Epikavippi kokemuksia ja info

Epikavippi on paras ratkaisu lainaamiseen

[PÄIVITETTY] Olemme päivittäneet kaikki tiedot ajantasalle koskien ePikavippien hinnoittelua ja lainaehtoja. Kaikki tiedot on nyt 2024 mukaisia, joten löydät taatusti edulliset pikavipit tilille vaivattomasti ja nopeasti. Joustava pikalaina antaa useita mahdollisuuksia löytää sopivaa lainaa kaikkiin tarpeisiin. Oli tarvetta saada pikavippi pitkällä maksuajalla tai joustava tililuotto, kaikki onnistuu päivitetyn ePikavippi palvelun avulla! Epikavippin kautta saat kätevästi lainaa mihin kellon aikaan tahansa suoraan ilmaisella hakemuksella verkosta. Voit avata itsellesi luottotilin, jonka kautta voit tehdä nostoja 100-5000 euron väliltä. Voit nostaa joko koko summan kerrallaan tai tehdä nostoja 100 euron välein rajattomasti. Nostoista ei tule mitään lisäkustannuksia ja maksat korkoa vain lainasummasta. Epikavippin kaikkien lainojen korko on kilpailukykyinen ja maksat tyypillisestä 1500 euron lainasta vain 14,9 % todellista vuosikorkoa. Epikavippin lainaehdot ovat selkeät ja kuluttajaystävälliset. Yhtiöstä on vaikea keksiä mitään negatiivista sanottavaa, asiakastyytyväisyyskin on ollut 7 vuotta toimineella Epikavippilla huippuluokkaa. Ikäraja palvelussa on 18 vuotta. Tutustu ja hae pikalainaa joustavasti ja nopeasti Epikavippilta jo tänään. Hae lainaa Epikavippin kautta  

Taustaa Epikavippista ja yleiset arvostelut

Epikavippi on toiminut lainamarkkinoilla jo pitkään, kokemusta yhtiöltä löytyy jo yli 7 vuoden takaa. Homma on takuuvarmasti luotettavalla pohjalla ja lainan toimitus on nopeaa. Epikavippi on saanut useampia eri palkintoja ja mm. Kauppalehti on valinnut sen Suomen menestyvimpien yritysten joukkoon. Myös arvostelussa Epikavippi saa täydet pisteet. Kaikki toimii hienosti ja ennen kaikkea nopeasti: saat vastauksen lainapäätöksestä verkossa aina n. 15 minuutin kuluessa. Epikavippi on yksi kiistatta parhaista lainan myöntäjistä tämän vuoden lainamarkkinoilla ja siitä ei voi sanoa mitään negatiivista. Voimme suositella lämpimästi Epikavippia kaikille lainan tarpeessa oleville luottokelpoisille henkilöille.  

Kuka voi hakea Epikavippi rahoitusta?

Yhtiön kautta voi hakea lainaa kaikki täysi-ikäiset luottokelpoiset henkilöt, joilta löytyy myös tuloja. Pieniä lainoja on mahdollista saada myös ilman tuloja, mutta mikäli haluat saada suurempia tuhansien eurojen luottojen on sinulla oltava säännölliset kuukausitulot. ePikavippi ei myönnä pikavippiä ilman luottotietoja.

Miten voin hakea luottoa?

Lainaaminen on todella helppoa ja se käy kätevästi nettihakemuksella yhtiön sivuilta täysin veloituksetta ja muutamalla klikkauksella. Tarvitset lainaamista varten verkkopankkitunnukset ja luoton hakeminen tapahtuu TUPAS-tunnistautumisjärjestelmän kautta, joka on myös käytössä kaikissa pankeissa. Täytä sähköinen hakemus parissa minuutissa ja saat nopeasti vastauksen yhtiön aukioloaikoina. Pääset tutustumaan lisää yhtiöön ja täyttämään lainahakemusta yläpuolella olevan “Hae lainaa Epikavippin kautta” painikkeen kautta.

ePikavippi pärjää lainavertailussa hyvin

ePikavippi palvelusta löytyy pikalaina ilman vakuuksia erittäin vaivattomasti. Pikavippivertailun avulla voit huomata, että tämän pikavippiyrityksen lainasummat ovat verraten edullisia yleiseen hintatasoon. Pikavippejä myöntää useat lainapalvelut, mutta pikavippivertailulla löytyy paras vaihtoehto mistä hakea pikalaina. Sen takia pikavippivertailun tekeminen on aina tärkeää. Oli kyseessä pikavippi tai kulutusluotto, niin edullisin pikalaina löytyy aina tekemällä lainavertailu ennen vipin hakemista. Kulutusluotto on hyvin erilainen pikalaina kuin vippi, ja niitä tulee arvioida omalla tavalla. 400 euron pikavipillä ja 400 euron kulutusluotolla on hyvin erinäköiset korko kulut ja muut kustannukset, joten arvio tulee aina tehdä tapauskohtaisesti.

ePikavippi ilman vakuuksia tai takaajia heti tilille
ePikavippi tarjoaa mahdollisuuden nostaa halpaa pikalainaa ilman vakuuksia

Epikavippilta Express-lainaa jopa alle kolmessa minuutissa

Epikavippilta voit joustoluoton lisäksi nostaa myös erittäin nopeaa Express-luottoa, jota voit saada enintään jopa 500 euroa vain muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä. Pikalainaa hakiessasi voit ohittaa joustoluottoa varten tarvittavan luottokartoituksen, joten lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa, kun sinun ei tarvitse lainaa varten esittää minkäänlaisia todistuksia maksukyvystäsi, vaan palvelu saa suoraan luottotietosi pankkitunnustesi kautta. Pikaluoton hakeminen on myös edullista, sillä et maksa siitä mitään, vaan maksat vain nostamastasi lainasta erittäin kohtuullista 4,9% korkoa. Pikavipeillä todelliset vuosikorot nousevat helposti jopa useisiin satoihin prosentteihin, mutta Epikavippi tarjoaa myös pienelle pikalainalleen todella kohtuullista 50,5% vuosikorkoa. Voit nostaa myös pienempää pikavippiä kuin 500 euroa, joten sinun ei tarvitse käyttää kerralla koko Express-luottoa, jos tarvitset vain pienempää vippiä. Express-luotto sopii hyvin akuuttiin rahantarpeeseen, kun tarvitset rahaa muutamassa minuutissa vaikkapa tilin näyttäessä ruokakaupassa nollaa tai äkillisten menojen yllättäessä. Lainaa voit hakea myös tekstiviestillä, joten pikalainaa voit saada nopeasti myös liikkeellä ollessasi. Suurempaa lainantarvetta varten kannattaa ehdottomasti nostaa mielummin Epikavippin joustoluottoa, jota varten saat paremmat lainaehdot ja korkeamman luottorajan, mutta pientä äkillistä rahanmenoa varten Express on oikein kätevä lainavaihtoehto verrattuna muihin pikavippiä tarjoaviin lainayhtiöihin.

Epikavippin yhteystiedot

Firma: Epikavippi Consumer Finance Oyj Sähköposti: asiakaspalvelu@epikavippi.fi