Ostosraha

Ostosraha tarjoaa erittäin kilpailukykyistä kulutusluottoa 400-3000 euroa 1-5 vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen täyttäminen on netissä nopeaa ja ilmaista ja voit sen tehdä juuri silloin kun haluat. Lainapäätöksen saat alle vartissa. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Ostosrahan kätevällä kulutusluotolla saat oman luottotilin jolta voit nostaa käyttöösi rahaa juuri sen verran kuin tarvitset eikä korkoa makseta muusta kuin käyttöön ottamastasi summasta. Ostosrahan joustavat ehdot takaavat sen  että jos haluat maksaa lainasi kokonaisuudessaan pois etukäteen niin tämä on mahdollista ilman lisäkuluja ja korkoa tulee maksettavaksi ainoastaan siltä ajalta jonka lainaa olet käyttänyt. Hae lainaa Ostosrahan kautta  

Taustaa Ostosrahasta ja yleiset arvostelut

Ostosraha on osa OPR-Vakuus konsernia joka on yksi tunnetuimmista lainojen välittäjistä Suomessa ja jo 2005 alalla ollut ehdottoman luotettava rahoitusyhtiö. Ostosrahalla asioidessasi voit olla varma että sinusta huolehtii joukko uskomattoman ammattitaitoisia henkilöitä sekä alan paras asiakaspalvelu. Ostosraha on täyden kympin lainapaikka jota voimme suositella kaikille jotka keskisuurta lainaa hakevat 1-5 vuoden maksuajalla. Kaikki asiat hoituvat moitteettomasti ja lainaan liittyvät kulut on selkeästi esiteltynä eikä mitään yllätyksiä tule.  

Kuka voi hakea Ostosrahalta rahoitusta?

Ostosraha on asettanut muutamia ehtoja siihen kuka voi lainaa hakea. Ensinnäkin hakijan tulee olla 20-75 vuotiaat henkilöt jotka asuvat Suomessa pysyvästi. Lainaajalla tulee myös olla nettipankkitunnukset joilla ensimmäistä lainatuotetta haettaessa varmistetaan hakijan henkilöllisyys. Tämä on turvaseikka joka takaa ettei kukaan voi toisen nimissä lainaa ottaa. Hakijalla tulee myös olla toimiva puhelinnumero sekä moitteettomat luottotiedot jotta lainaa voidaan myöntää. Suurempiinkaan lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Lainalla on myös aina 14 vuorokauden peruutusoikeus jos sitä ei ole otettu vielä käyttöön. Peruutuksesta ei peritä minkäänlaisia lisämaksuja.  

Miten voin hakea luottoa?

Ostosrahan nettisivuilta löydät lainahakemuksen jonka täyttö on helppoa eikä kestä kauaa. Hakemuksen voit täyttää juuri silloin kuin itse haluat ja lainapäätöksen saat alle vartissa. Palvelun aukioloaikana rahat siirtyvät käyttöösi välittömästi.

Ostosraha lainaa edullisesti 3000 euroa rahaa vakuudettomasti
Ostosraha tarjoaa vippiä 100 – 3000 euroa tilille ilman vakuuksia

Ostosraha tarjoaa nopeita lainoja tilille

Kun tarvitset lainaa heti tilille, kannattaa tarkastaa Ostosrahan tarjoamat pikalainat. Tämä lainapalvelu on vuosien ajan tarjonnut kattavasti lainasummia kotimaisille lainanhakijoille. Erityisen suosittu on pikavippi 400 euroa, mikä on lainapalvelun haetuimpia lainatuotteita. Vuosikorko on Ostosraha palvelun pikavipeissä edullinen verraten yleisesti muihin lainapalveluihin markkinoilla. Pikavippiä ei voida arvioida todellisen vuosikoron pohjalta, mutta sen nimelliskorko on erittäin halpa. Lainaa voi hakea myös suurempia summia kulutusluottona, joka antaa mahdollisuuden nostaa myös lainaa pitkällä maksuajalla. Kulutusluotto tarjoaa mahdollisuuden ottaa useiden vuosien maksuajalla 3000 euroa lainaa heti tilille. Kulutusluotto lainahakemukset käsitellään yhtä nopeasti kuin pikavipit, joten rahaa lainaksi hoituu vielä samana päivänä!

Kauanko kestää, että saan rahat tililleni?

Hakemukset käsitellään todella nopeasti ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen voidaan rahat siirtää välittömästi. Eli usein muutamissa kymmenissä minuuteissa saat rahat tilillesi. Toki hieman pankista riippuen saattaa maksussa kestää. Kannattaa myös ottaa huomioon, että pyhäpäivät ja viikonloput saattavat viivästyttää rahojen maksua.  

Miksi ostosraha on parempi vaihtoehto, kuin tavalliset pankit?

Lainan saat todella nopeasti tilillesi ja maksuja voidaan tehdä 08.00-22.00 välisenä aikana ja myös viikonloppuisin, joten palvelu on todella joustavaa. Et myöskään tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia, kuten yleensä tavallisissa pankeissa on tapana.   Myöskin panttilainaamo jää palveluissaan selkeästi jälkeen, koska sieltä lainaa hakiessaan tulee aina antaa pantiksi jotakin arvokasta omaisuutta. Eli pitää aina käydä konttorissa asioimassa ja kantaa omaisuutta mukanaan. Panttilainaamot usein myös arvioivat pantin arvon alakanttiin, joten helposti ei sieltä käteistä irtoa.  

Voinko hakea lainaa yhdessä ystäväni kanssa?

Kyllä voit. Kunhan yhteishakija täyttää vain lainaajalle määrätyt ehdot, niin se toki onnistuu. Voit myös hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa tai vaikka sukulaisesi kanssa. Hakijoiden ei tarvise asua samassa taloudessa eikä edes samassa kaupungissa. Joustoa asiassa siis löytyy.  

Mitä jos en saanut laskua maksettua ajoissa?

Tavallisesti siitä seuraa maksumuistutus, josta peritään erillinen korvaus. Mikäli maksuvaikeuksia ilmenee, niin kannattaa olla välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun.   Jos tietää etukäteen, että ei saa laskua maksettua, niin silloin kannattaa myös olla heti yhteydessä. Saattaa olla mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi tai siirtää eräpäivää, mutta tämä on siis mahdollista vain silloin, jos lasku ei ole vielä ehtinyt erääntyä.   Mikäli on käynyt niinkin ikävästi, että lasku on siirtynyt perintään, niin yhä kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia asioista. Yleensä asiat ovat tavalla tai toisella sovittavissa. Pahin virhe minkä voi tehdä on jättää asia huomiomatta, koska silloin usein lainalle vain kertyy lisää kuluja.  

Ostosrahan yhteystiedot

Firma: OPR-Vakuus Oy Osoite: Lautatarhankatu 8b, 00580 Helsinki Puhelin: 020 741 2030 (avoinna arkisin 08:00-20:00) Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi