Mistä pikalainat netistä?

Alapuolelta löydät tämän hetken halvimmat pikalainaa tarjoavat yhtiöt – tutustu ja hae omasi jo tänään netistä:

Perusvippi

Perusvippi pikalainat

Perusvippin kautta saat haettua pikalainan halvalla heti tilillesi. Lainapalvelu on erittäin joustava ja rahojen toimitus tilille nopeaa. Perusvippi tarjoaa 20-2000 euron joustoluottoa, joka mahdollistaa lainaamisen mihin kellon aikaa tahansa. Lue lisää ja hae pikavippiä Perusvippin kautta!

 • Hae netistä ilmaiseksi muutamassa minuutissa
 • Tee nostoja rajattomasti
 • Joustava maksuaika
 • Rahat nopeasti tilille 20-2000e väliltä
 • Suosittu ja luotettava lainapalvelu

Hae Perusvippin kautta

Pikalaina

Uudempi tuttavuus on Pikalaina.

Sivuston kautta voit hakea pikalainaa heti tilillesi 100 – 60000 euroa ja suosittelemmekin palvelua kenelle tahansa, joka haluaa saada pikalainaa vuonna 2024.

Palvelu on avattu vasta viime aikoina, mutta olemme kuulleet siitä paljon hyvää

Pikalaina.org etuja:

 • Pikalainat 100 – 60000 euroa
 • Joustava maksuaika jopa 15-vuotta
 • Täysi-ikäisyys vaaditaan

Trustbuddy

Trustbuddy pikalainaa netistä

Trustbuddy tarjoaa jotain sellaista mitä muut eivät, sitä kautta saat lainaa aina ilmaiseksi jos lyhennät ne 14 päivän kuluessa pois – maksat siis sentilleen sen verran takaisin kuin olet lainannutkin! Trustbuddyn kautta voit hakea pikalainoja 100-600 euron väliltä joustavin ehdoin ja voit myös siirtää aina eräpäivää tarvittaessa 30 vuorokaudella eteenpäin. Eli 14 päivän maksuaikataulu ei ole mitenkään edellytys, mutta toki ilmainen pikalaina on aina järkevä hyödyntää jos sellaiseen on mahdollisuus. Trustbuddyn kautta voit hakea pikalainaa kätevästi nettihakemuksella ja saat rahat yleensä nopeasti tilille.

 • Uusi ja mielettömän halpa vippipalveu
 • Hae ilmainen pikavippi 100-600e 2 viikoksi
 • Rahat nopeasti tilille
 • Ilmainen verkkohakemus

Hae Trustbuddyn kautta

Vivus

Vivus pikalainaa heti tilille

Jos netin halvin pikalaina kiinnostaa niin Vivus on sinun lainapaikkasi. Voit hakea yhtiöltä vippiä 10-2010 € väliltä kymmenen euron tarkkuudella 3-30 vuorokaudeksi ja lisäksi sinulla on mahdollisuus siirtää eräpäivä jopa 30 vuorokaudella. Vivus tarjoaa myös ainutlaatuista tilaisuutta ensimmäistä kertaa lainaa ottaville, nimittäin se myöntää ensilainaa täysin ilmaiseksi 400 euroon asti. Tämä on tarjous, joka kaikkien vippien ottavien kannattaa käyttää ehdottomasti! Toisenkaan lainan korkokulut eivät kuitenkaan päätä huimaa, joten kannattaa todella tutustua yhtiön lainoihin ja lainaehtoihin. Halvempaa pikavippiä et tällä hetkellä löydä mistään.

 • Uusille asiakkaille pikaluotto on aina ilmainen
 • Lainaa heti tilille 15 minuutissa
 • Ilmainen hakemus – täytä vain minuuteissa
 • Joustava ja yksi nopeimmista vippifirmoista

Hae Vivuksen kautta

Kaikki vuoden 2024 pikalainat vertailussa – mistä löytyy edullisin?

