Rahoituslaitos.fi kilpailuttaa lainat puolestasi

Yhdistelylaina Rahoituslaitos.fi osoitteesta 2024
Rahoituslaitos.fi tarjoaa yhdistelylainaa

Rahoituslaitos.fi kilpailuttaa lainat, pikavipit ja kulutusluotot asiakkaiden puolesta. Näin asiakkaat välttyvät siltä tuskalta, joka lainavertailuun tyypillisesti kuuluu. Lainaa tarjoavia pankkeja ja rahoituslaitoksia on paljon, joten niiden eri lainatuotteiden vertailu systemaattisesti ja syvällisesti vie hyvin paljon aikaa. Käyttämällä Rahoituslaitos.fi-palvelua asiakas voi siis saada tämän hetken edullisimman lainatarjouksen täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Rahoituslaitos.fi tarjoaa myös yhdistelylainaa.

Paljonko voin saada lainaa Rahoituslaitokselta?

Suurin mahdollinen lainasumma on tällä hetkellä 60000 euroa.

Kenelle laina voidaan myöntää?

Kuten kaikki lainapaikat, myös Rahoituslaitos vaatii hakijalta 18-vuoden ikää sekä puhtaita luottotietoja.

Voinko yhdistää lainani?

Kyllä voit, Rahoituslaitoksen valikoimasta löytyy yhdistelylaina.

Toimiiko lainanhaku jouhevasti?

Lainan haku alkaa sivustolla siitä, että valitset haluamasi lainasumman liukusäätimellä. Voit hakea myös pientä 100e vippiä. Voit muuttaa myös kuukausittaista maksuerääsi vastaamaan paremmin tarpeitasi valitsemalla haluamasi takaisinmaksuajan. Näet välittömästi lainalaskurissa, kuinka paljon joutuisit suunnilleen maksamaan kuukausittain. Kyseinen summa on arvioitu ja likimääräinen, eli se on vain suuntaa antava arvio siitä, mitä tulisit maksamaan lainastasi kuukausittain. Tämäntyyppisen sopimuksen lopullinen summa ja maksuerät ilmoitetaan asiakkaalle lopulta luottosopimuksessa.

Rahoituslaitos.fi kilpailuttaa hyvin eri suuruisia lainoja ja he selvästi tekevät kilpailutuksen hyvin monien eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Asiakas voi siis olla luottavainen sen suhteen, että hän todellakin tulee saamaan parhaan mahdollisen sillä hetkellä voimassa olevan lainatarjouksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hänelle tarjotaan lainatarjousta, jonka korot ja kulut ovat alhaiset, eikä asiakkaan tarvitse maksaa liikaa.

Pikavipit mahdollista saada heti

Pikavippihakemuksiin saa päätöksen välittömästi, ja suuretkin rahasummat on mahdollista saada parhaimmillaan samana päivänä. Suotuisaan lainapäätökseen vaikuttavat useat kriteerit sekä eri lainantarjoajien rahanmyöntämistavat. Rahoituslaitos.fi onkin sen vuoksi niin hyödyllinen palvelu, sillä hakemus toimitetaan kerralla useille lainanantajille.

Summa summarum, voit tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi sivustolla ja he etsivät sinulle halvimman mahdollisen lainatarjouksen, oli tarpeesi sitten satoja, tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja. Jos asiakas haluaa tarkastella eri lainanantajia, onnistuu se kätevästi Rahoituslaitoksen kumppanin, Laatulainan, verkkosivustolla.

Pikavippiä ei kannata ottaa – vai kannattaako?

Pikavipit ovat nopea tapa saada rahaa tilille. Pikavipin ottaminen erityisesti odottamattomassa tilanteessa voi olla hyödyllistä entistäkin suurten ongelmien välttämiseksi. Lainanottovaihtoehtoa on kuitenkin aina harkittava tarkkaan, eikä pikavipeistä ihan suotta varoitellakaan. Kun otat lainaa, sinun on aina maksettava korkoa. Korko on siis luoton hinta, ja sinun on pystyttävä maksamaan se sovitun takaisinmaksuajan kuluessa. Useat suomalaiset ovat menettäneet luottotietonsa, kun ovat ottaneet lainaa, jota eivät ole sitten lopulta pystyneet maksamaan sovitussa ajassa. Jos olet ongelmissa maksuerän kanssa, ota rohkeasti yhteyttä lainanantajaan, usein tilanteeseen löydetään jokin ratkaisu, kuten pidempi takaisinmaksuaika.

Ennen kuin otat lainaa, kysy itseltäsi, oletko varma, että tulosi riittävät kattamaan lainan. Jos sinulla ei ole tuloja tai ne riittävät vain lainan takaisinmaksuun, pikavippi on huono vaihtoehto. Sinulla on oltava tarpeeksi rahaa jäljellä asumisen ja muiden välttämättömien kulujen jälkeen pikavipin kuukausierää varten. Kun haet lainaa, lainanantaja tarkistaa luottokelpoisuutesi, arvioi maksukykysi ja tekee maksusuunnitelman. Pikalainan tai kulutusluoton ottaminen on luultavasti melko turvallinen valinta, jos sinulla on vakituiset tulot, mutta tarvitset ylimääräistä rahaa välittömästi. Voit siis kilpailuttaa pikavipit täyttämällä vain yhden hakemuksen Rahoituslaitos.fi-sivustolla ja myös lainojen yhdistäminen onnistuu.

Pikavipit ovat edullisempia 2024 kuin aiempina vuosina

Pikalainojen kustannukset ovat laskeneet huomattavasti viime vuosina, mikä on osittain seurausta sääntelyn muutoksista. Nykyään voit siis saada pienen lainan pienemmällä rahalla kuin koskaan ennen. Pikalainan hinta riippuu erityisesti takaisinmaksuajan pituudesta. Käytännössä sitä pienemmät korkokulut, mitä nopeammin voit maksaa lainasi takaisin.

Lainantarjoajien välillä on toki myös hinnoittelueroja, joten kilpailuttaminen todellakin on viisas päätös lainanottajalle. Joillakin sivustoilla rahan lainaaminen on kokemustemme perusteella selvästi kalliimpaa kuin toisilla. Rahoituslaitos.fin kautta haettavat lainat ovat edullisia ja selvästi kilpailuttavat lainat useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken löytääkseen edullisimman lainatarjouksen.