Pikavippi Yhteishakijan Kanssa

Pikavippi yhteishakijan kanssa

Sivun sisällys

Mikä on pikavippi yhteishakijan kanssa?

Pikavippi yhteishakijan kanssa on rahoitusratkaisu, jossa kaksi tai useampi henkilö hakee yhdessä pikavippiä. Tämä vaihtoehto on suosittu erityisesti silloin, kun hakijalla saattaa olla haasteita saada lainaa yksin, esimerkiksi heikomman luottotietotilanteen vuoksi. Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi voi parantaa lainan saantimahdollisuuksia ja parhaimmillaan myös lainan ehtoja.

Miksi hakea pikavippi yhteishakijan kanssa?

Yhteishakijan lisääminen pikavipin hakemukseen voi tuoda useita etuja. Ensinnäkin, yhteishakijan kanssa haettu pikavippi voi parantaa lainan saantimahdollisuuksia. Tämä johtuu siitä, että lainanantaja näkee yhteishakemuksen olevan pienemmän riskin, koska molemmat hakijat ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Toiseksi, yhteishakijan kanssa saatetaan saada paremmat lainaehdot. Koska yhteishakijan kanssa haettu pikavippi on lainanantajalle pienemmän riskin laina, saatetaan lainalle tarjota esimerkiksi edullisempaa korkoa tai joustavampia takaisinmaksuehtoja.

Yhteishakijan kanssa haettavan pikavipin hakeminen

Pikavipin hakeminen yhteishakijan kanssa ei juurikaan eroa yksin haettavasta pikavipistä. Molempien hakijoiden tiedot tulee täyttää hakemukseen ja molempien tulee olla tietoisia ja hyväksyä lainaehdot sekä vastuu lainan takaisinmaksusta. Hakemusprosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja selkeäksi, joten se on nopea ja helppo suorittaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

Kenelle pikavippi yhteishakijan kanssa sopii?

Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi on hyvä vaihtoehto monenlaisissa tilanteissa. Se voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi pariskunnille, ystäville tai perheenjäsenille, jotka haluavat hakea lainaa yhdessä. Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi voi olla myös hyvä vaihtoehto henkilölle, jolla on haasteita saada lainaa yksin esimerkiksi luottotietojen menetyksen vuoksi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että yhteishakijan kanssa haetun pikavipin molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämä tarkoittaa, että jos toinen hakijoista ei pysty maksamaan lainaa, vastuu siirtyy toiselle hakijalle. Tästä syystä onkin tärkeää sopia lainan takaisinmaksusta etukäteen ja varmistaa, että molemmat hakijat pystyvät hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitusti.

Miksi valita pikavippi yhteishakijan kanssa?

Yhä useammat henkilöt ovat nykyään valinneet hakemaan pikavippiä yhteishakijan kanssa. Tämä johtuu monista hyödyistä, joita yhteishakijan kanssa haettavaan pikavippiin liittyy. Alla käsitellään näitä hyötyjä ja syitä, miksi pikavippi yhteishakijan kanssa on usein fiksu valinta.

Paremmat lainaehdot

Yksi merkittävimmistä syistä valita pikavippi yhteishakijan kanssa on mahdollisuus saada paremmat lainaehdot. Ottaessasi lainaa yhteishakijan kanssa, lainantarjoaja pitää tätä usein suotuisampana tilanteena, sillä riski lainan takaisinmaksamattomuudesta jakautuu useammalle henkilölle. Tämän vuoksi lainantarjoajat voivat tarjota esimerkiksi pienempiä korkoja tai joustavampia takaisinmaksuehtoja.

Parannettu luottokelpoisuus

Toinen tärkeä etu pikavipin hakemisessa yhteishakijan kanssa on luottokelpoisuuden parantaminen. Jos sinulla on aiempia maksuhäiriöitä tai et ole aiemmin ottanut lainaa, voi olla vaikeaa saada pikavippiä yksin. Yhteishakijan kanssa hakeminen voi parantaa luottokelpoisuuttasi lainanantajan silmissä, sillä yhteishakijan taloudellinen tilanne ja mahdollinen luottohistoria otetaan myös huomioon lainapäätöstä tehtäessä.

Yhteinen talous

Pikavippi yhteishakijan kanssa voi olla myös hyvä ratkaisu pariskunnille tai samassa taloudessa asuville henkilöille, jotka jakavat taloudelliset vastuut. Tällöin lainan takaisinmaksu jakautuu tasaisemmin ja molemmat osapuolet ovat tietoisia lainan ehdoista ja takaisinmaksuaikataulusta. Tämä voi tuoda turvallisuuden tunnetta ja selkeyttää talouden suunnittelua.

