Mistä joustoluotto heti?

Joustoluotto on nopeimmin kasvava rahoitusmuoto Suomessa vuonna 2024. Kasvavaan suosioon ovat syynä sen joustavuus ja kohtuullinen hintataso. Artikkelistamme löydät tiedot, kuinka Sinäkin voit hakea oman edullisen joustoluoton helposti. Helpottaaksesi luotonhakuprosessiasi olemme alle listanneet Sinulle muutaman markkinoiden parhaimman joustoluottoyrityksen. Kaikki esittelemääme luottoyhtiöt tarjoavat kulutusluottoa ilman takaajia ja vakuuksia.  

Sivun sisällys

Joustoluoton hakeminen: Miten saat joustoluoton tilillesi nopeasti

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit hakea joustoluottoa ja saada rahat tilillesi nopeasti. Joustoluotto on laina, jota voit nostaa tarpeesi mukaan, ja maksat korkoa vain nostamastasi summasta. Se on joustava ratkaisu, kun tarvitset rahaa nopeasti ja helposti.

1. Joustoluoton hakeminen

Joustoluoton hakeminen on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkkosivuillamme. Hakemuksessa kysytään perustiedot, kuten nimesi, yhteystietosi ja tulotietosi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat päätöksen joustoluotosta heti.

2. Joustoluoton saaminen tilille

Kun olet saanut myönteisen päätöksen joustoluotosta, voit nostaa rahaa tilillesi heti. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan. Joustoluotto siirretään tilillesi nopeasti, joten saat rahat käyttöösi heti kun tarvitset.

3. Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa lainan takaisin omassa tahdissasi, ja maksat korkoa vain nostamastasi summasta. Jos et nosta koko luottorajaa, et myöskään maksa korkoa käyttämättömästä luotosta. Joustoluoton avulla voit hallita omaa talouttasi ja maksaa lainan takaisin sinulle sopivassa aikataulussa.

4. Joustoluoton korko

Joustoluoton korko määräytyy nostamasi summan mukaan. Korko on sitä edullisempi, mitä nopeammin maksat lainan takaisin. Joustoluotto on siis edullinen vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti ja pystyt maksamaan lainan takaisin nopeasti.

Joustoluotto on helppo ja nopea ratkaisu, kun tarvitset rahaa heti. Hakeminen on yksinkertaista, ja saat rahat tilillesi nopeasti. Joustoluoton avulla voit hallita omaa talouttasi ja maksaa lainan takaisin sinulle sopivassa aikataulussa.

Joustoluoton korko: Mitä sinun tulee tietää joustoluoton kustannuksista

Joustoluoton korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun pohdit, minkälaista lainaa hakea. Joustoluotto on lainaa, jota voit nostaa tarpeesi mukaan ilman vakuuksia, mutta sen kustannukset voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Tässä osiossa keskitymme erityisesti joustoluoton korkoon ja muihin kustannuksiin.

Ymmärrä koron merkitys

Joustoluoton korko on se hinta, jonka lainanantaja perii sinulta lainaamastasi rahasta. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se määräytyy lainanantajan ja markkinakorkojen perusteella. On tärkeää ymmärtää, että koron lisäksi lainasta saattaa aiheutua muitakin kuluja, kuten nosto- tai avausmaksuja.

Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on luku, joka kertoo lainan todelliset vuosikustannukset. Se sisältää lainan koron lisäksi myös kaikki muut lainasta aiheutuvat kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko auttaa sinua vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytämään edullisimman vaihtoehdon.

Vertaile lainatarjouksia

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen joustoluoton ottamisesta, kannattaa vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Tärkeää on tarkistaa paitsi lainan korko, myös muut lainasta aiheutuvat kustannukset. Muista, että edullisimman lainan löytää vain vertailemalla.

Miten voin vaikuttaa lainan korkoon?

Lainan korko ei ole ainoa tekijä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Voit itse vaikuttaa lainasi korkoon esimerkiksi valitsemalla laina-ajan ja lainasumman järkevästi. Myös omilla taloudellisilla valinnoillasi, kuten maksuhistorialla, on vaikutusta lainan korkoon.

Joustoluoton takaisinmaksu: Kuinka voit maksaa lainan takaisin helposti

Joustoluoton takaisinmaksu on yksinkertaista ja joustavaa. Se on suunniteltu siten, että se sopii sinun henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseesi ja elämäntyyliisi. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit maksaa joustoluoton takaisin helposti ja vaivattomasti.

