Halvin 100 euron pikavippi netistä

Jos olet aikeissa hakea 100 euron suuruista pikavippiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Alapuolelta löydät tämän hetken parhaimmat vippipaikat – tutustu ja hae omasi jo tänään netin kautta!  

Mitä ehtoja on 100e lainalle?

Vaikka kyseessä onkin pieni laina, samat ehdot pätevät myös siihen eli 18-vuoden ikä ja luottotietojen puhtaus vaaditaan. Tuloja ei välttämättä tämän suuruisen lainan kohdalla vaadita.

Vivus

Halvin 100e vippi osoitteesta Vivus.fi

Vivus on ehdottomasti yksi suosituimmista ja parhaiten toimivimmista pikavippifirmoista. Myös ensilainan ottajaa suositaan, sillä saat 400 euroon asti pikalainan täysin ilman kuluja. Joten jos  100 euron laina kiinnostaa niin se kannattaa ilman muuta ottaa Vivukselta. Laina-ajan ja summan pystyt määrittämään itse hyvin tarkasti kymmenen euron ja vuorokauden tarkkuudella. Ikärajavaatimus Vivuksella alkaa 20 vuodesta. Hae Vivuksen kautta  

Trustbuddy

Trustbuddy ilmainen pikavippi 100e

Trustbuddy tarjoaa pikalainoja 100 -600 euron väliltä ilman vakuuksia. Saat haettua lainan helposti ja nopeasti ilmaisella lainahakemuksella yhtiön sivuilta verkon kautta. Vippi on aina ilmainen jos se lyhennetään pois 14 vuorokauden sisällä niin uusille kuin vanhoille asiakkaille. Saat myös pikavipin pidemmällä maksuajalla ja eräpäivän siirtäminen on mahdollista. Palvelu on nopeaa ja saat rahat tilillesi nopeasti hakemuksen käsittelyn jälkeen. Hae Trustbuddyn kautta  

Euro24

Euro24 saat pikavippi 100 euroa 18 vuotiaalle

Euro24 tarjoaa joustavia ja edullisia pikavippejä 100-2000 euron väliltä joustavalla pitkällä maksuajalla, joten pikavippi 100 euroa heti tilille onnistuu. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja saat vipin nopeasti tilillesi. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja lisäksi tarvitset puhtaat luottotiedot, jotta lainan saaminen on mahdollista. Lue lisää ja hae vippiä Euro24:n loistava pikalainapalvelusta jo tänään! Hae Euro24:n kautta  

Hae 100 euron vipit muualta? Vaihtoehtoja löytyy useita

100 euron pikavippi on kaikista yleisin lainamuoto ja se on ollut jo vuosien ajan pikalaina palveluita käyttävien kestosuosikki. Pikalaina 100 euroa on ennen kaikkea paras lainavaihto kun puhutaan pienen lainan eli vipin tarpeesta. Se on nopea, näppärä ja sopiva rahasumma pikkutarpeisiin, joihin ei välttämättä juuri kyseisellä hetkellä ole varaa. Esimerkiksi palkkapäivän ollessa vasta parin päivän päässä ja pankkitilin saldon näyttäessä nollaa voit hyvin ottaa pikavippiä pärjäät mainiosti kitumatta tilipäivään asti. Kulut ovat prosentuaalisesti vipissä korkeat, mutta tämä selittyy, sillä että laskukaava, jolla todellinen vuosikorkoprosentti lasketaan on tarkoitettu käytännössä suurempiin ja huomattavasti pidempiaikaisiin lainoihin eikä vippi 100e – tuotteisiin.   Todellisuus on kuitenkin, että mistään et voi saada niin helposti ja nopeasti pikaista apua pieneen rahalliseen tarpeeseen ja korko ei kuitenkaan määrällisesti päätä huimaa. Yleisesti maksat 100e vippi keskimäärin 20 euroa takaisin, eroavaisuuksia kuitenkin löytyy suuntaan ja toiseen. Jos siis tunnet olevasi rahan tarpeessa johon ei pihistely auta on pikaluoton hakeminen enemmän kuin suotavaa.   Se saattaa olla kynnyksen päässä ensikertalaisille, mutta prosessi on valehtelematta niin naurettavan helppo, että mitään syytä ei ole etteikö lainaa kannattaisi ottaa, jos sitä todella tuntuu tarvitsevan.  

Mitä lainaamismenetelmää sinä käytät?

