Halino info ja kokemuksia

Halino arvostelut ja kokemuksetHalens yksityislaina on nyt HALINOsen uudistuneen lainapalvelun kautta lainaaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa. Kaikki lainat on haettavissa ilman vakuuksia verkon kautta ilmaisella lainahakemuksella. Lainaa voidaan myöntää, mikäli lainaaja on luottokelpoinen ja vähintään 22-vuotias. Halino tarjoaa pikalainaa ja pienempää kulutusluottoa pitkällä maksuajalla 100-6000 € väliltä. Voit hakea siis Halinon kautta myös pikavipit pitkällä maksuajalla! Halenslaina on joustava ja tarjoaa kaikille asiakkailleen maksuvapaata kuukautta ja muutenkin maksuaikataulu on joustava ja lainaajan päätettävissä. Halenslaina kannattaa jos etsit helppoa ja nopeaa rahoitusta edulliseen hintaan ja hyvillä lainaehdoilla!   Hae lainaa Halinolta tästä  

Taustaa ja yleiset arvostelut sekä kokemukset

Halino on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä ja se tunnetaan myös nimellä Halens yksityislaina. Yritys on saanut kaikin puolin pelkästään positiivista palautetta ja homma on toiminut moitteettomasti jo vuosikausia. Lainan hakeminen on helppoa ja maksu siirretään nopeasti lainaajan tilille (noin vuorokauden kuluessa). Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa niin sähköpostitse ja puhelimitse, ks. tiedot alhaalta. Myös sivuston ylläpito pitää Halinoa potentiaalisena vaihtoehtona kaikille niille henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa ilman vakuuksia 100-6000 euron väliltä.

Kuka voi hakea lainaa Halinolta?

Halinon kautta voit hakea luottoa jos olet vähintään 22 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi yhtiö edellyttää lainaajalta säännöllisiä kuukausituloja palkan tai eläkkeen muodossa. Normaalia 100-3000 euron lainaa voit hakea yksin kun taas yli 3000 euron lainaan tarvitset yhteishakijan, joka voi olla kuka tahansa luottokelpoinen henkilö.  

Miten voin hakea rahoitusta?

Halinolta lainaaminen käy kaikista helpoiten verkossa ilmaisella nettihakemuksella. Tähän tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja lainan saaminen on käytännössä vain muutaman klikkauksen päässä. Pääset lainahakemukseen käsiksi yläpuolelta löytyvästä painikkeesta.  

Millaisia rahoitustuotteita Halino tarjoaa ja kuinka pitkäksi aikaa?

Halino on monipuolinen luotonmyöntäjä ja sen kautta voit hakea niin pienempää pikalainaa kuin myös kulutusluottoakin aina 100-6000 euron väliltä. Maksuaikataulu on joustava ja voit valita sen 1-5 vuoden väliltä. Yhtiö tarjoaa myös kuluttajille mm. maksuvapaan kuukauden tämän näin halutessaan ja näitä voi pitää 2 kappaletta vuodessa. Se edellyttää kuitenkin sitä, että lainaaja on lyhentänyt neljä edellistä maksuerää eräpäivään mennessä. Hae Halinolta rahoitusta heti  

Onko Halinolta netin kautta lainan hakeminen turvallista?

Lyhyesti sanottuna kyllä on. Halino käyttää tehokasta salausta nettisivullaan, joten hakija voi olla varma, että tietoliikenne hakijan ja yrityksen välillä on luottamuksellista ja siihen ei ulkopuoliset pääse käsiksi. Samaa SSL-salausta käyttää myös lähes kaikki Suomessa toimivat pankit, joten se on todella luotettava ja hyväksi todettu.  

Mihin antamiani tietoja käytetään ja missä niitä säilytetään?

Tietoja käytetään Halinon omien palveluiden parantamiseen ja kehittämiseen. Niitä saatetaan myös käyttää yhtiö omaan markkinointiin, mutta niitä ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Tietoja säilytetään henkilötietorekisterilain edellyttämällä tavalla ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka tarvitsevat pääsyn tietoihin työnsä vuoksi. Mikäli haluat tarkempaa tietoa asiasta, niin voit lukea lisää nettisivulta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.  

Mikä ero on pikalainassa ja kulutusluotossa?

Pikalaina maksetaan aina kerralla kokonaan hakijan tilille. Usein se pitää myös maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä yhtenä suorituksena kuluinen ja korkoineen. Pikalainat ovat tavallisesti pienempiä, kuin kulutusluotot.   Kulutusluotto on joustava ja jatkuva palvelu, joka toimii samalla periatteella, kuin vaikka kaikille tuttu Visa-kortti. Eli hakijalla on tietty luottoraja, josta voi sitten aina tarpeen vaatiessa nostaa rahaa tililleen. Nostoja voi tehdä niin usein, kuin tarve vaatii, kunhan luottoraja ei ylity.

Edullinen Halino laina 100 - 6000 euroa
Hae lainaa Halinon lainapalvelusta

Lisää Halinon edullisista lainatuotteista

Halino myöntää useita eri lainasummia ilman takaajia, alkaen 100 euron pikavipeistä aina 3000 euron lainaan. Lainapalvelu tarjoaa mahdollisuuden saada edullisen vuosikoron, sekä pienen kuukausierän lainatuotteelle tarjoamalla pitkää maksuaikaa. Lainavertailussa Halino selviää hyvin, vuosikorko jää isoissa lainasummissa pieneksi myös yhteishakijan ansiosta. Pikavipille yhteishakijaa ei tarvita, mutta isojen lainojen kohdalla myönteinen lainapäätös onnistuu helpommin. Yhteishakija ei ole takaaja, vaan toinen henkilö joka osallistuu lainan kuukausierien maksamiseen. Halinon lainvalikoimasta löytyy pikavipit ja kulutusluotto pitkällä maksuajalla, kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajia.

Halinon yhteystiedot

  • Yhtiö: Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike
  • Osoite: PL 5600, 00002 Helsinki
  • Puhelin: 0206 90191
  • S-posti: info@halino.fi