Mistä 200 euron pikavippi edullisesti?

Vippi 200 euroa on nykyään yksi pienimmistä lainasummista, mitä vippipaikat tarjoavat. Ensimmäistä kertaa lainaa 200 euroa hakevalla voi olla jopa vaikeuksia löytää mistä lainan ottaa, koska vaihtoehtoja ei tällä hetkellä ole suurta määrää. Tämän sivuston tarkoitus on tehdä lainaaminen helpommaksi ja nopeammaksi. Alapuolelta löydät puolueettoman ja totuudenmukaisen vertailun 200 euron pikavipeistä. Jokainen yritys on hyväksi todettu ja korot eivät päätä huimaa.  

Kuka voi saada lainaa 200 euroa?

Voit saada tämän suuruisen luoton, jos olet 18 vuotta täyttänyt ja luottotietosi ovat kunnossa.

Vivus

Vivus tarjoaa 200 euron pikavipin ilmaiseksi

Vivus.fi on antanut erinomaisen kuvan lainayhtiöstä viimeisinä vuosina. Sen toiminta on erittäin sulavaa ja mitään negatiivista sanottavaa yrityksestä ei yksinkertaisesti löydy. Lainaaminen on ennen kaikkea halpaa, mutta myös joustavaa, sillä voit mm. siirtää eräpäivää jos siltä tuntuu ja laina-aika ja summa on päätettävissänne 10 euron ja vuorokauden tarkkuudella. Lainaehdot vaativat alkaen 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja, suomalaista puhelinnumeroa sekä verkkopankkitunnuksia. Vivus.fi tarjoaa myös ensilainaa täysin ilman kuluja aina 400 euroon asti! Suosittelemme Vivusta erittäin lämpimästi kenelle tahansa 200e vipin tarpeessa olevalle. Hae Vivuksen kautta  

Epikavippi

Epikavippi tarjoaa edulliset 200e lainat

Uudistunut Epikavippi myöntää lainaa 100 eurosta 5000 euroon asti joustavalla maksuaikataululla pitkällä maksuaikataululla, jonka sinä voit valita. Lainapalvelu on avoinna päivittäin klo 7-23 välisenä aikana ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen (n. 15 minuuttia) saat lainarahat välittömästi tilillesi. Epikavippi on luotettava ja pitkään alalla toiminut lainafirma. Lainan hakeminen on myös ilmaista, joten ei muuta kuin tutustumaan lainaehtoihin. Hae Epikavippin kautta    

Lainasto

Lainaston edullinen 200e pikavippi

Lainasto tarjoaa lainaa ilman vakuuksia 200-2000 euroa ja hakiessa 200 euron lainaa on korko kohdillaan ja kulut jäävät pieniksi. Lainasto on joustava ja edullinen vaihtoehto ja sitä kautta saat lainan helposti ja nopeasti tilillesi suoraan ilmaisella verkkohakemuksella. Tutustu yhtiön lainaehtoihin ja hae 200 euron pikalaina ilman vakuuksia heti tilillesi! Hae Lainaston kautta  

 Mistä löytyy halvin mahdollinen 200 euron pikalaina – katso muita vaihtoehtoja

Hae edullista vippiä netistä nopealla hakemuksella 200e verran

Tässä siis vain vajaa kourallinen lainafirmoja, jotka joilta vippi 200e on mahdollista saada pankkitilille jo samana päivänä ja hyvin pienellä vaivalla. Mitään ongelmia ei missään vaiheessa pitäisi tulla jos lainan hakijalla on luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, riittävästi ikää ja suomalainen ei-salainen puhelinnumero.  

Pikaluottoa ilman puhelinta on myös mahdollista saada jos sinulla on pankkitunnukset ja olet tunnistautunut palveluun TUPAS-tunnuksien avulla.  Pikalainoja ei ole mahdollista saada, mikäli on saanut jossain vaiheessa maksuhäiriömerkinnän.

