Lainasto arvostelut ja kokemukset

Lainastolta löydät kaikki parhaat vipit

Lainasto tarjoaa 2000 euron suuruista limiittiluottoa kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille henkilöille, joilta löytyy puhtaat luottotiedot.   Lainan saa haettua aina ilman vakuuksia ja sen hakeminen onnistuu kätevästi verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Kun olet pistänyt hakemuksen eteenpäin ja saanut myönteisen lainapäätöksen, voit alkaa tekemään nostoja joko verkon kautta tai tekstiviestillä omien tarpeiden mukaisesti.   Rahat toimitetaan tilille erittäin nopeasti, joten Lainasto sopii hyvin myös niille, jotka ovat akuutin lainan tarpeessa.  

Lainasto on edullinen ja luotettava vaihtoehto, jonka kautta lainaaminen on edullista ja nopeaa. Saat tiedot kaikista kuluista ennen lainaamista ja voit valita laskun joko paperisena tai e-laskuna. Lainavertailu suosittelee Lainastoa kaikille, jotka ovat lainarahan tarpeessa!

  Hae lainaa Lainaston kautta tästä  

Arvostelut ja kokemukset Lainastosta

Lainastolla on pitkä tausta luotonmyöntämisestä verkossa ja se on monellakin tapaa yksi parhaimmista pikalainan tarjoajista. Lainatuotteena limiittiluotto on erittäin kätevä ja lainaaja voi tehdä nostoja juuri niin kuin oma tarve vaatii. Hinnoittelu on maltilista ja mitään piilokuluja ei tule – näet lainan todelliset kustannukset aina lainaamisvaiheessa.   Lainasto on nopea ratkaisu akuuttiin rahan tarpeeseen ja hakemuksen lähettäminen on mahdollista kellon ympräri. Myös asiakaspalvelu vastaa nopeasti arkipäivisin, joten jos kysymyksiä ilmenee kannattaa ottaa oitis yhteyttä Lainastoon (HUOM! Asiakaspalveluu maksaa, joten s-posti on ilmainen vaihtoehto jos haluat olla yhteydessä asiakaspalveluun). Meidän mielestä Lainasto on hyvä ratkaisu jos etsit lainaa 200-2000 € väliltä eli ei muuta kuin tutustumaan lainaehtoihin huolellisesti!    

Kuka voi hakea rahoitusta?

Lainasto edellyttää lainaajalta vähintään 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Lisäksi tarvitset lainaamista varten verkkopankkitunnukset.    

Miten päästä alkuun lainaamisessa?

Lainaston kautta lainan haku on helppoa ja nopeaa verkossa. Tarvitset lainaamista varten vain verkkopankkitunnukset, joilla tunnistat henkilöllisyytesi TUPAS-järjestelmän kautta. Lainaajan tulee vain valita sopiva lainasumma ja seuraavaksi rahat pamahtavatkin jo pian tilille. Tässä saattaa kulua joitakin minuutteja riippuen hieman ruuhkatilanteesta, mutta yleensä saat pikavipin heti tilillesi yhtiön aukioloaikoina. Pääset täyttämään hakemuksen kätevästi painikkeesta, jonka löydät ensimmäisen kappaleen alapuolelta.

Lainaston vipin hakemiseen neuvoja

  • Lainaston pikalaina on edullinen tapa saada luottolimiitti käyttöösi. Kun olet päättänyt ottaa lainaa, käytä lainalaskuria avuksi sopivan luottosumman löytämiseksi. Lainalaskurin avulla voit etsiä vippiä tilille lainapalvelu valikoimista, ja tarkistaa myös arvion kuukausilyhennyksestä lainalle.
  • Nimelliskorko pikavipille mille ei vaadita takaajaa on yleensä mielletty korkeaksi, mikä nykyisten lainatarjousten aikana pidä paikkansa. Lainan takaisinmaksu tehdään maksamalla kuukausierä, joka muodostuu korosta ja luoton muista kuluista. Laina ilman takaajia ei nosta korkoa huomattavasti.
  • Lainahakemuksella saat helposti henkilökohtaisen tarjouksen lainasta. Valikoimasta löytyy kulutusluottoa sekä muita pikalainoja. Saat lainatarjouksen yhteydessä tiedot kuukausittaisista lyhennyksistä lainalle, jos kyseessä on tililuotto. Mikäli haet joustavaa lainaa, kuukausierä määräytyy maksetun kuukausittaisen lainanlyhennyksen perusteella.
Lainasto tarjoaa edullista lainaa tilille ilman vakuuksia
Hae Lainasto palvelusta edullista pikalainaa

Uudella NordicCredit-joustoluotolla lainaa jopa 3000 euroa

Lainasto tuo nyt markkinoille 2000 euron tililuoton rinnalle uuden NordicCredit-joustoluoton, jonka kautta voit saada joustavasti jatkuvaa lainaa jopa 3000 euroa. Joustoluotto on aina käytettävissäsi yhdellä ja samalla hakemuksella, joten saat sitä nostettua nopeasti ja vaivattomasti aina rahantarpeen iskiessä. Voit nostaa lainaa luottorajan puitteissa haluamasi summan 100-3000 euron väliltä ja vapauttaa uutta lainaa käyttöösi maksaessasi sitä takaisin.   NordicCredit-joustoluottoa voivat nostaa kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on suomalainen pankkitili, puhelinliittymä, puhtaat luottotiedot ja yhtiön riittäväksi katsoma maksukyky. Lainaa voit saada tuloistasi riippuen enintään joko 2000 euroa tai 3000 euroa yhtiön laskeman luottoluokituksen mukaan, joten luonnollisesti puhtailla luottotiedoilla ja kohtuullisilla tuloilla varmistat korkeamman luottorajan saamisen. Joustoluottoa saat kilpailukykyisillä ehdoilla, sillä maksat siitä vain 5% kuukausikorkoa ja 14% nostoprovisiota, joten nimellinen vuosikorkokin pysyy kohtuullisessa 60%:ssa.   Lainaston NordicCredit on erittäin joustava rahoitusmuoto, sillä voit nostaa sitä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä – siis myös yöaikaan liikkeellä ollessasi. Vuonna 2013 voimaan astuneen lakimuutoksen jälkeen pikavippejä ei ole enää voinut nostaa öisin klo 23-7 välillä, mutta joustoluottoja muutos ei koske, joten moni yhtiö on siirtynyt tarjoamaan juuri jatkuvaa luottoa sen joustavuuden ansiosta. Lainaston joustoluotto palvelee siten asiakkaita parhaiten tarjoamalla yksilöllistä, joustavaa ja jatkuvaa lainaa – 24 tuntia vuorokaudessa.  

Yhteystiedot ja aukioloajat

  • Puhelin (asiakaspalvelu): 0600 30 6000
  • Puhelin (laskutus): 020 7229 462
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
  • Aukioloajat: Ma-Su klo 07:00 – 23:00
  • Osoite: Yliopistonkatu 26b, 20100, Turku
  • Y-tunnus: 2382033-5