Pikalaina 20-5000 euroa heti netistä

Olemme vertailleet kaikki verkossa löytyvät pikalainat ja listanneet meidän mielestämme selvästi edullisimmat ja parhaimmilla lainaehdoilla varustetut vipit ja löydät yläpuolelta varmasti mieleisesi lainapaikan. Tiedot firmoista ovat ajan tasalla ja päivitämme sivustoa jatkuvasti, joten mikään tieto ei jää vanhenemaan. Katso yläpuolelta sinulle sopivin lainatuote ja hae sellainen itsellesi jo tänään. Oletko hakemassa rahaa lainaan etkä tiedä mistä sellaisen löytää helposti ja halvalla? Olet tullut oikealle sivustolle, sillä meiltä löydät kaikki neuvot mitä vipin hakemiseen tarvitaan ja halvin pikalaina löytyy tämän artikkelin avulla todella helposti. Lainat ovat nykyään helppo hakea Internetin kautta ja lähes kaikki firmat myöntävät lainaa pankkitunnuksilla ilmaiseksi, joten lainan hakemisessa ei itsessään mene aikaa juuri ollenkaan. Sopivan lainan metsästys sen sijaan saattaa olla yllättävänkin aikaa vievää ja parhaan mahdollisen lainan metsästys voi tuntua toivottomalta. Pikalainoja myöntäviä yhtiöitä kun on tällä hetkellä niin monta, että ensimmäistä kertaa pikalainoja etsivä ei varmasti löydä nopeasti halpaa lainaa sopivin lainaehdoin vaan joutuu surffaamaan netissä tuntitolkulla. Pikavipeissä on huomattavia eroja, vaikka osa väittää, että erot ovat pieniä. Todelliset vuosikorkoprosentit kuitenkin vaihtelevat yrityksillä reippaasti ja toisten lainat ovat halvempia kuin toisten. Toisilla yhtiöillä on myös joustavat ja yksinkertaisesti paremmat/reilummat lainaehdot ja pystyt jopa siirtämään eräpäivää halutessasi.

Kaikista nopein lainamenetelmä – tiesitkö tämän?

Pikavippi on tällä hetkellä nopein keino saada lainaa tilille ja jotkut yritykset tarjoavat pikalainaa heti tilille jopa alle 15 minuutissa. Jos olet akuutissa rahapulassa, niin pikavippi on todella hyvä keino paikata pienet rahareiät ja kuitata yllättävät menot. Pienluottoa voi suositella kaikille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista lainaa ja niille, jotka todella pystyvät sen lyhentämään takaisin ajallaan. Vippiä ei voi suositella kenellekään, joka on jo ennestään vaikeuksissa taloutensa kanssa, sillä pikalainat tuppaavat yleensä vain hankaloittamaan tilannetta ja lainaa luottotiedottomalle on erittäin vaikea saada eli jos menetät jossain vaiheessa luottotietosi, et voi enää hakea lainaa helposti pankkitunnuksilla netin kautta.   Älä koskaan ota uutta vippiä ennen kuin olet maksanut vanhan takaisin, koska tästä saattaa lähteä liikkeelle paha vippikierre, joka ei alkuun välttämättä tunnu ollenkaan pahalta. Myöhemmin homma kuitenkin riistäytyy käsistä ja huomaat olevasi todellisessa pulassa laskujen keskellä ilman rahaa. Selvitäksesi tästä joudut ottamaan vain lisää lainaa ja tässä on jo valmis soppa, josta ei ihan helpolla nousta. Onneksi on kuitenkin olemassa velkapuhelimia, joihin kannattaa empimättä ottaa yhteyttä, mikäli tuntee olevansa velkaongelmissa.   Takuu-Säätiön velkapuhelin on ehkä paras tällä hetkellä olemassa oleva velkapuhelinlinja, joka on auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia talousvaikeuksissa ja pelastaneet monet luottotietohäiriöiltä. Kannattaa siis ottaa välittömästi yhteyttä heihin, mikäli kokee olevansa vaikeuksissa. Myös lainaamiseen liittyviä foorumeita kannattaa hyödyntää ja lukea mitä muut ovat sanoneet.  

Nopeaa rahoitusta pankista tai yksityiseltä luottofirmalta – kumpaa sinä suosit?

Jos etsit isompaa kulutusluottoa, niin tässä tapauksessa kehotamme teitä ottamaan yhteyttä yksityisiin kulutusluottofirmoihin tai pankkiin. Jos asia koskee asuntolainoja tai muuten erittäin suuria kymmenien tuhansien eurojen lainoja, niin pankki on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto mistä moisen pikalainan voi saada. Kulutusluottoyhtiöt myöntävät kuitenkin yllättävän suurta pikalainaa ja voit saada jopa 60000 euron kulutusluoton Internetin kautta.  

Muutenkin Internet tarjoaa 5000 – 60000 euron lainoja ilman vakuuksia ja joskus myös lisäksi jopa ilman takaajia, joten voit saada huomattavan isoa lainaa myös verkon kautta. Nykyään vaihtoehtoja on monia ja rahoituskeinoja löytyy yllin kyllin, oli kyseessä sitten pienlaina tai kulutusluotto niin saat lainattua rahat netistä tai ainakin informaatiota siitä, kuinka saada haettua näitä pankkitunnuksilla tai ilman puhelinta.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolisoni kanssa?

Se on mahdollista lähes kaikissa lainoja myöntävissä yrityksissä. Usein on jopa suositeltavaa hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa. Tavallisesti yhteishakija tai toiselta nimeltään rinnakkaishakija on avo-tai aviopuoliso, mutta toki sukulainen tai vaikka ystäväkin kelpaa yhteishakijaksi. Ei ole väliä, että asuuko yhteishakija samassa taloudessa vai ei, kunhan muut ehdot täyttyvät, niin hakija voi olla kuka tahansa. Mikäli lainaa hakee yhteishakijan kanssa, niin on todennäköisempää saada lainaksi suuria summia ja paremmilla ehdoilla. Eli korot ja muut maksut ovat usein pienempiä ja laina-aikaa voi saada enemmän, koska luotonantajan riski pienenee merkittävästi toisen hakijan ollessa mukana. Mikäli siis mahdollista, niin kannattaa hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa.

Miten pikalainat maksetaan takaisin?

Se usein riippuu lainan koosta ja yrityksestä. Usein pienemmät muutaman sadan euron pikavipit maksetaan kerralla takaisin, mutta osan kanssa voi tehdä maksusuunnitelman pienemmistäkin pikavipeistä. Kannattaa ottaa huomioon, että jos vipin maksaa takaisin todella pian, niin sen voi saada jopa täysin ilman kuluja ja korkoja. Tavallisesti mitä pidempi maksuaika, niin sitä pienempiä ovat kuukausittaiset maksuerät ja samalla sitä enemmän lainalle kertyy kustannuksia. Eli jos yritys laskuttaa vaikka laskustuslisän, niin mitä useampia laskuja makselee, niin sitä suuremmaksi kulut kasvavat. Kannattaakin siis tarkkaan miettiä omalle maksukyvylle sopiva aikataulu, jotta ei sitten turhaan venytä lainan maksamista ja kerää ylimääräisiä kuluja itselleen.  Toki myös korkoa ehtii juosta enemmän, kun vipin maksuaika on pitkä.

Vinkkejä edullisen pikalainan hakemiseen

– Valitse lainapalvelu sen mukaan, paljonko pikalainaa tilille halutaan nostaa. Lainahakemus kannattaa jättää useaan eri palveluun, niin saat tarjouksia useista pikalainoista. Lainapäätöksen pyytäminen on täysin maksutonta, joten voit jättää lainahakemuksia niin monta kuin haluat.

Pikalaina on nopea ja helppo tapa hoitaa rahaa tilille
Hae edullinen pikalaina tilille nyt, saat korotonta maksuaikaa lainalle!

– Mitä usempi lainatarjous on eri pikaluotoista, sitä varmemmin edullisen lainan voi löytää. Etsi edullinen pikalaina vertailemalla nimelliskorko, vuosikorko, kulut ja maksuajat. Lainasumma ja maksuajat erityisesti vaikuttaa minkälainen vuosikorko luotolle muodostuu. – Kaikki halvat lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten siitä ei tarviset murehtia lainahakemuksia tehdessä. -Voit jättää lainahakemuksia 24h, vaikka ensilainat maksetaan tilille lainapalvelun aukioloaikoina. – Suosituimmat lainasummat ovat 100 euroa vippiä ja 500 euron laina joustavalla maksuajalla. Pikalainaa 1000 e ja 2000 euron laina on myös helppo hakea tilille pikalainapalveluista, ne ovat erittin suosittuja pikaluottoja. – Voit saada pikavipin ilman kuluja tai korkoja tilille ensilaina tarjouksen avulla. Saat korotonta maksuaikaa pikalainalle, ja ensinoston ilmaiseksi omalle tilille. Halpa pikalaina pitkällä maksuajalla onnistuu myös ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Mihin tarkoitukseen voin hakea pikalainaa?

Lainaa voi hakea aivan mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan kohdetta ei edes hakemuksessa kysytä, joten sen voi käyttää mihin haluaa. Usein pikalainoja haetaan yllättävien äkillisten kulujen hoitoon, kuten vaikka auton remonttiin tai kodinkoneen korjaukseen. Toki sillä voi myös kattaa pakollisia menoja, jos palkkapäivään on vielä muutama päivä ja tilin saldo alkaa uhkaavasti lähestyä nollaa.Kannattaa ottaa huomioon, että jos lainan tarve on esimerkiksi vain muutama päivä, niin silloin voi saada jopa täysin kuluton ja koroton pikalaina, kun sen sitten vain maksaa ajoissa takaisin.