Mistä joustoluotto heti?

Joustoluotto on nopeimmin kasvava rahoitusmuoto Suomessa vuonna 2023. Kasvavaan suosioon ovat syynä sen joustavuus ja kohtuullinen hintataso. Artikkelistamme löydät tiedot, kuinka Sinäkin voit hakea oman edullisen joustoluoton helposti. Helpottaaksesi luotonhakuprosessiasi olemme alle listanneet Sinulle muutaman markkinoiden parhaimman joustoluottoyrityksen. Kaikki esittelemääme luottoyhtiöt tarjoavat kulutusluottoa ilman takaajia ja vakuuksia.  

Paljonko voin saada joustoluottoa?

Joustoluottoa voi yleensä saada muutamia tuhansia euroja, josta voit sitten nostaa itsellesi juuri sopivan summan.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on rahoituspalvelun myöntämä luotto, josta voit nostaa itsellesi juuri sopivan summan aina tarpeidesi mukaan. Voit tehdä myös useita nostoja luottorajasi puitteissa, kun alkuperäinen luotto on myönnetty.

Kenelle joustoluotto on tarkoitettu?

Joustavaa luottoa suosii ne ihmiset, joiden rahoitustarve on muuttuva eikä välttämättä ainoastaan yhden tietyn summan suuruinen.

Ostosraha

Ostosrahalta saat joustoluoton heti tilillesi

Ostosrahalta joustoluottoa voivat hakea kaikki luottokelpoiset 20 vuotta täyttäneet suomalaiset. Joustoluttoa on nostettavissa neljästä sadasta aina kolmeentuhanteen euroon saakka. Opr-Vakuus Oy on yksi Suomen suurimmista nettirahoitusyhtiöistä ja tarjoaa Ostosraha-palvelun. Voit siis liittyä huoletta uudeksi tyytyväiseksi asiakkaaksi. Luoton saat käyttöösi nopeasti ja rahat tilillesi alle 15 minuutin. Nopeaa ja näppärää!

 • Joustoluottoa 400 – 3000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 5 vuotta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Nopea lainapäätös ja rahat  15 minuutissa tilille

Hae Ostosrahan kautta

Freedom rahoitus

Freedom rahoitus myöntää joustoluottoa ilman vakuuksia

Freedomilta on mahdollista saada isompaa joustoluottoa, jopa 60000 euroon asti. Tälläisellä luotolla voit tehdä isompia hankintoja ja vaikka yhdistellä vanhat kailliit luottosi yhdeksi, halvempikuluisesksi luotoksi. Freedom tarjoaa jokaiselle hakijalle oman luottoneuvojan, joka etsii parhaan tarjouksen kunkin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä palvelu ei maksa joustoluoton hakijalla mitään eikä velvoita Sinua mihinkään. Freedomilla ikäraja on Ostosrahan tavoin 20 vuotta.

 • Joustoluottoa 500 – 60000 euroa ilman vakuuksia
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Saat yhdellä hakemuksella useita eri tarjouksia
 • Oma luottoneuvoja

Hae Freedom Rahoituksen kautta

Credit24

Credit24 joustoluotot helposti ja nopeasti

Kansainväliseen rahoituskonserniin kuuluva Credit24 tarjoaa 250 – 3000 euron joustoluottoja. Takaisinmaksu aikaa alle 1500 euron luotoille alle vuosi ja suuremille luotoille jopa 2 vuotta. Ensimmäisen luottosi nostat ilman nostopalkkiota. Pienin luottosumma minkä voit nostaa käyttöösi on 50 euroa. Credit24 on tällä hetkellä ainoa yritys, joka tarjoaa luoton noston mobiiliappsin avulla. Rahan nostaminen ei voisi olla enää helpompaa. Joustoluottoa voi hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet luottokelpoiset kuluttajat.

 • Joustoluottoa 250 – 3000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 3  – 24 kuukautta
 • Ikäraja 19 vuotta
 • Ilmainen hakemus netissä

Hae Credit24:n kautta

Epikavippi

Epikavippi palvelusta löytyy parhaat joustoluotot

Luoton ikäraja on alhaisin tässä artikkelissa listaamilla yrityksissä Epikavippilla, nimittäin 18 vuotta. Epikavippi-luottofirmalta joustoluottoa on tarjolla 35000 euroon asti ilman vakuuksia. Epikavippilta on todella nopea hakea luottoa. Luottopäätöksen saat välittömästi ja rahat tilille käyttöösi yleensä varttitunnissa. Luottoa voit nostaa kellon ympäri mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 • Joustoluottoa 100 – 5000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: sopimuksen mukaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Luottopäätös välittömästi

Hae Epikavippin kautta  

Miten valita joustoluottoyritys?

Ensimmäisenä kannattaa tutustua rahoitusyritysten lähettämiin tarjouksiin huolella. Vertaillessasi tarjouksia, alleviivaa ainakin seuraavat kohdat:

 1. Lainasumma
 2. Lainan takaisinmaksuaika
 3. Kuukausierän suuruus
 4. Eräpäivä

Nämä ovat tärkeimmät kohdat mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota joustoluottoa hakieassa 2023. Ensimmäisenä tarkista että tarjottu summa vastaa rahatarpeitasi. Seuraavana tarkista että takaisinmaksuaika on Sinulle sopiva. Ei liian lyhyt, koska se saattaisi aiheuttaa suuria paineita ja ongelmia kuukausibudjetillesi. Muttei toisaalta liian pitkäkään, koska silloin helposti luoton kokonaiskustannus kasvaa suureksi.   Kuukausierän tulee olla sen suuruinen että sen maksaminen ei ole ongelmallinen, näin vältät ongelmia ja ylimääräisiä kuluja. Tarkista myös että eräpäivä on Sinulle sopiva, esim. eräpäivä on tilipäivän jälkeen. Eräpäivän saa yleensä itse valittua heti laina-ajan alussa itselle sopivaksi. Myöhemminen eräpäivän muutos on yleensä maksullinen lisäpalvelu. Muista tutustua luonnollisesti kaikkiin lainaehtoihin ennen sitovan sopimuksen tekemistä.

Miten nostan joustoluoton käytännössä?

Joustoluoton nosto tapahtuu helposti näiden ohjeiden avulla.   Siirry valitsemasi paikan sivustolle painamalla linkkiä sivullamme. Täytä sivulta löytämäsi luottohakemus huolellisesti ja varmista että täytät kaikki vaaditut kohdat. (Luottohakemus tulee automaattisesti hylättynä takaisin, jos joku vaadittu kohta on jätetty tyhjäksi.) Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saat kohta luottopäätöksen, mikäli päätös on myönteinen, löydät tulleesta e-mailista liitteenä joustoluottotarjouksen. Tutustu saamaasi luottotarjoukseen huolella ja tarkista että ymmärrät 100% kaikki sopimuksen kohdatt. Varmista asiakaspalvelusta mahdolliset epäselvät kohdat ennen luottosopimuksen solmimista. Kun olet päätöksesi tehnyt, on aika allekirjoittaa saamasi sopimus. Se tapahtuu helpoiten sähköisesti ja tapahtuu pankkitunnuksiesi avulla.

Muistathan ottaa luottosi vastuullisesti!

Joustoluotto heti 2023

Kaikki velat tulee hoitaa takaisin luottosopimuksen mukaisesti. Kannattaa jo luottoa valitessa valita sellainen, jossa kuukausierä ei rasita talouttasi liikaa ja pystyt hoitamaan velvoitteesi helposti ja turhaa stressiä aiheuttamatta. Luoton takaisinmaksun laiminlyönnillä on vakavia seurauksia, velkasaldosi kasvaa nopeasti ja isoissa luotoissa, homma saattaa niin sanotusti “karata näpeistä”, kun viivästyskorot ja muut alkavat kasvattaa saldoa. Uutta luottoa ei kuitenkaan kannata ottaa vanhojen velkojen hoitamiseen, tästä nimittäin seuraa helposti hallitsematon velkakierre, josta ulospääseminen voi muodostua erittäin hankalaksi.

Miten välttää yllä mainittu kuvio?

Kuten aiemmin sanoimme, velkaa ottaessa kannattaa laskea tarkasti minkä kokoisen luoton voi maksimissaan ottaa. Laskelman teko onnistuu helposti, lasket vain kuukausitulosi yhteen ja kuukausi menosi yhteen. Vähennä tuloistasi menosi ja näin saat selville lainavarasi. Lainavarasta kannattaa vielä vähentää kaksi-kolme sataa euroa yllättävän tilanteen varalle. Esimerkiksi, jos lainavarasi ennen vähennystä on 700 euroa ja vähennyksen jälkeen 400 euroa vippiä, voit hyvinkin ottaa vipin jonka kuukausierä on esim. 200 euroa.

Velkakierre

Jos olet velkakierteessä, kannattaa hakea asiaan apua asiantuntijoilta. He osaavat analysoida tilanteesi ja kertoa Sinulle kuinka siitä selvitä. Hyviä paikkoja ottaa yhteyttä avun saamiseksi ovat mm.: Kuntasi velkaneuvonta (valitettavasti hyvin ruuhkautunut monessa kunnassa) Takuu-Säätiö (Velkalinja palvelee arkisin klo 10 eteenpäin)

Jos haluat hakea pikavipin joustoluoton sijaan, kattavan tietopaketin löydät täältä.

Miten välttyä maksuvaikeuksilta?

Paras keino välttyä vaikeuksilta on aina huolellinen suunnittelu. Kun haet joustoluottoa, niin kannattaa miettiä, että mikä on sopivin summa. Liian suuria luottoja ja lainoja kannattaa välttää, koska toki ne pitää aina maksaa takaisin. Eli ei kannata lainata yli oman tarpeen, vaikka saisikin suuremman lainatarjouksen, kuin mitä oli alunperin hakenut.   Mitä tulee lainan tai luoton maksamiseen, niin kannattaa lukea ehdot tarkasti. Joilakkin yrityksillä maksuaikaa saa runsaasti ja kuukausierän voi sen vuoksi sopia melko pieneksi, mutta toisilla taas luotto pitää maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä, jolloin kuukausittain maksettavat lyhennyksetkin ovat toki suurempia.  

Mitä jos minulla on jo maksuvaikeuksia?

Mikäli näyttää siltä, että ei saa ajoissa laskua maksettua, niin kannattaa olla välittömästi yhteydessä yritykseen, josta on lainaa hakenut. Moni yritys tarjoaa mahdollisuuden eräpäivän siirtoon pientä korvausta vastaan tai jopa täysin ilmaiseksi. Eräpäivää voi tosin siirtää vain silloin, kun lasku ei ole vielä erääntynyt. Kannattaa siis olla liikkeellä ajoissa. Mikäli lasku on jo päässyt erääntymään, niin kannattaa silti olla välittömästi yhteydessä yritykseen, josta laina on haettu, koska asiat ovat usein sovittavissa. Esimerkisi mikäli pikavippi tai luotto piti maksaa yhdessä osassa, mutta lasku on jo erääntynyt, niin joskus voi saada tehtyä myös maksusuunnitelman pientä korvausta vastaan, jolloin voi sitten maksaa pikavipin tai luoton osissa.

Joustoluotto on vakuudeton nopea laina
Hae joustoluottoa tilille 100 – 35 000 euroa

Miten joustoluotto eroaa muista pikalainoista?

Joustoluotto on suosittu pikalaina, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea edullista luottoa todella joustavilla lainaehdoilla. Lainasumma joustoluotto lainalle on jopa 35 000 euroa, mutta yleisin summa on lainaa 2000 – 4000 euroa. Kaikki joustavat lainat myönnetään ilman vakuuksia. Joustoluotto ja kulutusluotto kattavat samoja lainasummia, mutta ovat hyvin erilaisia lainatuotteita monelta osin. Eroja on monissa yksityiskohdissa, kuten lainan kustannuksissa: joustava laina ilman kuluja on yleinen tarjous, mitä ei kulutusluotolle voi saada. Halvin pikavippi yleensä löytyy ilman kuluja tai korkoja mahdollistavista tarjouksista. Joustoluotto kuitekin eroaa eniten lainan takaisinmaksun osalta: Kulutusluotolla on lainasopimukseen sidottu maksuaika, kun joustoluoton maksuajan voi valita hakija itse. Aiemmin myös pikavipit olivat kertasuoritteisia lainoja, mutta joustava laina ovat korvanneet perinteiset pikavipit melkein kaikissa pikalainoja myöntävissä palveluissa. Tämän ansioista pikavipin saa pitkällä maksuajalla. Joustoluotto haetaan samalla tavalla, kuin mikä tahansa muukin nopea laina: voit jättää lainahakemuksen joustoluotosta helposti lainapalvelun sivuilta. Lainahakemus käsitellään muutamassa minuutissa, ja saat vastauksena lainapäätöksen sekä tarjouksen lainasta. Allekirjoita lainatarjous ja voit nostaa rahat tilillesi välittömästi. Koska joustoluotto myönnetään lainatilin kautta, voi lainaa nostaa omalle tilille useassa osassa. Lainarajan mukaan voi tililtä tehdä niin monta nostoa kuin haluaa, kunhan edelliseen kuukauden lyhennys on maksettu ajallaan.