Nopsalaina arvostelut ja info

Nopsalaina

Nopsalainan kautta lainaaminen on helppoa ja ennen kaikkea se on nopeaa. Yhtiö on yksi nopeimmista kulutusluottofirmoista ja sen kautta voit saada 1500 – 15 000 kulutusluoton ilman takaajia tilillesi saman vuorokauden aikana.  

  • Saat Nopsalainalta lainapäätöksen aina 15 minuutissa, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja jos kaikki on selvää, niin rahat siirretään viipymättä tilillesi
  • Lainahakemuksen voit täyttää Nopsalainan sivuilla ja siinä ei mene montaakaan minuuttia
  • Lainapäätös on myönteinen jos lainaaja on vähintään 22 vuotta vanha, luottokelpoinen ja omaa säännölliset kuukausittaiset tulot
  • Saat valita lainallesi takaisinmaksuajan 6-72 kuukauden väliltä

  Nopsalaina on laajentanut valikoimaansa hiljattain ja sen kautta on nyt mahdollista hakea entistä suurempia kulutusluottoja. Yhtiön suosio on myös kasvanut kuluvan vuoden aikana, joka johtuu siitä, että Nopsalainan ehdot ovat entistä kuluttajaystävällisemmät. Tutustu lisää ja hae lainaa heti tilille jo tänään!   Hae lainaa Nopsalainan kautta  

Nopsalainan taustat ja yleiset arvostelut

Nopsalaina on pitkään alalla toiminut kulutusluottoja tarjoaja lainayhtiö, joka tunnetaan varsin nopeana kuluttajaluottojen myöntäjänä. Sen kautta saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja tarjolla on myös melko suuria lainoja. Se on luotettava ja toiminut moitteettomasti jo useamman vuoden ajan. Nopsalainalta saat konsultointiapua tarvittaessa yhtiön laina-asiantuntijoilta ja suosittelemme olemaan siihen suuntaan yhteydessä, mikäli olet epävarma jostain asiasta.  

Jos lainan tarpeesi on 1500-15000 € haarukassa, on Nopsalaina erittäin potentiaalinen vaihtoehto ja suosittelemme vähintäänkin tarkastamaan yhtiön lainavalikoiman.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainan Nopsalainan kautta jos olet vähintään 22 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö ja sinulta löytyy säännölliset tulot viimeisen 3 kuukauden ajalta. Yhtiö edellyttää palkkakuittien toimittamista lainahakemuksen yhteydessä, mikäli tarvittavia kuitteja ei toimiteta, tullaan lainahakemus hylkäämään. Jos haluat hakea suurempaa rahoitusta, tarvitset siihen rinnakkaishakijan, 6000 euron ylittävät lainasummat vaativat joko takaajan tai rinnakkaishakijan.  

Miten ja mistä voin hakea rahoitusta?

Lainan haku tapahtuu yhtiön verkkosivuilla tai puhelimitse. Lainahakemukseen pääset yläpuolen “Hae lainaa Nopsalainan kautta” -painikkeen avulla. Lainaaminen on helppoa ja nopeaa – täytä hakemus ja saat vastauksen nopeasti.  

Onko netissä Nopsalainalta lainan hakeminen turvallista?

Kyllä on. Nopsalaina käyttää palvelussaan todella tehokasta SSL-salausta, joten tiedot eivät varmasti päädy ulkopuolisten tahojen nähtäväksi. Suojaus on sama, jota monet pankitkin käyttävät. Voit varmistua suojatusta yhteydestä, kun klikkaat osoiterivillä näkyvää lukon kuvaa.   Kerättyjä tietoja säilytetään lain vaatimalla tavalla ja niitä ei koskaan luovuteta ulkopuolisten tahojen käyttöön.  

Paljonko voin saada lainaa?

Mikäli haet lainaa yksin, niin voit saada korkeintaan 5000 euroa. Jos haet lainaa yhdessä jonkun kanssa, niin silloin on mahdollista hakea lainaa jopa 15 000 euroa. Yhteishakijaksi kelpaa kuka tahansa, kunhan vain täyttää lainan hakemiselle asetetut ehdot.   Usein yhteishakijana toimii puoliso, mutta toki myös yhdessä ystävän tai sukulaisen kanssa voi hakea lainaa. Mikäli mahdollista, niin myös pienempiä summia lainatessa kannattaa käyttää yhteishakijaa, jos se vain on mahdollista. Silloin nimittäin usein saattaa saada lainaan alhaisemmat korot ja kulut, koska toki lainaa myöntävän yrityksen riski pienenee merkittävästi, kun lainalla on kaksi maksajaa.  

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Sitä ei edes hakulomakkeessa erikseen kysytä, että mihin hakija aikoo rahansa käyttää. Se on toki jokaisen oma asia, mutta yleisesti pikalainalla kuitataan jotakin yllättäviä maksuja. Toki pikalainalla voi myös hoitaa vaikka arjen kuluja, kuten ruokaostoksia, jos tililtä alkavat rahat käydä vähiin ja palkkapäivään on vielä aikaa.   On siis aivan täysin jokaisen oma asia, että mitä haluaa rahoillaan tehdä.

Nopsalaina tarjoaa joustavilla ehdoilla lainaa heti tilille
Nopsalainasta edullista kulutusluottoa tilille vakuudettomasti

Nopsalaina lainapalvelun luotoista lisätietoja

Nopsalaina tarjoaa lainanhakijalle useita vaihtoehtoja hakea pikavippiä edullisella vuosikorolla. Lainasummat tarjoavat hakijalle paljon vaihtoehtoja vaikuttaa pikavipin kustannuksiin koron kautta. Nopsalainan nopea luotto myönnetään parhaillaan kymmenen minuutin kuluessa. Kaikki lainasummat aina myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Suosituin lainasumma Nopsalaina luottopalvelussa on 2000 euron laina. Suurista summista lainaa 10000 euroa on saavuttanut suuren suosion

Yhteystiedot

  • Puhelin: 09-4259-9691
  • Sähköposti: info@nopsalaina.fi
  • Skype: nopsalaina