  Jos kuitenkin jostain syystä pikavipin ottamisessa ilmenee ongelmia vaikka kaikki perusasiat on kunnossa, niin tässä teitä auttaa asiakaspalvelu, joka on takuu varmasti ainakin sivustolla mainituilla yrityksillä ensiluokkaista. Jos pikavippi 200 on liian pieni ja haluat suurempaa lainaa, niin käy katsomassa esimerkiksi pikavippi 400e -sivusto.  

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Joissakin tapauksissa voit saada rahat tilillesi jo 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Kun yritys hyväksyy hakemasi 200 euron pikavipin, niin usein se menee maksuun välittömästi. Moni yritys käsittelee hakemuksia 08.00-22.00 välisenä aikana ja käsittely on usein todella nopeaa. Suomen lain mukaan on mahdollista pikavippejä maksaa hakijan tilille 07.00-23.00 välisenä aikana, joten myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei pikavippiä voida hakijan tilille maksaa.   Kannattaa tosin otta huomioon, että joskus saattaa arkipyhät tai viikonloput hieman hidastaa rahojen näkymistä tilillä, mutta viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa rahat varmasti näkyvät tilillä.  

Miten maksan pikavipin takaisin?

Se aina vaihtelee yrityksen ja sovittujen ehtojen mukaan. Joskus vipattu summa pitää maksaa takaisin kerralla korkoineen, mutta toisinaan voi laatia kuukausittaisen maksusuunnitelman. Yleinen käytäntö tosin on, että pienehköt summat maksetaan aina kerralla takaisin ja laina-ajat ovat usein myös lyhyitä.   Kannattaa aina varmistaa asia yrityksen kanssa, josta on vippiä ottamassa, jotta välttyy yllätyksiltä.   Tapana on, että yritys lähettää laskun sähköpostiin, joten kannattaa varmistaa, että lasku ei mene vahingossa roskapostin joukkoon. Osa yhä lähettää laskun myös paperisena, mutta toiset perivät paperilaskusta erillisen maksun. Moni suosii nykyään myös e-laskua, jossa lasku lähetetään suoraan asiakkaan verkkopankkiin. E-lasku on siinä mielessä kätevä, että se ei ainakaan koskaan huku matkalla, kuten tavalliselle kirjeelle saattaa käydä ja myöskään joidenkin sähköposteja tarjoavien yritysten liian tiukat roskapostifilltterit eivät pääse sitä poistamaan. Mikäli mahdollista, niin kannattaa suosia e-laskua.   Kannatta myös ottaa huomioon, että mikäli laskua ei syystä toisesta ole saanut, niin tulee se silti maksaa. Maksuerän suuruuden ja eräpäivän saat helposti selville kirjautumalla palveluun yrityksen nettisivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Pikavippi 200 on edullinen tapa saada rahaa heti tilille
Hae tilille 200 euron pikavippi edullisesti ja ilman vakuuksia

Halvin 200 euron  pikavippi – näin sen löydät vuonna 2024

Halpa 200€ pikavippi on  ehkä paras keino saada rahaa heti tilille. Kulutusluotto ei ole järkevä lainatuote näin pienelle summalle, eikä moni lainapalvelu sitä tililuottona tarjoa. Vaikka kyse on pienestä pikavipistä, vippivertailu kannattaa aina tehdä. Pikavippivertailu auttaa löytämään edullisimman 200 euron pikavipin tilille vaivattomasti. Turha hakea lainapalvelusta lainaa, missä joutuu maksamaan suuria korkoja tai kuluja nimellisesti edullisesta 200€ vipistä. Lyhyet pikavipit kannattaa maksaa yleensä kerralla, ellei ole tarvetta saada pikavippiä pitkällä maksuajalla. Useat pikalainat on mahdollista saada joustavalla maksuajalla, mistä onnistuu myös edullista lainaa 200€. Yli 1000 euron lainoja ei yleensä makseta takaisin kerralla. Kertasuorituksena on toki mahdollista hoitaa myös isompi pikalaina, mutta se vaatii hyvän maksukyvyn hakijalta.   Aiheesta muualla: