Hae netin halvin pikavippi

Etsitkö sitä kaikista edullisinta pikavippiä etkä tiedä mistä sellainen löytyy? Olet tullut tässä tapauksessa oikeaan paikkaan, löydät alapuolelta markkinoiden halvimmat pikavipit. Vaihtoehdot ovat vähentyneet korkokattolakiasetuksen myötä, joten halvan pikavipin löytäminen on nyt huomattavasti helpompaa. Myös erot todellisissa vuosikoroissa ovat tasoittuneet ja ns. “monsterikorkoja” eli yli satojen tai jopa tuhansien prosenttien vuosikorkoja ei enää ole olemassa.

Tämä on helpottanut meidän työtämme parhaimpia lainapaikkoja valitessa ja se helpottaa myös kuluttajien hommaa. Tutustu alapuolelta ja hae halvin pikavippi 2024 vuonna heti tilillesi. Valitsit sitten minkä tahansa vaihtoehdon, niin kaikki pikavipit ovat takuu varmasti edullisimmista päästä.

Ensimmäiset kolme vaihtoehtoa alapuolella tarjoavat pikavippiä täysin ilman kuluja, siis 100 % ilmaiseksi

Perusvippi

Perusvippi on pitkään jo alalla toiminut vippipalvelu. Perusvippi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen pienen luoton nopeasti ja vaivattomasti verkosta. Tutustu Perusvippi.fi palveluun tästä.

Vivus

Vivus ensimmäinen pikavippi kuluttomana

Uudet asiakkaat saavan pikavipin aina ilmaiseksi 400 euroon asti. Myös kuluttajien suosikki Vivus mahtuu tähän joukkoon, jonka kautta lainan saaminen on enemmän kuin edullista. Yhtiön kautta voit hakea pikalainaa 10-2010 euron väliltä joustavin lainaehdoin ja ilmaisella lainahakemuksella. Jos lainaat ensimmäistä kertaa Vivukselta, on vippi aina ilmainen 10-400 euron väliltä. Yhtiö edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja ja ikäraja on 20 vuotta. Voit pistää vipin tilaukseen kätevästi netistä ja Vivus toimittaa rahat käytännössä heti tilille kun lainahakemus on käsitelty ja hyväksytty. Parhaimmillaan saat rahat tilille jopa 15 minuutissa. Vivus on joustava ja tarjoaa tarvittaessa eräpäivän siirtoa enintään 30 vuorokaudella eteenpäin. Yhtiö on kaikin puolin täydellinen ja lainaehdot ovat selkeät, ei siis ole ihme, että yhtiö on ollut viimeisten vuosien aikana ylivoimainen suosikki pienlainamarkkinoilla. Tutustu ja hae halvin pikavippi Vivukselta jo tänään!

Hae Vivuksen kautta

Trustbuddy

Halvin pikavippi netistä

Trustbuddy todella on ainoa laatuaan, sillä sen kautta on mahdollista saada pikavippi ilmaiseksi joka kerta, edellyttäen että maksat sen pois kokonaisuudessaan 14 päivän sisään. Ja vaikka et maksaisikaan, ovat Trustbuddyn korot todella maltillisia ja markkinoiden halvimmista päästä. Herää kysymys, että onko tämä edes kannattavaa yhtiölle? Meidän tai kuluttajan ei siitä tarvitse kuitenkaan välittää, vaan nautitaan ilmaisista pikalainoista niin kauan kuin niitä markkinoilla on. Trustbuddy tarjoaa edullista pikavippiä 100-600 euron väliltä todella joustavin lainaehdoin, voit mm. siirtää eräpäivää aina halutessasi 30 päivällä eteenpäin. Lainaaminen käy helposti yhtiön sivuilta ja sinne pääset suoraan alapuolella olevan painikkeen kautta. Lue lainaehdot ja hae halvin pikalaina Trustbuddyn kautta – ikäraja 20 vuotta.

Hae Trustbuddyn kautta

Ferratum

Ferratum myöntää kaikki halvimmat vipit

Ferratum sijoittuu meidän vertailussa kolmanneksi ja sen kautta vipin saaminen on myös ilmaista jos haet pikalainaa ensimmäistä kertaa. Ferratum tarjoaa vippejä 50-300 euron väliltä täysin ILMAISEKSI ja lisäksi voit hakea kulutus- ja joustoluottoa aina 2000 euroon asti. Vähintäänkin ensilainan hakeminen kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Saat lainalle joustavan takaisinmaksuajan ja lainan toimitus tilille tapahtuu nopeasti. Ferratum luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jonka kautta lainaaminen käy helposti ja turvallisesti. Lainan haku tapahtuu tuttuun tapaan eli verkon kautta. Tutustu yhtiöön tarkemmin lukemalla ensin lainaehdot ja pistä sen jälkeen ilmainen pikavippi tilaukseen – ikäraja palvelussa 21 vuotta.

Hae Ferratumin kautta

Haluatko lisää vaihtoehtoja? Löydät niitä täältä pikavippivertailun kautta!

Pikavippien hinnat ovat nyt edullisemmat kuin koskaan ennen – korkokattoasetus muutti systeemejä radikaalisti

Hae halvin pikavippi 5 minuutissa tilille 2024

Tiesitkö, että pikavipit ovat halvimmillaan? Uutisia seuranneena tai vanhana vippaajana varmastikin tiedät asian, mutta jos olet vasta alkanut hiljattain seuraamaan pienlainamarkkinoita et ehkä tiedä mistä on kysymys. Halvin vippi on nyt ensinnäkin huomattavasti helpompi löytää, tämä johtuu pääosin siitä, että hintaerot ovat melko pienet ja vaihtoehdot ovat vähentyneet merkittävästi, noin 90 prosenttia.

Vuoden 2024 kesän ja syksyn aikana nähtiin vippifirmojen joukkosulkeutuminen ja yhtiöitä meni kiinni perä perään käytännössä päivittäin tai viikoittain.

Nyt ala on kuitenkin elpymässä ja monet ovat keksineet uusia lainatuotteita, jotka ovat pääasiassa suurempia kulutusluottoja ja tämä syystä, että vippien myöntäminen ei vain enää ole niin kannattavaa bisnestä. Kate on painunut niin pieneksi, että vipeistä tehty voitto on minimaalista. Yli 10000 euron lainan myöntäminen kuitenkin kannattaa vielä ja niiden menekki on ollut valtaisa viimeaikoina.

Ihmisten lainan tarve on kasvanut huomattavasti

Lainaa haetaan entistä enemmän ja tämän hetken talouden näkymät eivät näytä hyvältä. Ei siis ole ihme, että ihmiset tarvitsevat lainaa. Hinnat kallistuvat entisestään ja yhä useampi on menettänyt työpaikkansa eikä tälle edes näy loppua. Tämä on valitettavaa, mutta onneksi on olemassa edulliset pikalainat / kulutusluotot, jotka auttavat pahimmassa hädässä. Useimmilta yhtiöiltä lainatessa saat lainalle reippaasti maksuaikaa ja joustavat lainaehdot ilman, että se tulee mitenkään tuhottoman kalliiksi, joten näihin turvautuminen on pahassa paikassa kannattavaa jos tarvetta saada halvimmat pikavipit.

Vuonna 2024 on pienempien vippien ottaminen jäänyt hieman vähemmälle uusien lainatuotteiden myötä. Joustoluotot ovat erinomainen tapa ottaa joustavaa luottolimiittiä 100-50000 euroa. Yleisimmät joustoluotot ovat 2000 euroa sekä 3000 euroa. Tutustu edullisiin joustoluottoihin https://joustoluottoja.fi/edullisin/ ja hae heti tilille.

Ilman yksityisiä luottofirmoja ihmiset olisivat täysin pankkien varassa ja näistä kun ei lainaa oteta ihan noin vaan, ja lainan hakemisessa kestää sekä se tulee vielä huomattavan kalliiksi. Vain harva ihminen ymmärtää kuinka hyvä asia pikavippi on, tiedoksi myös niille, jotka miettivät, että pikavipit pilaavat elämän, niin vuonna 2024 pikavippien velkataakan osuus oli vain 0,3 %. Asiasta uutisoi Turun Sanomat ja tästä voi jokainen tehdä omat päätelmänsä.

Mihin tarkoitukseen voin hakea pikavippiä?

Tavallisesti pikavippiä haetaan silloin, kun kohdalle sattuu jotakin yllättävää ja tärkeää, joka pitää hetimiten maksaa. Tällaisia tilanteita saattaa olla vaikka uuden jääkaapin hankkiminen vanhan hajonneen tilalle tai auton pakollinen korjaus, jotta sen saa katsatettua. Tosin pikavipin voit käyttää aivan mihin tahansa, koska hakulomakkeessa ei syitä vipin hakemiselle kysytä. Kenties budjetissa on pieni vaje ennen seuraavaa palkkaa tai haluaa vain ylimääräistä käyttörahaa viikonlopuksi, niin silloin edullinen pikalaina saattaa olla mainio ratkaisu.

Onko mahdollista saada pikavippi ilman vakuuksia tai takaajia?

Se on lähes aina mahdollista, koska vain poikkeuksillisissa tilanteissa saatetaan niitä vaatia. Varsinkin, kun kyseessä on pienemmät pikavipit, mutta toki myös suurempia pikalainoja voi saada ilman vakuuksia ja takaajia, kunhan vain täyttää hakemiselle asetetu ehdot.

Miten lasku maksetaan?

Lähes kaikki pikalainoja myöntävät yritykset suosivat sähköpostilla lähetettäviä laskuja. Osa toki myös lähettää lasku myös paperisina, mutta toiset taas perivät paperilla lähetetystä laskusta erillisen maksun. Myös e-lasku on usein mahdollista ottaa käyttöön. E-laskussa asiakas saa laskun suoraan sähköpostiinsa, josta se on sitten helppo maksaa. E-lasku onkin kasvattanut reilusti suosiotaan lähiaikoina, koska sillion eivät laskut vähingossa joudu sähköpostin roskapostikansioon tai postin viivästymiset tai kirjeiden katoamiset aiheuta

Halvin pikavippi tilille ilman turhaa hakemista
Löydä halvin vippi tilille ePikalaina palvelun avulla

Edullista lainaa löytyy vertailemalla

Pikavippivertailu on tehokas tapa löytää edullisin vippi pienellä korolla. Vippivertailu auttaa löytämään lainapalvelut, mistä hoituu halpa pikavippi 100€, 200€ ja sitä suuremmille lainasummille.

Edullinen vippi pienellä korolla on tarjolla usean lainapalvelun valikoimissa. Silti edullista lainaa tulee kaivaa esiin omatoimisesti. Lainavertailu on nopea sekä tehokas keino laittaa järjestykseen lainojen kulut, korot sekä muut kustannukset.

Pikavippivertailu auttaakin löytämään edullisia lainoja, missä on itselle parhaiten sopivat ehdot luoton hakemiselle. Kaikki halvat pikavipit myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Myös muut pikalainat kuten kulutusluotto ja joustoluotto myönnetään vakuudettomasti.

Lainavertailu kannattaa aina tehdä ennen hakemista, oli kyse sitten tililuotto, vippi tai kulutusluotto. Lainojen vertaileminen on paras keino löytää halpa pikavippi heti tilille. Pikavippi pienellä korolla on yksikertaisin tapa saada halvin laina tilille nopeasti.