Maksa takaisin omassa tahdissasi

Joustoluoton eräs suurimmista eduista on sen joustavuus. Sinun ei tarvitse maksaa koko lainaa takaisin kerralla, vaan voit valita itse, kuinka paljon maksat takaisin kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja maksaa lainaa takaisin omassa tahdissasi.

Valitse takaisinmaksutapa

Voit valita itsellesi sopivimman takaisinmaksutavan. Voit esimerkiksi tehdä suoraveloituksen, jolloin lainanlyhennys veloitetaan suoraan tililtäsi joka kuukausi. Tämä on helppo ja vaivaton tapa hoitaa lainan takaisinmaksu, koska sinun ei tarvitse muistaa eräpäiviä.

Käytä verkkopalvelua

Verkkopalvelumme avulla voit seurata lainasi tilannetta, tarkistaa jäljellä olevan lainan määrän ja tehdä lisälyhennyksiä milloin tahansa. Näin voit pitää huolta taloudestasi ja hallita joustoluottoasi helposti ja vaivattomasti.

Muistathan, että joustoluoton takaisinmaksu on tärkeä osa lainan hallintaa. Oikeanlainen suunnittelu ja järjestelmällisyys auttavat sinua maksamaan lainan takaisin ajoissa ja välttämään ylimääräiset kulut.

Joustoluotto ilman vakuuksia: Miten hakea joustoluottoa ilman vakuuksia

Joustoluoton hakeminen ilman vakuuksia on mahdollista ja se on prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja tietoa. Tässä osiossa kerromme, miten voit hakea joustoluottoa ilman vakuuksia.

Ensimmäinen askel on ymmärtää, mitä joustoluotto ilman vakuuksia tarkoittaa. Se on lainamuoto, jossa sinun ei tarvitse antaa mitään omaisuuttasi tai varallisuuttasi vakuudeksi lainan saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa ilman, että sinun tarvitsee sitoutua luovuttamaan omaisuuttasi lainanantajalle, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin.

Miten hakea joustoluottoa ilman vakuuksia

Prosessi alkaa joustoluoton tarjoajan valinnalla. On tärkeää valita luotettava ja tunnettu tarjoaja, joka tarjoaa joustavia ehtoja ja kohtuullisia korkoja. Kun olet löytänyt sopivan tarjoajan, voit aloittaa hakuprosessin.

Hakuprosessi alkaa yleensä hakemuslomakkeen täyttämisellä, jossa sinulta kysytään perustietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saatat myös joutua antamaan tietoja tuloistasi ja menoistasi, jotta lainanantaja voi arvioida kykyäsi maksaa laina takaisin.

Kun olet täyttänyt hakemuslomakkeen, se lähetetään lainanantajalle arvioitavaksi. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat lainasopimuksen, jossa on kaikki lainan ehdot ja kustannukset. On tärkeää lukea sopimus huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki ehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Joustoluoton hakeminen ilman vakuuksia on prosessi, joka vaatii huolellisuutta ja tietoa. Mutta kun olet valmis tekemään hieman tutkimusta ja valitsemaan oikean lainanantajan, voit saada tarvitsemasi rahoituksen ilman, että sinun tarvitsee luopua omaisuudestasi.

Joustoluoton nostaminen: Miten voit nostaa joustoluottoa tarpeesi mukaan

Joustoluoton nostaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Se on suunniteltu palvelemaan sinua silloin, kun tarvitset enemmän joustavuutta taloudellisiin tarpeisiisi. Tässä osiossa opastamme sinua, miten voit nostaa joustoluottoa tarpeesi mukaan.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on lainamuoto, joka antaa sinulle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeesi mukaan, aina luottorajasi puitteissa. Se on kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia. Voit nostaa rahaa tilillesi aina kun tarvitset, ja maksat korkoa vain nostamastasi summasta.

Miten joustoluottoa nostetaan?

Joustoluoton nostaminen on helppoa. Kun olet hakenut ja saanut hyväksynnän joustoluotolle, voit nostaa rahaa tilillesi aina tarpeen mukaan. Joustoluoton nostaminen tapahtuu yleensä verkkopankin tai mobiilisovelluksen kautta. Voit tehdä nostoja milloin tahansa, ja rahat siirtyvät tilillesi yleensä saman päivän aikana.

