Mistä lainaa ilman vakuuksia?

Alapuolelta löydät 2024 vuoden parhaimmat lainapaikat, joiden kautta saat haettua lainaa ilman vakuuksia tai takaajia kätevästi netistä ilmaisella hakemuksella:

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus myöntää vakuudettomia lainoja

Freedom Rahoitus tarjoaa monipuolisen lainavalikoiman erittäin pitkällä maksuajalla. Voit hakea lainaa ilmaisella hakemuksella verkosta jopa 1-15 vuoden maksuajalla aina 500 – 60 000 euron väliltä. Kun teet lainahakemuksen saat useita eri lainatarjouksia, joista valita itsellesi mieluisimman. Saat myös oman henkilökohtaisen lainaneuvojan auttamaan sinua oikeanlaisen luoton valitsemisessa, mikäli näin haluat. Tutustu Freedom Rahoituksen joustavaan ja monipuoliseen lainatarjontaan jo tänään! Hae Freedom Rahoituksen kautta  

Ostosraha

Ostosrahalta saa lainaa ilman vakuutta

Ostosrahan kautta saat lainan edullisesti ja ennen kaikkea erittäin nopeasti 400-3000 euron väliltä – saat pikalainan aina alle 15 minuutissa tilillesi! Yhtiön kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 12-60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaehtoina ovat alkaen 20 vuoden ikäraja, puhtaat luottotiedot ja verkkopankkitunnukset. Lainaaminen käy helposti verkon kautta ilmaisella lainahakemuksella. Tutustu Ostosrahaan ja nappaa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia nopeasti jo tänään! Hae Ostosrahan kautta  

Fixura

Fixura vertaislaina on myös vakuudeton luotto

Fixura välittää lainoja ilman vakuuksia 200010000 euron väliltä 2-5 vuoden maksuaikataululla. Kuluttaja saa itse valita lainallensa todellisen vuosikoron. Fixuralla on laaja valikoima erilaisia lainatuotteita ja lainaajan täytyy olla vähintään 21 vuotta vanha lainaa saadakseen. Lisäksi puhtaat luottotiedot on edellytyksenä. Fixura on erittäin toimiva vertaislainapalvelu verkossa ja suosittelemme sitä kenelle tahansa lainan tarpeessa olevalle. Hae Fixuran kautta    

Hakeminen on nykyään helppoa netin kautta

Lainaa ilman vakuuksia ei ole enää nykyään vaikea saada ja vaihtoehtoja alkaa olemaan jo reippaasti eli kaikille löytyy jostain jotain! Lähes jokainen kulutusluottoja tarjoava yritys antaa mahdollisuuden saada vakuudetonta lainaa. Eikä nyt ole kyse siis edes mistään 200 euron pikavipeistä, vaan kulutusluotosta, jotka yltävät 400 euron pikavipeistä jopa kymmeniintuhansiin euroihin. Niinpä isomman lainan metsästäjillä on kissanpäivät vuonna 2024, lainaa pitäisi olla yksinkertaista, nopeaa ja helppoa hakea – sekä tietysti saadakkin. Sivusto auttaa teitä parhaansa mukaan löytämään kaikki pikavipit ja lisäksi lainaa siinä muodossa ja omien ehtojesi mukaisest.  

Lainojen korot

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 2024

Vakuudetonta lainaa? Lainat ilman vakuuksia ovat yleensä aavistuksen suuremmalla korolla varustettuja, kuin vakuudellisiin lainoihin vertaa. Tämä johtuu siitä, että lainaajan osassa lainaaminen on tietenkin riskimpää, kun ei ole mitään vakuutena tai takaamassa, että lainasumma maksetaan korkoineen takaisinkin. Vaikkei lainaaja vaadi sinulta takaajaa tai vakuuksia, voi olla muita ehtoja jotka sinun tarvitsee täyttää.   Esimerkiksi vähintään 1000 euron vakituisia kuukausituloja ja yli 26 vuoden ikää. Moitteettomat luottotiedot on tietenkin tärkein hakukriteeri ja ilman niitä ei kyllä ainakaan lainaa ilman vakuuksia irtoa mistään, mutta pankista voit kuitenkin saada lainaa ilman luottotietoja. Jos sinulla on jotain arvokasta, tai saat lainallesi luotettavan takaajan, sekä sinulla on korkeat tulot ja luottotietojen menetyksestä on aikaa, voi olla mahdollista, että saat omasta pankistasi lainaa luottotiedottomanakin.   Pelkät maksuhäiriömerkinnät eivät välttämättä ole esteenä lainan myöntämiselle, jos niille on joku järkevä syy ja siitä on aikaa, kun olet ne saanut, usein pienet kömmähdykset annetaan anteeksi, tärkeintä on, että sinulla on näyttää todistetta vakituisista ja jatkuvista tuloista.  

Erilaisia vaihtoehtoja

Vaihtoehtona on siis hakea vakuudetonta lainaa joko pankista, tai kulutusluottoja tarjoavalta yritykseltä netistä. Pankeista oma pankki on tietenkin paras vaihtoehto, jos siellä sinulle pystytään oikeaa summaa tarjoamaan. Pankillasi on jo siellä oma tilihistoriasi kaikki henkilötietosi, joten uutta tiliä ei tarvitse avata eikä tarvitse tulostella koko edellisen  vuoden rahaliikennettä.  

Pankilta lainan hakeminen ei onnistu muutamissa minuuteissa, tai tunneissa, tai edes päivissä. Normaalisti pienenkin lainan hakemisessa menee parikin viikkoa, suurempien lainojen hakemisessa jopa kuukausi.

  Pankeilla on yleensä pienemmät korotkin, mutta aina kun puhutaan vakuudettomista lainoista, on korot korkeammat, kuin vakuudellisella lainalla. Lainan korko vaihtelee myös siinä, että onko lainasumma 1000e vai 10 000e, sillä mitä suuremmaksi summa kasvaa, sitä matalampi todellinen vuosikorkokin on. Tämän takia ei kannata ottaa liian vähän lainaa, se voi tulla kalliimmaksi, kun suurempi laina.   Tai sitten joudut turvautumaan toiseen lainaan kun rahat eivät riittäneetkään ja maksatkin kahden lainan korkoja, mikä tulee jo todella kalliiksi. Toisaalta ei kannata myöskään ottaa liian  suurta lainaa, silloin rahaa voi jäädä yli ja maksat enemmän lainaa pois mitä olisit tarvinnut. Toisaalta, fiksu ihminen säästäisi ylijääneen  rahasumman vaikka ensimmäiseen ja toiseen lainaerään!  

Kulutusluotto ilman vakuuksia netistä – vaihtoehtoisesti myös ilman takaajia!

Kulutusluoton ottaminen netistä pankin sijaan on fiksu valinta. Nykyään kulutusluottoa ja lainaa ilman vakuuksia tai takaajia haetaankin paljon enemmän Internetin kautta kuin pankeista. Vaikka korko onkin hieman suurempi, ei se miltään tunnu, kun lainaa maksetaan monia kuukausia, tai vuosia summasta ja omasta maksukyvystä riippuen. Lainan hakemisessa netin kautta on sekin hyvä puoli, ettei sinun tarvitse selitellä mihin haluat lainasi käyttää. Pankit haluavat usein selvityksen mihin tarkoitukseen rahaa lainataan ja suuremmissa summissa täytyy myös jollain tapaa osoittaa, että rahat menevät siihen mihin on sanottukin menevän.   Kulutusluoton hakeminen netistä on myös nopeaa. Pienissä summissa hakeminen onnistuu alle tunnissa, suuremmissa lainoissa hakeminen voi kyllä mennä seuraavaan päivään. Tämä johtuu siitä, että kun olet jättänyt lainahakemuksesi, soittaa sinulle laina-asiantuntija ja voitte yhdessä pohtia millä summalla ja laina-ajalla saisit parhaiten vastinetta rahantarpeellesi.   Tämän jälkeen lopullinen lainahakemus lähetetään vielä lainantarjoajalle hyväksyttäväksi, myönteisen vastauksen ja oman varmistuksesi jälkeen rahat ovat tililläsi nopeasti. Tämä saattaa kuulostaa monivaiheiselta, mutta ainoa mitä joudut tekemään on nettihakemus ja puhumaan hetken aikaa puhelimessa.

Edullinen laina vakuudettomasti – Huomioi ennen lainaamista

  • Lainatarjous on paras tapa saada selville vakuudettoman luoton kulut ja kustannukset. Tarjouksesta löytyy tiedot koskien lainan kuukausierää, takaisinmaksua sekä muita tärkeitä tietoja.
  • Kun pyydetään lainatarjousta luotolle ilman vakuuksia, lainanvälityspalvelu tekee jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen tarjouksen. Lainavertailu tulee aina tehdä käyttäen lainatarjousta, eikä vain esimerkkinä käytettyjä tietoja vakuudettomista lainoista.
  • Vuosikorko lainalle on suhteessa siihen, minkälainen takaisinmaksuaika luotolle pyydetään. Kuukausierä on erä suhteessa maksuaikaan, mikäli kyse on kiinteästä kuukausierästä kuten esimerkiksi 200 euron pikavipissä , tai 10 000 euron lainassa mikä on otettu kulutusluottona.
  • Poikkeuksena on joustoluotto, joka myönnetään avoimella maksuajalla. Tässä tapauksella vuosikorko lainalle on kiinteä, riippumatta siitä missä ajassa joustoluotto maksetaan takaisin. Lainapäätös määrittää, minkä verran kuukausierä on lainalle minimissään.
  • Lainapalvelu voi myös asettaa vaatimuksen, että lainalle tulee olla yhteishakija, tämä vaatimus on yleensä yli 5000 euron lainoissa. Lainanhakija vastaa yhdessä toisen hakijan kanssa vakuudettoman lainan vuosikoron ja muiden kulujen hoitamisesta. Kun kaksi hakijaa näin vuosikorko luotolle saadaan edullisemmaksi, kuin yksin haetulle vakuudettomalle lainalle.
  • Hae lainaa ilman vakuuksia  vaivattomasti ePikavippi palvelun kätevän lainahaun avulla!
Lainaa ilman vakuuksia joustavalla maksuajalla heti!
Hae lainaa ilman vakuuksia 50 – 60000 euroa heti tilille

Löydä paras vakuudeton laina vertailun avulla

Tämä sivusto tarjoaa neuvoja ja ohjeita suurempien lainojen hakemiseen ja laina ilman vakuuksia voi löytyä helposti myös sieltä. Ehkä oikean kulutusluoton etsiminen tuntuu hankalalta ja vaivalloiselta, sillä niitä tarjoavia yrityksiä on nykyään niin monia. Siinä on hyvät ja huonot puolensa. Kovan kilpailun vuoksi korot ovat laskeneet viime vuosien aikana ja valinnanvaraa on paljon, joten saat varmasti juuri itsellesi sopivan lainan takaisinmaksuaikoineen. Valinnan vaikeutta voi olla, mutta onneksi on olemassa muutamia yrityksiä jonne hakemuksen jättämällä saat lainatarjouksen useasta eri paikasta. Olemme myös listanneet tänne muutamia hyviä ja suosittuja kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä, eikä sinun tarvitse itse etsiä ja vertailla mitään, kun olemme tehneet sen puolestasi.