Yhteinen projekti

Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi on myös erinomainen ratkaisu silloin, kun rahaa tarvitaan yhteiseen projektiin. Tällöin molemmat osapuolet kantavat vastuun lainan takaisinmaksusta, mikä voi myös motivoida projektin viemistä eteenpäin ja sen onnistumista.

Yhteenveto

Pikavippi yhteishakijan kanssa tarjoaa monia etuja, kuten paremmat lainaehdot ja parantuneen luottokelpoisuuden. Se voi olla erityisen hyvä vaihtoehto pariskunnille, samassa taloudessa asuville tai yhteistä projektia suunnitteleville. Vaikka lainan hakeminen yhteishakijan kanssa vaatii molemmilta osapuolilta vastuullisuutta, se voi tuoda mukanaan myös merkittäviä etuja.

Kenelle pikavippi yhteishakijan kanssa on tarkoitettu?

Pikavippi yhteishakijan kanssa on suunnattu erityisesti niille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan saada hyväksytty lainahakemus tai saada paremmat ehdot lainalleen. Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi voi olla ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin ja se tarjoaa useita etuja verrattuna yksin haettavaan pikavippiin.

Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi parantaa luottokelpoisuutta

Yksi yleisimmistä syistä hakea pikavippi yhteishakijan kanssa on parantaa omaa luottokelpoisuutta. Luottokelpoisuus määrittää sen, kuinka todennäköisesti hakija pystyy maksamaan lainan takaisin. Mikäli hakijalla on esimerkiksi heikko luottotietorekisteri tai aiempia maksuhäiriömerkintöjä, voi yhteishakijan lisääminen parantaa merkittävästi mahdollisuuksia saada pikavippi hyväksytty.

Paremmat lainaehdot yhteishakijan kanssa

Toinen syy hakea pikavippi yhteishakijan kanssa on mahdollisuus parempiin lainaehtoihin. Lainanmyöntäjät arvioivat lainahakemukset yksilöllisesti ja yhteishakijan läsnäolo voi vaikuttaa positiivisesti lainan korkoon tai takaisinmaksuaikaan. Tämä tarkoittaa, että pikavippi yhteishakijan kanssa voi olla taloudellisesti edullisempi ratkaisu verrattuna yksin haettuun pikavippiin.

Kenelle pikavippi yhteishakijan kanssa sopii?

Pikavippi yhteishakijan kanssa sopii monenlaisiin tilanteisiin. Se voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun hakijan omat tulot eivät yksinään riitä lainan takaisinmaksuun tai kun hakijalla on heikko luottotietorekisteri. Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi sopii myös pariskunnille, ystäville tai perheenjäsenille, jotka haluavat hakea lainaa yhdessä esimerkiksi yhteisen hankinnan, kuten asunnon tai auton, rahoittamiseksi.

Yhteishakijan valinta

Yhteishakijaksi valitaan yleensä henkilö, jolla on hyvä luottokelpoisuus ja säännölliset tulot. On tärkeää, että yhteishakija ymmärtää olevansa yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta kuin pääasiallinen hakija. Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi voi olla hyvä ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin, mutta se edellyttää molemmilta osapuolilta sitoutumista lainasopimukseen ja sen ehtoihin.

yhteishakija related image 2

Pikavippi yhteishakijan kanssa vs

Pikavippi yhteishakijan kanssa vs. yksin hakien

Yhteishakijan hyödyt

Yksi suurimmista eduista, kun haetaan pikavippiä yhteishakijan kanssa, on suurempi mahdollisuus saada hyväksytty lainahakemus. Tämä johtuu siitä, että yhteishakijan käyttö lisää luotonantajan turvallisuutta. Jos yhdellä lainanhakijalla on taloudellisia vaikeuksia, yhteishakija voi auttaa maksamaan lainan takaisin.

Toinen etu on mahdollisuus saada suurempi lainamäärä. Yhteishakijan käyttö parantaa usein lainanhakijoiden yhteistä luottokelpoisuutta, mikä voi johtaa suurempaan lainasummaan.

Lisäksi yhteishakijalla voi olla myös mahdollisuus saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisempi korko tai joustavammat takaisinmaksuehdot.

Yksin hakiessa

Kun hakija hakee pikavippiä yksin, hänellä on täysi vastuu lainan takaisinmaksusta. Tämä voi olla haastavaa, jos hakijan taloudellinen tilanne muuttuu odottamattomasti esimerkiksi työttömyyden tai sairauden vuoksi.

Yksin hakiessa hakijan on myös todistettava oma luottokelpoisuutensa, mikä voi olla haastavaa, jos hakijalla on esimerkiksi alhainen luottoluokitus tai rajoitettu luottohistoria.

Yksin haettaessa lainasumma voi olla myös pienempi, koska luotonantajan on otettava suurempi riski lainan takaisinmaksusta.

Yhteenveto

Pikavipin hakeminen yhteishakijan kanssa voi tarjota useita etuja verrattuna yksin hakemiseen, mukaan lukien paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainahakemus, suurempi lainasumma ja paremmat lainaehdot. Kuitenkin, on tärkeää ottaa huomioon, että yhteishakijan käyttö tarkoittaa myös yhteistä vastuuta lainan takaisinmaksusta.

Ennen kuin päätät, onko yhteishakija oikea vaihtoehto sinulle, on suositeltavaa arvioida omaa taloudellista tilannetta ja harkita muita lainavaihtoehtoja. Kuten aina, on tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja ymmärtää kaikki lainaehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Pikavippi yhteishakijan kanssa: yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on henkilö, joka hakee pikavippiä yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakija jakaa lainan vastuut pääasiallisen hakijan kanssa, eli molemmat ovat yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Yhteishakijaksi voi ryhtyä esimerkiksi puoliso, perheenjäsen tai ystävä.

Miksi valita pikavippi yhteishakijan kanssa?

Pikavippi yhteishakijan kanssa on usein hyvä vaihtoehto, jos pääasiallinen hakija ei saa lainaa yksin tai haluaa saada paremmat lainaehdot. Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi voi parantaa luottokelpoisuutta ja mahdollistaa suuremman lainasumman tai edullisemmat lainaehdot. Yhteishakija tuo siis lisäturvaa lainanantajalle ja voi siten helpottaa lainansaantia.

Miten yhteishakija vaikuttaa pikavippiin?

Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi eroaa yksin haetusta pikavipistä siten, että molemmat hakijat ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos pääasiallinen hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi periä lainan yhteishakijalta. Yhteishakija voi parantaa hakijan luottokelpoisuutta ja helpottaa lainansaantia, sillä lainanantaja arvioi hakijan maksukykyä usein suotuisammin, jos yhteishakija on mukana kuvioissa.

Miten pikavippi yhteishakijan kanssa haetaan?

Pikavippi yhteishakijan kanssa haetaan samalla tavalla kuin yksin haettu pikavippi. Hakemukseen merkitään molempien hakijoiden tiedot, mukaan lukien tulotiedot ja muut lainanantajan vaatimat tiedot. Molempien hakijoiden tulee myös allekirjoittaa lainasopimus. Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi edellyttää siis molempien hakijoiden suostumusta ja sitoutumista lainan takaisinmaksuun.

Onko pikavippi yhteishakijan kanssa turvallista?

Pikavippi yhteishakijan kanssa on turvallista, kunhan molemmat hakijat ymmärtävät vastuunsa ja sitoumuksensa. On tärkeää muistaa, että yhteishakija on yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta kuin pääasiallinen hakija. Ennen lainan hakemista kannattaa keskustella yhteishakijan kanssa ja varmistaa, että molemmat ymmärtävät lainan ehdot ja vastuut.

Mitä tapahtuu, jos yhteishakija ei maksa lainaa?

Jos yhteishakija ei maksa lainaa, lainanantaja voi periä lainan pääasialliselta hakijalta. Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi on yhteisvastuullinen laina, eli molemmat hakijat ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos toinen hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi periä lainan toiselta hakijalta.

Pikavippi yhteishakijan kanssa: lopullinen yhteenveto

Pikavippi yhteishakijan kanssa on lainamuoto, jossa kaksi henkilöä hakee lainaa yhdessä. Tämä menettelytapa tarjoaa useita etuja, kuten paremmat lainaehdot ja suuremman mahdollisuuden lainan myöntämiseen. Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi voi olla erityisen hyödyllinen niille, jotka eivät yksinään täytä lainanmyöntäjän asettamia kriteereitä.

