Mistä pikavippi 500e tilille?

Alapuolelta löydät itsellesi edullisen 500 euron pikalainan – tarjolla on useampia eri vaihtoehtoja, joista löydät varmasti sopivan pikavipin.

Vivus

Vivus tarjoaa 500e pikalainaa

Vivus tarjoaa pikalainaa 10-2010 euron väliltä joustavasti ja edullisesti. Saat maksuaikaa 3-30 (+30 vuorokautta halutessasi vielä tähän päälle) vuorokautta ja ensimmäinen pikavippi on kaikille aina täysin koroton 400 euroon asti. Pikavipin toimitus tilille on nopeaa ja saat rahat tilillesi heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Tutustu Vivuksen joustavaan ja monipuoliseen lainatarjontaan ja hae 500 euron pikalainaa heti tilillesi. Hae Vivuksen kautta  

Mitä kannattaa muistaa vipatessa?

Pikavippi 500 heti tilille

Tarvitsetko 500 euron pikavipin? Äkilliseen rahoitukseen on hyvä ottaa vaikkapa pienlaina, mutta täysin oman rahantarpeesi mukaan. Ensilaina 500e vippi ei ole niitä yleisimpiä, koska ensimmäinen laina on usein alle 500 euroa. Mutta jos haluat hyvänhintaisen pikavipin, on sivustovertailu suoritettava rauhallisesti ja siihen kannattaa myös käyttää muutama ylimääräinen minuutti aikaa. Eri lainantarjoajat lainaavat eri koroilla eri suuruusluokan vippejä, joten ole tarkkana kun haet lainaa netistä.   Lainapalveluja on jo ainakin 100, jolloin pienellä vertailulla voit säästää kymmeniä euroja korkokuluissa. Miten korkokulut sitten määräytyvät? Pikalainojen tapauksessa yritykset katsovat kylläkin omat hintansa mahdollisimman sopiviksi, jotta kilpailua olisi ja hinnat olisivat kohdillaan. Mikä laina olisi sitten määrältään pikavippiä halvempi?   Kyllähän pikavippi 500e on tarpeeksi iso, esimerkiksi kellariremontin tai autokaskon maksamiseksi. Tällaisiin tarkoituksiin ihmiset normaalisti lainaa ottavatkin. Muita lainantarjoajia rahantarpeeseen ovat muun muassa lainat, jotka tarjoavat omalla korko prosentillaan eri hintaista kulutusluottoa.   Nämä kulutusluotot ovat silti suurempia kuin tavalliset pikavipit, joten lainan hankkiminen netistä voi olla juurikin oikea ratkaisu jos et halua esimerkiksi lainaa 10000 euroa. Mitä kaikkea muuta pikalaina 500 euroa oikein pitää sisällään? Tehdään hieman laskelmia:  

Onko lainasumma oikea?

On tärkeää miettiä omia menoja ja varsinkin tuloja sekä sitä paljonko todellisuudessa rahaa jää käytettäväksi aina kuukaudessa. Jos rahoituksesi ei tulevaisuudessa riitä kattamaan korkokuluja, kannattaa miettiä ehkäpä pienempää lainaa. Jos 14 vrk lainajalla vippi vaikuttaa hyvältä ja juuri sinun tarpeisiisi sopivalta, hae se tältä sivustolta.  

Jotkut pankit tarjoavat 500 euron kulutusluottoa, mutta tämän suuruinen laina 14 vrk maksuajalla voi olla pankin puolesta huono sijoitus, sillä pankkien viitekorkona käytetään vuosikorkoa. Tämän takia sinulle voi sopia joko pienempi tai suurempi pienlaina.

Onko laina-aika tarpeeksi pitkä?

Jos olet ajatellut että saat koko lainaosan pikavipistä maksettua ajallaan, kannattaa harkita pidempää laina-aikaa kuin 7 vrk. Esimerkiksi kahden viikon (14 päivän) laina-ajalla haettu pikalaina on jo parempi sijoitus, sillä kahdessa viikossa usein jokaisen palkkapäivä on jo tullut ja pikavippi on saatu hoidettua pois.   On paljon ihmisiä jotka elävät luotolla koko elämänsä, ikään kuin heillä olisi luottokortti netissä: elävät luotolla kuukauden ja maksavat palkkapäivänä kaiken pois.   Myös tämä on mahdollista, mutta säästäväisyys usein kannattaa koska säästössä oleva raha toimii puskurina huonoille ajoille. On hyvä maksaa pikalainan korkokulut pois jo ensimmäisessä erässä jotta ongelmilta vältyttäisiin. Kuitenkin useimmiten saat reilusti maksuaikaa lainalle kun valitset firman oikein, silloin kuin kyseessä sen hintaluokan pienlaina.

Onko taloudellinen tilanteesi tarpeeksi hyvä pikavipille?

Pikavippiä ottaessa on mietittävä omaa rahatilannetta: jos olet jo valmiiksi veloissa, älä missään nimessä ota lainaa lainan päälle. Näin vain kaivat omaa kuoppaasi. Hoida vanhat lainat pois jotta et joutu velkakierteeseen.   Maksuongelmista pikavipit aiheuttavat vain noin yhden prosentin suomalaisille, mutta silti velkakierteeseen joutuvalle tilanne on usein tukala: vanhaa lainaa on vaikea saada maksettua ottamalla uutta, sillä korkokulut kasvavat. Jossain vaiheessa jos velallinen saa maksuhäiriömerkinnän, uutta lainaa on todella vaikea saada. Myös jotkut työnantajat saattavat katsoa maksuhäiriömerkinnät ja varsinkin suurluottoja tarjoavat pankit. Pankkilaina on erittäin vaikea saada ilman luottotietoja.

Mikä on elämäntilanteesi?

Ihmiset tarvitsevat lainaa eri tilanteisiin elämässä. 500 euron pikavippi on hyvä esimerkiksi opinnoissa menestyvälle, joka haluaa keskittyä kouluun mutta ei esimerkiksi halua sitoutua pankkiin saadakseen opintolainaa. Opintolainalla korko on pienempi mutta näin ollaan usein pidempiaikaisessa suhteessa pankkiin. Myös esimerkiksi työssäkäyvä tai äitiyslomalla oleva saattaa joutua lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.  

Kannustamme pitämään huolta raha-asioista ja läheisistä sekä varsinkin maksamaan lainat pois ajallaan. Näin säästyt monilta harmeilta. Tämä summa ei ole pikavippinä mahdottoman iso, mutta jotta vaikeuksilta vältyttäisiin kannattaa hoitaa se silti pois nopeasti ja ajallaan. Kannattaa nauttia elämästä!

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Moni yritys maksaa rahat tilille heti, kun lainahakemus on hyväksytty. Parhaimmillaan voi rahat saada tilillensä jopa 15 minuutissa. Eli palvelu on siis todella nopeaa. Yleisesti hakemuksia käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana ja myös viikonloppuisin. Eli jos rahantarve vaikka lauantaina yllättää, niin avoinna on useita vaihtoehtoja, joista voi saada 500 euron pikavipin.

Pikavippiä 500€ – lainapalveluista ja luottojen vertailusta 2024

Lainaa heti tilille 500 euroa tarjoaa useat lainapalvelut. Pikalainaa voi nostaa usealla eri lainatuotteella, suosituimpia ovat kulutusluotto ja pikalaina. Kannattaa tehdä vippivertailu, mikä auttaa löytämään edullista 500€ lainaa ilman vakuuksia tarjoavan vippipalvelun.

Pikavippi 500 euroa heti vakuudettomasti tilille vuonna 2024
Pikavippi 500e edullisesti heti tilille, ilman korkoja tai kuluja

500 euron lainatuotteiden vertailu

Kun sopiva luottopalvelu on löytynyt, täytyy pyytää lainatarjous, mistä selviää pikavipille muodostuvat lainaehdot koskien asioita kuten vuosikorot, kuukausikorot, maksuajat sekä lainan kulut. Pienet lainat kuten 100 euron pikavippi ei muodosta kuluja yhtä paljon, kuin suuremmat vipit. 500€ pikalainan kulujen vertaileminen on myös tärkeää, koska ne voivat olla tärkeä vaikuttaja todellisen vuosikoron muodostumiseen. Takaisinmaksuaika vaikuttaa myös kulujen muodostumiseen, mikäli lainasta peritään kuukausimaksuja tai tilinhoito kustannuksia. Tee siis huolellinen lainavertailu kaikista kuluista.

Voinko saada lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Usein se ei ole mahdollista. Yritykset noudattavat vastuullista luotonantotapaa ja mikäli hakijalla on jo vaikeuksia selvitä maksuistaan, niin velkataakkaa ei silloin tietenkään haluta kasvattaa. Aivan poikkeuksellisissa tapauksissa se saattaa olla mahdollista, jos maksuhäiriö on vanha tai pikavippiä hakee yhdessä yhteishakijan kanssa, mutta helppoa se ei ole.  

Onko mahdollista saada useita pikavippejä?

Yleinen käytäntö on, että yritys myöntää vain yhden pikavipin kerrallaan. Mikäli on maksanut vipistä takaisin suurimman osan, niin joskus voi saada vippiin korotusta, mutta täysin uutta vippiä yritykset eivät usein myönnä.   Mikäli kuitenkin on maksut hoitanut aina ajallaan, niin saattaa olla mahdollista hakea uutta pikavippiä toisesta yrityksestä. Osa suostuu niitä myöntämään, vaikka hakijalla olisikin avoimia vippejä jo ennestään. Kunhan hakijan maksukyky on riittävän hyvä, niin saattaa se onnistua. Voit tarkistaa kaikki pikavipit tästä jos kaipaat lisäideoita.   Ei kuitenkaan ole suositeltavaa maksaa vanhaa luottoa uudella luotolla, koska se usein johtaa maksuongelmien kasautumiseen ja pahimillaan velkakierteeseen, jota ei ole helppo katkaista.