Autolaina – Hae Lainaa Autoa Varten

2024 PÄIVITYS: Päivitimme lainapalveluiden tiedot ajantasalle, nyt tarjolla on entistä edullisimpia keinoja saada autolaina netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton autolaina netistä antaa mahdollisuuden ostaa esimerkiksi käytetyn auton, mihin yleensä autokaupat eivät meinaa myöntää rahoitusta. Vakuudettomalla autolainalla voit hoitaa asian omatoimisesti!

Voiko tavallisen kulutusluoton käyttää myös auton ostamiseen?

Ehdottomasti! Kulutusluotolle ei yleensä vaadita erityistä käyttökohdetta, vaan voit ostaa lainalla mitä haluat, myös auton.

Luottoheti.fi

Luottoheti tarjoaa lainaa heti jopa 60000 euroa, joten sen tarjoamat lainat sopivat varsin loistavasti monen erilaisen auton ostamiseen.

Varsinaista autolainaa ei sinänsä tarjota, mutta lainan voit käyttää mihin haluat, joten aivan hyvin voit lainalla myös auton hankkia.

 • Autolainaa jopa 60000 euroa
 • Vakuudettomat lainat
 • Maksuaikaa 15v

Rahalaitos

Rahalaitokselta voidaan hakea jopa 70 000 euron autolainaa

Rahalaitokselta voidaan hakea lainaa 500 – 70,000 euroa autolainaa, riippuen asiakkaan omista maksukyvyistä. Joustavat lainaehdot tekevät tästä kyseisestä yrityksestä todella hyvän ja luotettavan luotonmyöntäjän jolla onkin jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea. Hakijan tuleekin olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa.   Lyhyesti Rahalaitoksesta:

 • Autolainaa voidaan hakea 500-70 000 € väliltä
 • Maksuajaksi lainalle voidaan säätää 2 vuodesta aina 15 vuoteen asti
 • Rahalaitos vaatii hakijaltaan 20 vuoden ikää

Hae Rahalaitoksen kautta

Risicum

Risicumilta pienempää autolainaa 2050 euroa

Rahoitusratkaisuja arkielämään, näin kuuluu Risicumin motto ja se pitääkin paikkansa. Kyseiseltä yritykseltä voidaan hakea lainaa autoa varten, tai vaihtoehtoisesti mhin tahansa tarpeeseen, asiakkaan voit itse päättää mihin haluat rahoitusta hakea. 2000 euron laina autoa varten onnistuu Risicumilta helposti.   Risicumista:

 • Risicumilta voidaan hakea hieman pienempää autolainaa 2050 euroon asti
 • Joustavat ehdot ja takaisinmaksut kaikissa lainamuodoissa
 • Ikäraja autolainan hakemiseen on 18 vuotta

Hae Risicumin kautta

Epikavippi

epikavippi

Hae 100- 5000 euroa lainaa  Epikavippin kautta auton ostoa varten! Räätälöi yksilöllinen laina juuri sinun tarpeisiisi tällä luotonmyöntäjällä ja olet lähempänä toteuttaa haaveesi ostaa uusi auto ja vaikka kruisailla sillä koko kesä.   Epikavippi on tätä kaikkea:

 • Ammattitaitoinen luotonmyöntäjät jolta maksimissaan 5000 euroa
 • Toiminut lainamarkkinoilla jo todella pitkään
 • Satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Hae Epikavippin kautta

Etua.fi

Etua.fi yritykseltä autolainaa haettavissa jopa 60 000 euroa

18 vuoden ikärajaa vaativa Etua.fi yritys myöntää Suomalaisille asiakkailleen autolainaa 60 000 euroon asti. Yritykseltä on myös mahdollista hakea hieman pienempää luottoa alkaen aina 1000 eurosta. Tutustu yritykseen tarkemmin alla olevasta listasta ja siirtymällä heidän verkkosivuilleen.   Etua.fi palvelu:

 • Hakijan on oltava vähintää 18 vuotias Suomen kansalainen
 • Autolainaa voidaan hakea 1000 – 60,000 euroa
 • Luottopäätös välittömästi hakemuksen jättämisestä

Hae Etua.fi:n kautta

Minkä suuruinen autolaina juuri sinulle?