Pikalainoja voit hakea tekstiviestillä tai verkkopankkitunnistautumisen kautta. Jokaisen firman kohdalla pätee kuitenkin se, että sinun tulee tunnistautua ja vasta sitten voit hakea lainaa pelkkää puhelinta käyttäen. Pikavippi tekstiviestillä on kätevä tapa ottaa pienlainaa, mikäli olet reissun päällä ja et pääse Internetiin.   Älypuhelimien yleistyessä kuitenkin nykyään lähes jokaisella on mahdollisuus päästä verkkoon puhelimella. Lainan hakeminen tapahtuu lyhykäisyydessään siten, että kun olet täyttänyt kaiken vaadittavan ja taustasi on tarkistettu saat lainasumman tilillesi. Lainaa ilman luottotietoja ei ole mahdollista hakea mistäänpikalainaa myöntävästä yrityksestä, joten se vaihtoehto kannattaa unohtaa, mikäli olet maksuhäiriön syystä tai toisesta saanut.  

Onko todella mahdollista saada täysin kuluton ja koroton pikavippi?

Kyllä on. Markkinoilla on muutama yritys, joiden kautta voi saada ilmaista lainaa. Tulee vain ottaa huomioon, että lainoilla on lyhyt takaisinmaksuaika, mutta jos tietää, että vaikka muutaman päivän päästä tulee palkka, niin ei parempaa vaihtoehtoa pienen summaan vippamiseen ole.   Kyseessä on siis lähes ennen kuulumaton tarjous ja jos vippiä tarvitsee, niin se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Jotkut firmat tarjoavat pikavippiä vain uusille asiakkaille, mutta toisilla niitä voi hakea yhä uudelleen ja uudelleen.

Lainaa 100€ – onko pikavippi paras vaihtoehto?

Edullisin 100 euron pikavippi on tuttu tapa saada rahaa tilille. Edullinen laina, jonka voi hakea tilille käyttämällä niin vippiä, joustoluottoa tai kulutusluottoa.  Halpa 100 euron vippi onnistuu siis monella tavalla, mutta mikä on vuosikoron kannalta paras vaihtoehto? Tai mistä lyötyvät parhaat ensilaina tarjoukset pikavipille? Kulutusluotto sopii pitkälle maksuajalle, ja joustoluotto taas hieman lyhyemmälle. Vuosikorot molemmissa lainoissa on pienemmät kuin pikavipissä. Vuosikorko ei kerro koko totuutta asiasta, vaan lainojen takaisinmaksu aika vaikuttaa korkoon. Pikavipin voi myös hakea pitkällä maksuajalla. Edullinen pikavippi maksetaan yleensä nopeammin takaisin, kuin 1 vuoden kuluessa, joten ei kannata tuijottaa pelkästään todellista vuosikorkoa. Edullinen pikavippi  200 tai 300 euroa saa yleensä samanlaisen korkoprosentin kuin 100 euron vippi. Halvin pikavippi 100 euroa löytyy siltikin tekemällä huolellisen pikavippivertailun. Lainaehdot vaihtelevat lainapalvelu kohtaisesti, joten lainavertailu kannattaa myös luotonmyöntäjien välillä.

Voinko maksaa pikavipin osissa?

Se vaihtelee aina yrityksestä riippuen. Osa mahdollistaa kuukausittain maksettavat lyhennykset, mutta osa taas haluaa maksusuorituksen kerralla korkoineen ja kuluineen. Se myös toki aina riippuu tapauksesta, että minkälaisen maksuajan laskulle saa. Toki myös pikavipin koko vaikuttaa, koska esimerkiksi pienet vipit, tässä tapauksessa 100 euron pikavippi tulee lähes poikkeuksetta maksaa kerralla yhdessä erässä. Kannattaa myös ottaa huomioon, että mitä pidempi maksuaika, niin tavallisesti sitä kalliimmaksi laina tulee. Mikäli yritys ei hyväksy osamaksulla tehtäviä suorituksia ja lasku ehtii erääntyä, niin silloin saattaa olla mahdollisuus erillistä korvausta vastaan tehdä maksusuunnitelma. Siihen toki sitten tulee lisää maksuja ja mahdollsiä viivästyskorkoja päälle eli aina tulee pyrkiä hoitamaan laskut ajoissa.  

En pysty maksamaan laskua ajoissa. Mitä teen?

Kannattaa olla heti yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun, koska usein asiat ovat sovittavissa. Joillakin yrityksillä voi eräpäivää siirtää pientä korvausta vastaan tai jopa täysin ilmaiseksi. Jotain muitakin järjestelyjä voidaan mahdollisuuksien mukaan tehdä, kunhan vain ottaa ajoissa yhteyttä.

Samasta aiheesta lisää: