakasta, joten tämä jo kertoo yrityksestä enemmän kuin tuhat sanaa. Kaikki vipit edellyttyvät lainaajalta vähintään täysi-ikäisyyttä. Lue lainaehdot ja pistä vippi tilaukseen tästä! Hae Euro24:n kautta   Olemme tehneet pikavippivertailun kaikille tällä hetkellä verkosta löytyville pikalainoille ja valinneet vain ja ainoastaan kaikista parhaimmat vippiä myöntävät yritykset. Meiltä löydät siis kaikki pikavipit vertailussa helposti. Olemme tarkastaneet korkokulujen lisäksi myös muut lainaehdot ja valinneet listaamme vain turvallisia ja luotettavia pikavippiä myöntäviä yhtiöitä. Katso pikalainavaihtoehdot alempaa ja nappaa itsellesi pikalaina jo tänään. Yläpuolella olevat vippifirmat ovat suosittuja ja jo pidempään alalla toimineita eli kokemusta löytyy ja muutenkin tarvittavat perusasiat ovat kunnossa. Ei muuta kun vippifirmaa valitsemaan siis!

Hae kaikki pikalainat verkkohakemuksella ilmaiseksi

Kaikki vuoden 2024 pikavipit listattuna

Pikavipin hakeminen on suositeltavaa nykyään verkon kautta, sillä se tulee jossain määrin halvemmaksi kuin tekstiviestillä haettu pikavippi. Tekstivippi nimittäin tulee maksamaan aina muutaman euron enemmän, sillä viestien lähetys maksaa muutaman euron ja niitä lähetetään aina kaksi kappaletta. Pienemmissä pikavipeissä tämä nostaa todellista vuosikorkoprosenttia melko huomattavasti, vaikka se ei ehkä euroissa tunnu niin suurelta summalta.   Pikavippejä haettiin vielä vuonna 2005-2007 tekstiviesteillä runsaasti, mutta Internetin lisääntyessä ja älypuhelimien suosio on laskenut tekstivipin suosiota radikaalisti. Melkein kaikilla on nykyään pääsy verkkoon ja ihmiset tykkäävät ottaa pikavippiä sitä kautta. Lähes jokainen pikavippi on haettavissa verkon kautta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ja yleensä suuremmat kulutusluotot eivät ole haettavissa puhelimella. Vanhana asiakkaana voit hakea jopa 1000 euron lainaa puhelimella helposti ja nopeasti.   Luottotiedottoman henkilön taas on vaikeampi saada lainaa ja et voi saada enää 2024 vuonna lainaa ilmaisella verkkohakemuksella, et edes pienemmän luokan pikalainoja saati sitten isompi kulutusluottoja. Löydät lainaa ilman luottotietoja helposti, kunhan sinulla on riittävän suuret kuukausittaiset tulot tai omaisuutta taustalla. Lainaa ilman vakuuksia tai edes pikavippiä ilman vakuuksia ei irtoa jos luottotiedot ovat menneet.

Lainatessa muista nämä asiat

Kaikki pikavipit netissä eivät ole aina siltä miltä näyttää, ole siis tarkkana. Kun lähdet ottamaan pikavippiä mieti tarkkaan kuinka paljon lainaa tarvitset ja pidä mielessäsi, että kaikki vipit sisältävät korkokulut ja joudut maksamaan ne melko pikaisesti pois riippuen maksusuunnitelmastasi. Kaikki pikalainat ovat helposti haettavissa, mutta vaikka kyseessä olisikin vain pieni lainasumma, joudut lyhentämään sen silti ajallaan ja jos jätät laskun maksamatta voit joutua vaikeuksiin. Useimmiten lainat haetaan pankkitunnuksilla, mutta voit myös hakea pikalainat ilman pankkitunnuksia tätä kautta suhteellisen helposti.   Älä koskaan siis unohda, että vastuu on lainan tilaamisen jälkeen sinulla ja pikavipit / lainat pitää myös maksaa pois. Jos joudut vaikeuksiin laskujen kanssa, älä missään nimessä yritä paikkailla tilannetta ottamalla uusia vippejä, sillä tämä ajaa sinut vain pahempiin vaikeuksiin, vaikka alkuun se saattaakin tuntua siltä, että homma toimii ja hätää ei ole. Kaikki pikavipit ja lainat ovat siis lainaa siinä missä muukin ja lainaehtojen kanssa tulee olla erityisen huolellinen välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä. Lue siis aina lainaehdot kunnolla ja älä tilaa vippiä jos et ole täysin varma maksukyvystäsi. Lainat ovat otettava viimeistään siinä vaiheessa vakavasti kun lähdet lainaa tilaamaan.

Kaikki pikavipit löytyy täältä, tutki ja hae!
Kaikki pikavipit helposti yhdeltä sivulta

Kaikki pikavipit – näin löytyy paras laina edullisesti

Pikavippivertailun tekeminen on avain asemassa, kun pitää löytää paras lainapalvelu vipin hakemiseen. Pikavippipalvelu asettaa lainalle koron, mikä muiden kustannusten kanssa määrittää lopullisen vuosikoron lainalle.  Vippipaikat vertailemalla saadaan selville mistä pikavippiä kannattaa lähteä hakemaan. Lainasumma määrittää kannattaako hakea kulutusluottoa, pikavippiä vai joustolainaa. Pienet lainasummat kannattaa yleensä ottaa pikavippejä tarjoavista vippipalveluista. Jos pikavipin yhdistä ensilaina tarjoukseen, voi saada täysin kulutonta lainaa. Pikavipin saa myös pitkällä maksuajalla. Joustoluotto mahdollistaa pienien ja keskisuurten pikalainojen hakemisen matalalla vuosikorolla. Korko on joustoluotossa edullinen, vaikka pikalainan takaisinmaksuajan voi valita usein itse. Joustoluotot ovat usein 100 – 4000 euron lainoja. Isot lainasummat pitkällä maksuajalla mahdollistaa kulutusluotto. Kulutusluotto antaa lainaa 1000 euroa –  60000 euroa. Takaisinmaksu aikaa lainalle tarjotaan useita vuosia, joten vuosikorko ja yleinen korko taso pysyy järkevällä tasolla, vaikka lainataan isoja rahasummia. Riippumatta siitä millä lainatuotteella luottoa hakee, kannattaa tehdä huolellinen lainavertailu. Lähetä lainahakemukset vippipalveluihin, mitä vaikuttavat sopivilta. Lopullinen lainavertailu kannattaa tehdä lainatarjousten tietojen perusteella.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Ikäräjä vaihtelee yrityksen mukaan, mutta minimi on 18 vuotta. Aikaisempia maksuhäiriöirä ei saa olla, koska se johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäykseen. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa ja kännykkäliittymä. Netissä tapahtuvaan tunnistukseen tulee hakijalta löytyä joko mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset.   Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai vakituisen oleskeluluvan omaava henkilö. Hakija tarvitsee myös säännölliset tulot, koska ilman säännöllisiä tuloja ei pikavippejä myönnetä.   Lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa henkilö, joka täyttää lainan hakemisen ehdot. Usein rinnakkaishakija on puoliso, mutta toki sukulainen tai ystävä kelpaa myös rinnakkaishakijaksi.