Kartoita oman autolainasi tarve ja summan suuruus, tämän jälkeen pääset helposti vertailemaan yrityksiä keskenään joilta voidaan autolainaa anoa ja saada. ePikavippi on ylpeänä listannut kaikki Suomen parhaimmat ja luotettavimmat yritykset joilta voidaan hakea pientä sekä suurempaakin autolainaa kätevästi verkkohakemuksilla, ei olekaan enää mitään syytä mennä pankkiin anomaan lainaa 2024 vuonna kun kaiken voi kätevästi hoitaa verkon kautta.   Autolainan suuruuteen vaikuttavat tekijät ovat tietenkin tähtäimessä oleva auto joka halutaan ostaa. Auton hintaan vaikuttavat sen vuosimalli, varustelutaso ja kuinka paljon sillä on kokonaisuudessaan keretty ajamaan. Näillä tekijöillä voidaan kartoittaa oman autolainan suuruus ja tämän jälkeen katsoa miltä yritykseltä sitä kannattaisi juuri sinun hakea, jotta saataisiin mahdollisimman paras tarjous jota markkinoilla on tällä hetkellä tarjolla.

Kuinka suuret lyhennykset autolainalle?

Halvin autolaina netistä

Lainalyhennykset ovat yleensä asiakkaasta riippumattomia asioita, mutta niihin voidaan toki vaikuttaa jollain asteella. Katsokin aina tarkasti minkälaisia ehtoja kyseinen yritys tarjoaa jolta autolainaa olet hakemassa, ja valitse juuri sinun taloudellesi sopivin vaihtoehto. Kuukausilyhennyksistä ei toki kannata tehdä aina mahd pientä koska silloin takaisinmaksu kestää huomattavasti kauemmin.   Esimerkiksi kun haetaan 20 000 euron autolainaa ilman vakuuksia, kannattaa sen kuukausieriksi asettaa vähintään 250 euroa tai enemmän, näin ollen saadaan laina maksettua nopeammin pois eikä asiakas maksa liikaa kokonaiskorkoa tai käsittelymaksuja. Internet on tuonut mukanaan halpoja autolainoja, nykyään et voikkaan niitä saada mistään yhtään edullisemmin kuin verkosta haettuna.

Löydä edullinen autorahoitus lainalaskurin avulla

Lainaa autorahoitusta varten voi hakea monella tavalla. Kulutusluotto sopii isojen lainojen hakemiseen. Korot ja vuosikorko kulutusluotto rahoituksessa ovat yleensä maltillisella tasolla, eikä eroa paljoakaan autoliikkeiden ja rahoitusyhtiöiden lainoista. Autolainalaskuri auttaa löytämään parhaan autorahoitus vaihtoehdon. ePikavippi sivuston lainalaskurilla voit katsoa, minkä verran lainalle muodostuu kuluja verrattuna autoliikkeen rahoitusyhtiön lainatarjouksesta. Vuosikorko autoliikkeiden rahoitusyhtiöllä voi olla hieman matalampi, kuin kulutusluotto rahoituksessa, mutta siinä voi olla muita haasteita. Esimerkiksi vakuudellista lainaa ei usein myönnetä käytettä autoa vastaan. Joten hieman korkeampi korko lainalle ei ole iso asia, jos vaihtoehtona on ettei autorahoitusta saa ollenkaan.

Mitä tulee ottaa huomioon auton ostamisessa

Auton ostaminen ei ole ihan mikään pikku juttu, ja sen vuoksi sitä ostaessa tuleekin ottaa monia eri asioita huomioon jotta ei tulisi ostettua niin sanottua “sikaa säkissä”, tälläisen ostoksen sattuessa kohdalle tietää että se ei ole mukavaa ja rahat ovat suorastaa heitetty kankkulan kaivoon. Joten auton ostossa tuleekin kiinnittää huomiota ainakin näihin asioihin.

 1. Tuleeko auto perheen vai yhden ihmisen käyttöön?
 2. Kuinka tärkeää auton suorituskyky on juuri sinulle?
 3. Fanitatko jotakin automerkkiä enemmän kuin toista?
 4. Onko värillä väliä?
 5. Monta vuotta autolla olisi tarkoitus ajaa paikasta A paikkaan B?

Kaikki yllämainitut asiat tulee ottaa huomion alaiseksi autoa ostaessa tai autolainaa harkittaessa.

Autolainaa voidaan hakea jopa 15 vuodeksi

Autolainaa ilman vakuuksia

Tilanteen sitä todella vaatiessa, autolainalle voidaan säätää todella pitkä maksuaika, jopa 15 vuotta on Rahalaitoksen valikoimassa mahdollista. Muistathan toki että mitä kauemaksi ajaksi olet lainaa ottamassa, sitä enemmän tulet loppujen lopuksi maksamaan korkoja ja kaikenmaailman käsittelymaksuja joita lyhemmällä lainalla ei tule kertymään yhtä paljon. 15 vuoden maksuaika voi toki tulla tarpeen jos haetaan suurta 40 tuhannen euron lainaa auton ostamista varten.   Suuretkin autolainat voidaan halutessa maksaa takaisin nopeammin jolloin loppumaksua vain pyydetään kyseiseltä yritykseltä ja se maksetaan yhdellä kertaa pois kokonaisuudessaan.

Markkinoiden vikkelin vakuudeton autolaina

Autolainaa on mahdollista hakea ja saada ilman vakuuksia, jolloin sen hakemiseen riittävät ainoastaan vakituinen asuinpaikka Suomessa, vähintään 18 vuoden ikä sekä tietenkin tärkeimpänä vakituinen työpaikka jolla varmistetaan lainan takaisinmaksu. Jos luit tämän lävitse ja hokasit että hetkinen sinullahan on kaikki yllämainitut asiat kunnossa omasta puolestasi, voit silloin hakea vakuudetonta autolainaa. Laina ilman vakuuksia voidaan erikoistapauksissa myöntää suuremmilla kuukausierillä, jolloin myös sen takaisinmaksu aika nopeutuu eikä ehkä enää sovikkaan alkuperäiseen omaan henkilökohtaiseen suunnitelmaan, tässä tapauksessa ota yhteyttä luottoa myöntävään yritykseen ja keskustele asiat kuntoon. Jokainen luotonmyöntäjä onkin valmis keskustelemaan asiakkaiden kanssa jos heillä on mielessään jotakin mieltä askarruttavia asioita.

 • Vakuudeton autolaina voidaan myöntää ainoastaan vakituisen työpaikan omaaville yksityishenkilöille
 • Hakijan tulee asua Suomessa ja olla myös vakituisesti siellä kirjoilla
 • Autolainan hakijan on oltava aina vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomalainen aikuinen
 • Jotta hakemus saisi myönteisin päätöksen, ei aikasempia maksuhäiriömerkintöjä saa olla
 • Luottotietojen tulee olla tip top kunnossa jottai hakemus voidaan asiakkaalle hyväksyä

Autolaina on aika varmasti hyväksytty jos yllämainitut asiat ovat kunnossa hakijoilla. Valitse siis unelmien autosi ja rupea jo valmistelemaan reittejä mitä aiot ajella, koska se tulee tapahtumaan todellakin kohta 🙂   Nappaa verkon edullisin ja pieni korkoisin autolaina ePikavippi.fi verkkosivujen kautta, et tule varmasti katumaan hetkeäkään että valitsit juuri tämän sivuston.

Voit saada unelmiesi autoa varten lainaa jopa 50 000 euroa

Useimmiten netin kautta nostetuissa autolainoissa on maksimissaan 10 000 euron raja, jolla saa jo erinomaisen käytetyn tai hieman halvemman uuden auton erittäin mukavasti. Jos kuitenkin etsit kalliimpaa autoa, Freedom Rahoituksen kautta voit saada lainaa unelmiesi autoon jopa käsittämättömät 50 000 euroa kerralla. Näin suurta lainaa varten sinun on toki tehtävä huolellisia laskelmia maksukyvystäsi, mutta saat lainalle maksimissaan jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan, jolloin kuukausimaksut eivät nouse valtavan suuriksi ja unelmiesi auton lisäksi sinulle jää rahaa myös muuhun elämiseen. Freedom Rahoitus tarjoaa asiakkailleen erittäin korkeaa autolainaa, koska se vertailee kymmentä suosittua ja luotettavaa lainayhtiötä keskenään ja etsii sitten sinulle sopivimman lainatarjouksen eri rahoituslaitosten keskuudesta. Freedom Rahoituksen suurta lainaa nostaessasi voit varmistua siitä, että et joudu maksamaan ylimääräisistä piilokuluista, vaan saat lainan kohtuullisilla kuluilla ja maksuehdoilla. Autolainaa varten onkin tehtävä huolellisia lainavertailuja, jotta varmistut siitä, että saat lainaa parhailla mahdollisilla ehdoilla ja maksuajoilla, sillä suurta lainaa nostaessasi sitoudut maksamaan sitä takaisin usein useita vuosia ja toisinaan jopa yli 10 vuotta. Laina on toki järkevää maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, jotta kulut pysyvät kohtuullisina, mutta suurta lainaa haettaessa sen maksaminen takaisin saattaa vaatia pidemmän ajan, jolloin haluat varmistua siitä, ettet maksa turhasta.