Miten paljon voin nostaa?

Joustoluoton määrä riippuu luottorajastasi. Voit nostaa rahaa aina luottorajasi puitteissa. Joustoluoton nostaminen on joustavaa: voit nostaa koko luottorajan kerralla tai pienemmissä erissä tarpeesi mukaan. Muistathan, että maksat korkoa vain nostamastasi summasta.

Miten joustoluottoa haetaan?

Joustoluoton hakeminen on helppoa. Voit hakea joustoluottoa verkkopankissa tai mobiilisovelluksessa. Joustoluoton hakeminen edellyttää yleensä säännöllisiä tuloja ja moitteetonta luottotietorekisteriä. Hakemuksen yhteydessä sinua pyydetään antamaan tietoja tuloistasi ja menoistasi, jotta lainantarjoaja voi arvioida maksukykysi.

ePikavippi.fi joustoluotto heti

Joustoluottovertailu: Eri palveluiden ehdot ja ominaisuudet

Joustoluotto on lainatuote, jonka avulla asiakas voi nostaa rahaa joustavasti omien tarpeidensa mukaan. Se tarjoaa mahdollisuuden saada rahaa heti käyttöön ja maksaa takaisin joustavasti oman taloudellisen tilanteen mukaan. Tämän tyyppinen laina on erityisen hyödyllinen yllättävien menojen tai hankintojen rahoittamiseen. Seuraavassa taulukossa esitellään erilaisia joustoluottoja tarjoavia palveluita, niiden ehtoja ja ominaisuuksia.

PalveluLuottorajaNostoprovisioKuukausimaksuTodellinen vuosikorko
ePikavippi.fi2000€0%5€?
Palvelu B3000€5%7€?
Palvelu C1000€10%10€?

Taulukosta voidaan havaita, että eri palveluiden välillä on eroja muun muassa luottorajoissa, nostoprovisioissa, kuukausimaksuissa ja todellisissa vuosikoroissa. On tärkeää tarkastella näitä tekijöitä valitessa sopivaa joustoluottoa. EPikavippi.fi tarjoaa keskimääräistä suurempaa luottorajaa ja alhaisempaa todellista vuosikorkoa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille asiakkaille. Kuitenkin, lopullinen valinta riippuu aina asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustoluotto ja kuinka se toimii?

Joustoluotto on lainatuote, joka tarjoaa asiakkaalle joustavan luottorajan. Asiakas voi nostaa rahaa luottorajansa puitteissa silloin kuin tarvitsee, ja maksaa korkoa vain nostetusta summasta. Joustoluoton takaisinmaksu on myös joustavaa, sillä asiakas voi itse päättää kuinka paljon hän maksaa lainaa takaisin kuukausittain, kunhan minimilyhennysvaatimus täyttyy. ePikavippi.fi tarjoaa joustoluottoa, joka on saatavilla heti, kun hakemus on hyväksytty.

Voiko joustoluoton saada heti tililleen?

Kyllä, joustoluoton voi saada heti tililleen. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen luotto on nostettavissa heti.

Kuinka nopeasti joustoluottoa voi hakea ja saada?

Joustoluoton hakeminen ja saaminen on mahdollista hyvin nopeasti. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja se voidaan suorittaa verkkosivustollamme ePikavippi.fi. Hakemukseen vastaaminen kestää yleensä vain muutaman minuutin. Kun hakemus on lähetetty, me käsittelemme sen välittömästi. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi lähes heti.

Mitä tarkoittaa, että joustoluotto on vakuudeton?

Joustoluoton ollessa vakuudeton tarkoittaa, että lainaa myönnettäessä ei vaadita lainalle erillistä vakuutta, kuten omaisuutta tai takaajaa. Lainan myöntäminen perustuu hakijan maksukykyyn ja luottotietoihin.

Kuka voi hakea joustoluottoa ja mitkä ovat hakuehdot?

Joustoluottoa voi hakea jokainen vähintään 18-vuotias, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja joka asuu vakituisesti Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakuprosessiin kuuluu henkilöllisyyden todistaminen, joka tapahtuu useimmiten verkkopankkitunnusten avulla. Hakemuksen yhteydessä hakijan tulee myös antaa tietoja tuloistaan ja menoistaan.

Voiko joustoluottoa hakea ilman luottotietoja?

Ei, joustoluottoa ei voi hakea ilman luottotietoja. Luottotietojen tarkistus on osa lainanhakuprosessia, ja se auttaa lainanantajaa arvioimaan hakijan maksukykyä ja -halukkuutta.

Millaisia korkoja ja kuluja joustoluottoon liittyy?

Joustoluottoon liittyy useita erilaisia korkoja ja kuluja. Ensinnäkin, on olemassa nimelliskorko, joka on itse lainan korko. Tämän lisäksi voi olla myös muita kuluja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu tai nostoprovisio, joka peritään jokaisesta luottorajalta tehdystä nostosta. Korkojen ja kulujen määrä voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä. On tärkeää tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja -kuluihin ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Miten joustoluoton takaisinmaksu toimii?

Joustoluoton takaisinmaksu toimii siten, että maksat kuukausittain vähintään sovitun minimilyhennyksen, joka on yleensä prosenttiosuus avoimesta saldosta tai kiinteä summa. Voit myös halutessasi maksaa suurempia eriä tai koko luoton kerralla pois. Takaisinmaksuaika ja -summa riippuvat nostetusta luottosummasta ja sovituista ehdoista. Jos et pysty maksamaan erää ajallaan, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian, jotta voimme sopia uudesta maksusuunnitelmasta.

Voiko joustoluoton maksuaikataulua muuttaa joustavasti?

Kyllä, joustoluoton maksuaikataulua voi muuttaa joustavasti. Asiakkaalla on mahdollisuus päättää itse, kuinka nopeasti haluaa maksaa luoton takaisin, kunhan minimilyhennykset tulevat suoritettua joka kuukausi.

Miten joustoluoton luottoraja määritellään?

Joustoluoton luottoraja määritellään yleensä lainanhakijan tulojen, menojen ja mahdollisten muiden lainojen perusteella. Lainanantaja arvioi, kuinka suuren luoton hakija pystyy maksamaan takaisin. Luottorajan suuruus voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin.

Voiko joustoluottoa nostaa erissä tai kerralla kokonaan?

Kyllä, joustoluottoa voi nostaa joko erissä tai kerralla kokonaan, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miten voin löytää edullisimman joustoluoton?

Edullisimman joustoluoton löytäminen vaatii vertailua. Tarkastele eri luotonmyöntäjien tarjouksia, etsi tietoa koroista, kuluista ja ehdoista. Muista ottaa huomioon luoton kokonaiskustannukset, ei pelkästään nimelliskorkoa. ePikavippi.fi tarjoaa joustoluottoja, joiden ehdot ovat selkeät ja läpinäkyvät. Voit tehdä hakemuksen milloin tahansa ja saat rahat tilillesi heti hyväksytyn päätöksen jälkeen. Käyttämällä tätä palvelua voit säästää aikaa ja vaivaa.

Onko joustoluoton käyttötarkoitus vapaasti valittavissa?

Kyllä, joustoluoton käyttötarkoitus on vapaasti valittavissa. Voit käyttää sen esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen, lomamatkaan, remonttiin tai mihin tahansa muuhun, minkä koet tarpeelliseksi.

Voiko joustoluoton saada ilman takaajia tai vakuuksia?

Kyllä, joustoluoton saaminen on mahdollista ilman takaajia tai vakuuksia. Luoton myöntäminen perustuu kuitenkin aina luottokelpoisuuden arviointiin, jossa huomioidaan muun muassa hakijan tulot, menot ja mahdolliset maksuhäiriömerkinnät.

Miten joustoluotto eroaa muista lainavaihtoehdoista, kuten pikavipistä tai kulutusluotosta?

Joustoluotto eroaa pikavipistä ja kulutusluotosta monin tavoin. Ensinnäkin, joustoluotto on jatkuva luotto, joka on aina käytettävissäsi ja jonka voit nostaa heti tarvittaessa. Toisin kuin pikavippi tai kulutusluotto, joustoluottoa ei makseta takaisin kerralla, vaan voit itse päättää takaisinmaksuaikataulun ja maksaa luottoa takaisin joko kerralla tai osissa. Lisäksi joustoluoton korko määräytyy aina nostetun luoton mukaan, eli et maksa korkoa käyttämättömästä luotosta. Pikavipin tai kulutusluoton kohdalla taas korko on yleensä kiinteä ja maksettava koko lainasummasta.

joustoluotto heti

Miten valita joustoluottoyritys?

Ensimmäisenä kannattaa tutustua rahoitusyritysten lähettämiin tarjouksiin huolella. Vertaillessasi tarjouksia, alleviivaa ainakin seuraavat kohdat:

  1. Lainasumma
  2. Lainan takaisinmaksuaika
  3. Kuukausierän suuruus
  4. Eräpäivä

Nämä ovat tärkeimmät kohdat mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota joustoluottoa hakieassa 2024. Ensimmäisenä tarkista että tarjottu summa vastaa rahatarpeitasi. Seuraavana tarkista että takaisinmaksuaika on Sinulle sopiva. Ei liian lyhyt, koska se saattaisi aiheuttaa suuria paineita ja ongelmia kuukausibudjetillesi. Muttei toisaalta liian pitkäkään, koska silloin helposti luoton kokonaiskustannus kasvaa suureksi.   Kuukausierän tulee olla sen suuruinen että sen maksaminen ei ole ongelmallinen, näin vältät ongelmia ja ylimääräisiä kuluja. Tarkista myös että eräpäivä on Sinulle sopiva, esim. eräpäivä on tilipäivän jälkeen. Eräpäivän saa yleensä itse valittua heti laina-ajan alussa itselle sopivaksi. Myöhemminen eräpäivän muutos on yleensä maksullinen lisäpalvelu. Muista tutustua luonnollisesti kaikkiin lainaehtoihin ennen sitovan sopimuksen tekemistä.

Miten nostan joustoluoton käytännössä?

Joustoluoton nosto tapahtuu helposti näiden ohjeiden avulla.   Siirry valitsemasi paikan sivustolle painamalla linkkiä sivullamme. Täytä sivulta löytämäsi luottohakemus huolellisesti ja varmista että täytät kaikki vaaditut kohdat. (Luottohakemus tulee automaattisesti hylättynä takaisin, jos joku vaadittu kohta on jätetty tyhjäksi.) Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saat kohta luottopäätöksen, mikäli päätös on myönteinen, löydät tulleesta e-mailista liitteenä joustoluottotarjouksen. Tutustu saamaasi luottotarjoukseen huolella ja tarkista että ymmärrät 100% kaikki sopimuksen kohdatt. Varmista asiakaspalvelusta mahdolliset epäselvät kohdat ennen luottosopimuksen solmimista. Kun olet päätöksesi tehnyt, on aika allekirjoittaa saamasi sopimus. Se tapahtuu helpoiten sähköisesti ja tapahtuu pankkitunnuksiesi avulla.

Muistathan ottaa luottosi vastuullisesti!

Joustoluotto heti 2024

Kaikki velat tulee hoitaa takaisin luottosopimuksen mukaisesti. Kannattaa jo luottoa valitessa valita sellainen, jossa kuukausierä ei rasita talouttasi liikaa ja pystyt hoitamaan velvoitteesi helposti ja turhaa stressiä aiheuttamatta. Luoton takaisinmaksun laiminlyönnillä on vakavia seurauksia, velkasaldosi kasvaa nopeasti ja isoissa luotoissa, homma saattaa niin sanotusti “karata näpeistä”, kun viivästyskorot ja muut alkavat kasvattaa saldoa. Uutta luottoa ei kuitenkaan kannata ottaa vanhojen velkojen hoitamiseen, tästä nimittäin seuraa helposti hallitsematon velkakierre, josta ulospääseminen voi muodostua erittäin hankalaksi.

Miten välttää yllä mainittu kuvio?

Kuten aiemmin sanoimme, velkaa ottaessa kannattaa laskea tarkasti minkä kokoisen luoton voi maksimissaan ottaa. Laskelman teko onnistuu helposti, lasket vain kuukausitulosi yhteen ja kuukausi menosi yhteen. Vähennä tuloistasi menosi ja näin saat selville lainavarasi. Lainavarasta kannattaa vielä vähentää kaksi-kolme sataa euroa yllättävän tilanteen varalle. Esimerkiksi, jos lainavarasi ennen vähennystä on 700 euroa ja vähennyksen jälkeen 400 euroa vippiä, voit hyvinkin ottaa vipin jonka kuukausierä on esim. 200 euroa.

Velkakierre

Jos olet velkakierteessä, kannattaa hakea asiaan apua asiantuntijoilta. He osaavat analysoida tilanteesi ja kertoa Sinulle kuinka siitä selvitä. Hyviä paikkoja ottaa yhteyttä avun saamiseksi ovat mm.: Kuntasi velkaneuvonta (valitettavasti hyvin ruuhkautunut monessa kunnassa) Takuu-Säätiö (Velkalinja palvelee arkisin klo 10 eteenpäin)

Jos haluat hakea pikavipin joustoluoton sijaan, kattavan tietopaketin löydät täältä.

Miten välttyä maksuvaikeuksilta?

Paras keino välttyä vaikeuksilta on aina huolellinen suunnittelu. Kun haet joustoluottoa, niin kannattaa miettiä, että mikä on sopivin summa. Liian suuria luottoja ja lainoja kannattaa välttää, koska toki ne pitää aina maksaa takaisin. Eli ei kannata lainata yli oman tarpeen, vaikka saisikin suuremman lainatarjouksen, kuin mitä oli alunperin hakenut.   Mitä tulee lainan tai luoton maksamiseen, niin kannattaa lukea ehdot tarkasti. Joilakkin yrityksillä maksuaikaa saa runsaasti ja kuukausierän voi sen vuoksi sopia melko pieneksi, mutta toisilla taas luotto pitää maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä, jolloin kuukausittain maksettavat lyhennyksetkin ovat toki suurempia.  

Mitä jos minulla on jo maksuvaikeuksia?

Mikäli näyttää siltä, että ei saa ajoissa laskua maksettua, niin kannattaa olla välittömästi yhteydessä yritykseen, josta on lainaa hakenut. Moni yritys tarjoaa mahdollisuuden eräpäivän siirtoon pientä korvausta vastaan tai jopa täysin ilmaiseksi. Eräpäivää voi tosin siirtää vain silloin, kun lasku ei ole vielä erääntynyt. Kannattaa siis olla liikkeellä ajoissa. Mikäli lasku on jo päässyt erääntymään, niin kannattaa silti olla välittömästi yhteydessä yritykseen, josta laina on haettu, koska asiat ovat usein sovittavissa. Esimerkisi mikäli pikavippi tai luotto piti maksaa yhdessä osassa, mutta lasku on jo erääntynyt, niin joskus voi saada tehtyä myös maksusuunnitelman pientä korvausta vastaan, jolloin voi sitten maksaa pikavipin tai luoton osissa.

Joustoluotto on vakuudeton nopea laina
Hae joustoluottoa tilille 100 – 35 000 euroa

Miten joustoluotto eroaa muista pikalainoista?

Joustoluotto on suosittu pikalaina, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea edullista luottoa todella joustavilla lainaehdoilla. Lainasumma joustoluotto lainalle on jopa 35 000 euroa, mutta yleisin summa on lainaa 2000 – 4000 euroa. Kaikki joustavat lainat myönnetään ilman vakuuksia. Joustoluotto ja kulutusluotto kattavat samoja lainasummia, mutta ovat hyvin erilaisia lainatuotteita monelta osin. Eroja on monissa yksityiskohdissa, kuten lainan kustannuksissa: joustava laina ilman kuluja on yleinen tarjous, mitä ei kulutusluotolle voi saada. Halvin pikavippi yleensä löytyy ilman kuluja tai korkoja mahdollistavista tarjouksista. Joustoluotto kuitekin eroaa eniten lainan takaisinmaksun osalta: Kulutusluotolla on lainasopimukseen sidottu maksuaika, kun joustoluoton maksuajan voi valita hakija itse. Aiemmin myös pikavipit olivat kertasuoritteisia lainoja, mutta joustava laina ovat korvanneet perinteiset pikavipit melkein kaikissa pikalainoja myöntävissä palveluissa. Tämän ansioista pikavipin saa pitkällä maksuajalla. Joustoluotto haetaan samalla tavalla, kuin mikä tahansa muukin nopea laina: voit jättää lainahakemuksen joustoluotosta helposti lainapalvelun sivuilta. Lainahakemus käsitellään muutamassa minuutissa, ja saat vastauksena lainapäätöksen sekä tarjouksen lainasta. Allekirjoita lainatarjous ja voit nostaa rahat tilillesi välittömästi. Koska joustoluotto myönnetään lainatilin kautta, voi lainaa nostaa omalle tilille useassa osassa. Lainarajan mukaan voi tililtä tehdä niin monta nostoa kuin haluaa, kunhan edelliseen kuukauden lyhennys on maksettu ajallaan.