Haelaina.fi Kokemuksia

Kokemuksia HaeLaina.fi lainapalvelusta

Haelaina.fi tarjoaa lainaa nopeasti

Haelaina.fi tarjoaa lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti, eli ihan pikku summia akuuttiin kauppalaskuun tai baari-iltaan ei ole tarjolla, mutta muuten skaala on mukavan ja vakuuttavan laaja. Koska lainaa voi saada jopa tuohon 60 000 asti, on armeliasta, että laina aika venyy jopa 15 vuoteen asti, joten voi rauhassa keskittyä muuhunkin elämiseen kuin lainan takaisinmaksuun. Lainan hakeminen on Haelaina.fiin kautta nohevaa ja nopeaa. Se lupaa lainan tunnista vuorokauteen: ”Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa – lainapäätöksen saat hakemuksen lähettämisen jälkeen heti ja rahat siirretään tilillesi palvelun aukioloaikana.” Kaikki operointi tapahtuu pankkitunnuksien avulla, joten homma on kaikille tuttua ja simppeliä.

Onko Haelaina.fi luotettava lainapalvelu?

Kyllä on.

Kenelle Haelaina.fi myöntää lainaa?

Vaatimuksena on täysi-ikäisyys, luottokelpoisuus sekä pysyvä Suomalainen osoite.

Mitkä ovat lainaehdot?

Lainaehdot ovat tapauskohtaisia, mutta lainoja myönnetään alkaen 1000 eurosta aina 60000 euroon, jopa 15-vuoden maksuajalla, koron ollessa alkaen 4.5%.

Lainaa saatavilla jopa 1200 euroon tuloilla

Palvelussa on se hieno puoli, että se kertoo suoraan mikä on vaadittava minimitulo. Ja sehän on 1200 euroa kuukaudessa. Useinkaan tuota ei kerrota ja pienituloiset jännittävät suotta, onko edes mahdollista saada lainaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa voi saada myös opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja muut pieniä ansioita tienaavat, kunhan täyttävät tuon 1200 euron vaatimuksen. Hakijan kannalta on aina plussaa se, että lainaa voi hakea yhdessä jonkun muun kanssa. Luohan se turvallisuutta ja varmuutta. Ja kun mennään vaadittavan minimitulon hujakoilla, vakuuttaahan yhteishakijuus myös lainan tarjoajan. Olisi mukava tietää, että riittääkö, jos hakijoiden yhteiset tulot ovat nuo vaaditut 1200 euroa kuukaudessa?

Tarjolla on joustoa

Koska lainojahan otetaan yleensä tiukahkossa tai yllättävässä tilanteessa, on hienoa, että Haelaina.fi tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia sekä mahdollisuutta siirtää eräpäivää tilanteen niin vaatiessa. Lainan saamiseen vaikuttavat tulojen lisäksi ikä, asuinpaikka ja kunnossa olevat luottotiedot – nämä siis ovat niitä ihan normikriteerejä, eivätkä poikkea oikeastaan mistään muustakaan lainaa tarjoavasta palvelusta.

Laina lukuina

Jotta asia olisi kaikille konkreettista, niin tässä on esimerkkilaina kuluineen ja korkoineen: 10 000 euron laina, takaisinmaksuaika 5 vuotta, kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Noin yleisesti ottaen lainasta riippuen korko vaihtelee 4,66 – 29,84 %. Se että Haelaina.fi jakaa kitsaasti tietoa itsestään sivullaan, on pienehkö miinus uteliaiden hakijoiden kannalta, mutta tämän kanssa pystyy varmaan jokainen elämään, kun homma muuten pelittää oikeaoppisesti. Yhteenvetona voisi sanoa, että Haelaina.fiin ehdoton vahvuus on se, että se tarjoaa myös lainaa pienituloisille, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille, kunhan täyttää 1200 euron tulorajan. Se on mukavan simppeli ja nopea palvelu. Itse sivut eivät juurikaan selkeämmät voisi olla. Kaikki tarpeellinen on yhdellä sivulla – eikä siellä turhia kikkailla.