Yhteishakijan kanssa haettavan pikavipin edut

Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi voi tarjota useita etuja verrattuna yksin haettavaan lainaan. Ensinnäkin, yhteishakijan kanssa haettavassa lainassa molempien hakijoiden tulot lasketaan yhteen, mikä voi johtaa suuremman lainasumman myöntämiseen. Toiseksi, jos toisella hakijalla on parempi luottokelpoisuus, se voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja johtaa parempiin lainaehtoihin, kuten alhaisempaan korkoon.

Yhteishakijan kanssa haettavan pikavipin vastuu

Kun haetaan pikavippi yhteishakijan kanssa, on tärkeää ymmärtää, että molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos toinen hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanmyöntäjä voi vaatia toista hakijaa maksamaan koko lainan. Tämän vuoksi on tärkeää, että molemmat hakijat ymmärtävät lainasopimuksen ehdot ja velvoitteet ennen lainan hakemista.

Yhteenveto

Pikavippi yhteishakijan kanssa tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, mikä voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja johtaa parempiin lainaehtoihin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Ennen lainan hakemista on suositeltavaa keskustella yhteishakijan kanssa lainan ehdoista ja molempien hakijoiden velvoitteista.

Askellusopas: Näin haet pikavipin yhteishakijan kanssa

Pikavippi yhteishakijan kanssa

Pikavippi yhteishakijan kanssa on lainamuoto, jossa lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämä tapahtuu yleensä parantamaan luottokelpoisuutta tai saamaan paremmat lainaehdot. Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi on kätevä tapa jakaa lainan vastuu ja turvata lainan saaminen.

Miksi hakea pikavippi yhteishakijan kanssa?

Yhteishakijan kanssa haettava pikavippi tarjoaa monia etuja. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia, sillä lainanantaja näkee kahden hakijan olevan taloudellisesti vastuussa lainasta. Tämä vähentää lainanantajan riskiä ja voi mahdollistaa suuremman lainasumman myöntämisen tai edullisemmat lainaehdot.

Kenestä voi tulla yhteishakija?

Yhteishakijaksi voi nimetä lähes kenet tahansa, jolla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun ja joka täyttää lainanantajan asettamat vaatimukset. Yhteishakijaksi voi tulla esimerkiksi puoliso, perheenjäsen tai ystävä. On kuitenkin tärkeää, että molemmat hakijat ymmärtävät olevansa yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Kuinka hakea pikavippi yhteishakijan kanssa?

Pikavippi yhteishakijan kanssa haetaan samalla tavalla kuin yksin haettava pikavippi. Molempien hakijoiden tulee täyttää lainahakemus ja molempien tulee hyväksyä lainaehdot. Yhteishakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on helppoa ja nopeaa. Seuraavassa on askellusopas pikavipin hakemiseen yhteishakijan kanssa:

  • Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika. Miettikää yhdessä, kuinka suuren lainan tarvitsette ja kuinka pitkäksi aikaa. Muistakaa, että laina tulee aina maksaa takaisin sovitussa ajassa.
  • Täyttäkää lainahakemus. Lainahakemukseen tulee täyttää molempien hakijoiden tiedot. Hakemuksessa kysytään yleensä henkilötietoja, tuloja ja menoja sekä muita taloudellisia tietoja.
  • Hyväksykää lainaehdot. Lainaehdot tulee lukea huolellisesti läpi ja ne tulee hyväksyä ennen lainan hakemista. Muistakaa, että molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta.
  • Odottakaa lainapäätöstä. Lainapäätös tulee yleensä nopeasti, joten ette joudu odottamaan kauaa. Jos lainahakemus hyväksytään, rahat siirretään tilillenne.

Mitä ottaa huomioon pikavippiä haettaessa yhteishakijan kanssa?

Yhteishakijan kanssa haettaessa on tärkeää muistaa, että molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos toinen hakija ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, toisen hakijan tulee maksaa koko laina. Tämän vuoksi on tärkeää keskustella yhdessä lainan takaisinmaksusta ja varmistaa, että molemmat pystyvät maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

https://epikavippi.fi/Pikavippi yhteishakijan kanssa related image 3

Pikavippi Yhteishakijan Kanssa – vertailu

Vertailemme seuraavaksi pikavippien kustannuksia, kun lainaa haetaan yhdessä yhteishakijan kanssa. Tarkastelemme erityisesti koron vaikutusta lainan kokonaiskustannuksiin. Vertailumme perustuu oletukseen, että laina-aika on sama kaikissa tapauksissa, eli 12 kuukautta. Korkoprosentit on valittu siten, että ne kuvastavat markkinoiden yleistä tasoa. Vertailussa mukana olevat lainapaikat ovat ePikavippi, jolla on korko 4,75% ja kolme muuta lainapaikkaa, joilla korot ovat 6%, 10% ja 20%.

LainapaikkaKorkoLainasummaKokonaiskustannus
ePikavippi4,75%1000€1047,5€
Lainapaikka 26%1000€1060€
Lainapaikka 310%1000€1100€
Lainapaikka 420%1000€1200€

Yhteenvetona voidaan todeta, että yhteishakijan kanssa haettu pikavippi on edullisimmillaan ePikavipissä, jonka korko on 4,75%. Vaikka koron erot ovat prosentuaalisesti pieniä, ne voivat silti tuoda merkittäviä säästöjä lainan kokonaiskustannuksissa, erityisesti suuremmissa lainasummissa. Koron lisäksi on kuitenkin tärkeää huomioida myös muut lainaehdot, kuten mahdolliset avausmaksut tai kuukausimaksut.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä hyötyä on hakea pikavippiä yhteishakijan kanssa?

Hakemalla pikavippiä yhteishakijan kanssa voit saada suuremman lainasumman, paremmat lainaehdot sekä pienemmän koron. Yhteishakijan kanssa haettu laina jakaa riskin kahden henkilön kesken, mikä vähentää lainanantajan riskiä ja voi johtaa edullisempiin lainaehtoihin.

Voiko yhteishakijan kanssa hakea suurempaa pikavippiä?

Kyllä, yhteishakijan kanssa voi hakea suurempaa pikavippiä.

Millaisia ehtoja yhteishakijan tulee täyttää pikavippiä haettaessa?

Yhteishakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset tulot, ei maksuhäiriömerkintöjä, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Lisäksi hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa.

Miten yhteishakijan luottotiedot vaikuttavat pikavipin saantiin?

Yhteishakijan luottotiedot voivat vaikuttaa pikavipin saantiin merkittävästi. Mikäli yhteishakijalla on huonot luottotiedot, se voi vaikeuttaa lainan saantia tai vaikuttaa lainan ehtoihin. Toisaalta, jos yhteishakijalla on hyvät luottotiedot, se voi helpottaa lainan saantia ja parantaa lainan ehtoja.

Onko yhteishakijan tuloilla merkitystä pikavipin myöntämisessä?

Kyllä, yhteishakijan tuloilla on merkitystä pikavipin myöntämisessä. Ne vaikuttavat sekä lainan saantiin että lainan suuruuteen.

Kuka voi toimia yhteishakijana pikavippiä haettaessa?

Yhteishakijana voi toimia kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja joka on luottokelpoinen.

Miten yhteishakijan kanssa hakea pikavippiä Epikavippi.fi -sivustolla?

Epikavippi.fi-sivustolla voit hakea pikavippiä yhteishakijan kanssa valitsemalla lainasumman ja täyttämällä lainahakemuksen yhdessä yhteishakijan kanssa. Hakemuksessa tulee antaa molempien hakijoiden henkilö- ja tulotiedot. Hakemuksen jälkeen saatte lainapäätöksen sähköpostiinne.

Mikä on yhteishakijan vastuu pikavipistä?

Yhteishakijan vastuu pikavipistä tarkoittaa, että molemmat hakijat ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos toinen hakija ei pysty maksamaan lainaa, vastuu siirtyy toiselle hakijalle.

Miten yhteishakijan kanssa haettu pikavippi maksetaan takaisin?

Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi maksetaan takaisin yleensä kuukausierissä, jotka sisältävät sekä lainapääoman että koron. Molemmat hakijat ovat yhteisvastuullisia lainan takaisinmaksusta.

Voiko yhteishakijan muuttaa tai poistaa jälkikäteen pikavipistä?

Ei, yhteishakijaa ei voi muuttaa tai poistaa jälkikäteen pikavipistä.

Miten yhteishakijan kanssa haettu pikavippi vaikuttaa hakijoiden luottotietoihin?

Yhteishakijan kanssa haettu pikavippi vaikuttaa molempien hakijoiden luottotietoihin siten, että molemmat ovat yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, molempien hakijoiden luottotiedot voivat kärsiä.

Voiko yhteishakijan kanssa saada paremmat ehdot pikavipille?

Kyllä, yhteishakijan kanssa voi usein saada paremmat ehdot pikavipille, koska riski lainanantajalle pienenee.