Pikavippi ilman kuluja – Hae koroton ja kuluton laina

Pikavippi onnistuu myös täysin kuluttomana

Pikavippiä on nykyään mahdollista saada täysin ilman kuluja ja korkoja! Markkinoilla on pitkään kilpailtu asiakkaista, ja kovin tarjous tällä hetkellä on pikavippi täysin ilman kuluja. Tämä tarkoittaa juuri sitä mitä se lupaa: saat pikavipin itsellesi ilman kuluja tai korkoja. Maksat takaisin ainoastaan ensilainan summan, etkä mitään ylimääräisiä korkoja tai kuluja. Tämä voi kuulostaa uskomattomalta, mutta on täysin totta. Eikä vain ainoastaan yhden lainapalvelun kautta, vaan markkinoilla on monta yritystä jotka säännöllisesti tarjoavat mahdollisuutta kuluttomaan ja korottomaan pikavippiin. On tarjolla muutama lainapalvelu, mistä kulutonta lainaa saa myös vanha asiakas. Mutta yleensä pikavipit ilman kuluja on varattu uusille asiakkaille. Kulutusluotto on suurempi laina, joten tämä ei juuri ikinä ole kuluton. Pikavippi yleensä on mielletty kalliina ja epähaluttuna muotona hakea taloudelle hetkellistä tukea. Tämä näkemys on hiukan harhaanjohtava, koska tällä hetkellä pienen rahan tarpeeseen pikavippi on yksi parhaista lainavaihtoehtoja mitä markkinoilla on tarjota. Ensilaina on mahdollista saada usein ilman kuluja! Pikavipin erityispiirre onkin juuri hienous paikata hetkellistä talouden pitkällä maksuajalla taantumaa. Pikavippi on järkevästi otettuna erittäin helppo laina hoitaa pois. Mikäli tiedät että sinulle on tulossa seuraavan viikon tai korkeintaan kahden aikana varallisuutta, niin pikavipin hakeminen on periaatteessa riskitöntä. Ensilainoja voi maksaa halutessaan takaisin jopa seuraavana päivänä lainan saamisesta ja tämä ei aiheuta asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja. Nopea takaisinmaksu aikataulu mahdollistaa, että vipin korot eivät vaikuta kokonaiskustannuksiin. Tämän takia on halvempaa hakea lainaa pikavipillä kuin esimerkiksi kulutusluotolla, mikäli takaisinmaksun pystyy suorittamaan nopeasti. Kulutusluotolla tai joustolainalla kulut kasvavat aina korkeammaksi, kun pidempi maksuaika. Nyrkkisääntönä voidaan pitää kaavaa mitä suurempi lainasumma, sen pidempi maksuaika ja sitä isommat korot lainalle tulee. Tämän takia pikalaina voi olla halvin vaihtoehto.

Mitä tarkoitetaan ilmaisella lainalla?

Yleisesti tarkoitetaan lainapalvelun tarjousta, missä voit saada lainan täysin ilmaiseksi, kunhan maksat sen tietyssä ajassa takaisin. Eli hieman samanlainen tarjous, kuin luotolla maksaessa voit saada täysin korotonta maksuaikaa.

Miten saada pikavippiä ilman kuluja

Täysin kulutonta pikavippiä hakeva vaatii yleensä tietynlaisen lainatarpeen, mutta myös oikein valitun palvelun mistä pikavippinsä hakee. Jokainen pikavippi ei ole kuluton, mutta kun osaa katsoa oikeista paikoista niin kulutonta pikalainaa löytyy. Yleensä täysin ilmainen pikavippi tarjotaan ensilainaa hakevalle henkilölle. Mikäli olet jo kerran saanut palvelusta täysin kuluttoman vipin, on mahdollista että toista kertaa ei sitä myönnetä, vaan jotain kuluja tulee lisäksi päälle. Täysin kuluton pikavippi on siis tarkoitettu useasti houkuttelemaan ensilainaa hakevat asiakkaat sivustolle.  Lainapäätöksen saat yleensä todella nopeasti hakemuksen jättämisestä. Mutta näin ei ole aina, vaan eräät lainantarjoajat tarjoavat raha-asiansa hyvin hoitaville usein mahdollisuuden hakea pikalainaa ilman korkoja tai kuluja. Kannattaa tarkistaa eri lainapalveluista minkälaisia lainatuotteita heillä on tarjolla. Pikavippivertailut ovat aina järkevää tehdä kuluttajan kannalta. Lukuisat yritykset tällä hetkellä tarjoaa ensilainan hakijoille ilmaista vippiä. Esimerkiksi Ferratumilta, Vivuksen lainanvälityspalvelus ja Risucimilta voi ensikertaa lainaa hakeva saada vippinsä täysin kuluitta. Bank Norwegianin tarjous on tällä hetkellä paras, sieltä myönnetään jopa 1000 euron ensilaina ilman kuluja. 100, 200 ja 300 euron ensilaina saa usein helposti, melkein kaikki lainapaikat tarjoavat tätä vaihtoehtoa.

Yleiset vaatimukset kuluttomalle pikavipille

Täysin kuluttomia pikavippejä yhdistää usein muutama tekijä. Esittelemme tässä yleisimpiä rajoituksia mitä kuluttomiin vippeihin yleensä liitetään. Ensilaina on usein kuluton ja koroton pikalainan muoto. Lainaa voi hakea nettihakemuksella joka löytyy

Ikäraja

Kaikissa pikavipeissä ja muissa lainoissa on aina vähintään 18 vuoden ikäraja. Tämä johtuu puhtaasti lainsäädännöstä missä todetaan, että ihmisen on oltava täysi-ikäinen voidakseen tehdä sitovia sopimuksia lainoista esimerkiksi pankin kanssa. Mutta osa lainanvälityspalveluista on määrittänyt korkeamman ikärajan, asiakkaille joille vippejä myöntävät. Ferratum, Vivus, Suomilimiitti ja monta muuta on määrittänyt palvelunsa ikärajan 20 -21 vuoteen.

Lainasumma

Ilman kuluja saatavat lainat ovat määritetty tietyille summille. Suurin täysin kuluton pikavippitarjous tällä hetkellä markkinoilla on 1000 euroa. Pääsääntöisesti summat toimivat 50 – 500 euron välissä joita tarjoaa Fixura. Yli tuhannen euron kokoisia lainoja on myös mahdollista saada kaikista artikkeleissa mainituista palveluista, mutta näihin lainoihin tulee korkoja pidemmän maksuajan takia. Ensilaina ei usein voi olla suurelle summalle, mikäli pikalaina halutaan korottomana.

Maksuaika

Maksuaika on kaikissa pikavipeissä yleensä alle kuukauden. Yleisin takaisinmaksuaika lainalle on 30 päivää, mutta esimerkiksi Suomilimiitti palvelu tarjoaa hurjat 60 päivää maksuaikaa. Pienimissä lainoissa jotka yleensä ovat alle 300 euroa, takaisinmaksu aika yleensä 7 päivää. Maksuajat voit tarkistaa hakemusta tehdessäsi, tai viimeistään lainatarjouksesta jonka saat hakemuksen jättämisen jälkeen.

Muut vaatimukset

Vippiä on mukava hakea, kun ensivipin saa kuluitta

Muut vaatimukset kuluttomalle pikavipille tulevat pääsääntöisesti lainsäädännöstä, jotka pikavippejä myöntäviä lainantarjoajia sitoo. Lain mukaan pikavippejä ei voi myöntää asiakkaalle jolla ei ole vakituista osoitetta suomessa. Tämän on tarkoitus estää ulkomaalaisten hakemasta vippejä suomalaisilta yrityksiltä. Osoitetiedot tarkistetaan väestörekisterin kautta. Lisäksi luotonmyöntäjät tarkastavat asiakkaidensa luottotiedot. Luottokunnan rekisteristä löytyy tiedot suomalaisten luottotiedoista, ja mikäli henkilöllä on ollut ongelmia raha-asioiden hoitamisen kanssa, antaa luottotietokunta siitä tiedon lainapalvelulle. Merkintä luottotiedoissa johtaa poikkeuksetta vippihakemuksen hylkäämiseen. Pikalainapalvelut saattavat joustaa asiassa, mutta siihen ei kannata luottaa. Edellä mainittujen asioiden lisäksi asiakkaat ovat velvollisia toimittamaan sähköpostiosoitteen, minne sopimustiedot lähetetään, matkapuhelinnumeron mitä käytetään kaksivaiheiseen varmistukseen palveluun kirjautuessa ja nettipankkitili minne lainatut rahat maksetaan.

Hae pikavippi täysin ilman kuluja

Suomilimiitti

Lainapalvelu: Suomilimiitti Ikäraja: 21 vuotta Lainasumma: 1000 euroa ilman mitään kuluja tai korkoa. Maksuaika: Täysin kuluttoman ensilainan maksuaika on 60 vuorokautta. Pikavipin saamisen edellytykset: Vakituinen osoite suomessa, nettipankkitunnukset, sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Luottotiedot tarkistetaan hakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Ferratum

Lainapalvelu: Ferratum Ikäraja: 20 vuotta Lainasumma: 50 – 300 euroa korottomasti ja täysin ilman kuluja Maksuaika: 7 – 30 päivää Pikavipin saamisen edellytykset: Ferratumilla ensilainan hakijalla on oltava esittää sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero sekä nettipankkitili minne lainasumma maksetaan. Luottotiedot tarkistetaan hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Hakijalla on oltava vakituinen osoite suomessa.

Vivus

Lainapalvelu: Vivus Ikäraja: 20 vuotta Lainasumma: 10 – 400 euroa korottomasti ja ilman kuluja Maksuaika: 30 vuorokautta Pikavipin saamisen edellytykset: Vivuksen puolelta hakijan luottotiedot tarkistetaan hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Lisäksi hakijalla on oltava esittää vakituinen osoite suomessa, sähköpostiosoite, verkkopankkitili sekä matkapuhelinnumero jota käytetään palveluun kirjautumiseen.

Eurolimiitti

Lainapalvelu: Eurolimiitti Ikäraja: 21 vuotta Lainasumma: 100 – 500 euroa korottomasti ja ilman muita kuluja! Maksuaika: 30 päivää Pikavipin saamisen edellytykset: Luottotiedot on oltava kunnossa, nämä tiedot tarkistetaan lainahakemusta käsitellessä. Lisäksi on oltava puhelinnumero, sähköpostiosoite ja nettipankkitunnukset, jotta lainahakemuksesi voidaan käsitellä. Hakijan on asuttava vakituisesti suomessa.

Limiitti

Lainapalvelu: Limiitti Ikäraja: 18 vuotta Lainasumma: 50 – 300 euroa on koroton ja kuluton laina Maksuaika: 30 päivää Pikavipin saamisen edellytykset: Jokaiselta hakijalta tarkistetaan luottotiedot. Lisäksi hakijalla on oltava esittää vakituinen osoite suomessa, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset että hakemus voidaan käsitellä ja laina maksaa tilille.

Risicum

Lainapalvelu: Risicum Ikäraja: 20 vuotta Lainasumma: 300 euroon asti täysin koroton sekä kuluton Maksuaika: 30 päivää Pikavipin saamisen edellytykset: Hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa. Lisäksi hakijalla on oltava nettipankkitunnukset, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Hakijalla on myös oltava vakituinen osoite suomessa.

Bank Norwegian

Lainapalvelu: Bank Norwegian Ikäraja: 18 vuotta Lainasumma: 1000 euroa korotonta lainaa Maksuaika: 6 viikkoa Pikavipin saamisen edellytykset: Vakituinen osoite suomessa, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja verkkopankkitunnukset. Kaikkien hakemuksien käsittelyn yhteydessä hakijan luottotiedot tarkistetaan.

Pikavipin kulut

Lainan hakemista netissä tulisi rajoittaa

Pikavippeihin voi muodostua kuluja, kuten kaikkiin muihinkin lainoihin. Nämä kulut voivat olla korkoa, lainan käsittelystä johtuvia kuluja tai myöhästymisestä johtuvia korkoja Pikavippi on yleensä erittäin halpa tapa hakea lainaa, paitsi jos maksuaikataulu myöhästyy. Vippeihin on liitetty suhteellisen korkeat myöhästymisestä johtuvat kulut, joten takaisinmaksusta kannattaa aivan ehdottomasti pitää kiinni. Jos näin ei toimi niin ilmaisena haettu laina voikin kasvattaa todella suuren määrän kuluja.  Vippipaikojen ehdot lainatuotteita koskien on hyvä lukea.

Korko

Korko on kulu mikä syntyy lainatusta rahasta lainan hakijalle. Korko mahdollistaa lainan antajalle liiketoiminnan suorittamisen, koska muuten bisnestä on vaikea tehdä. Pikavipeissä ei yleensä ole itsessään mainittavia korkoja, vaan lähinnä vipin käsittelytä sekä myöntämisestä seuraavia kuluja. Korko tulee mukaan kuvaan, mikäli vipin takaisinmaksamisessa tulee viivästyksiä.

Lainan käsittelystä johtuva kulut

Lainan käsittely rahoituslaitoksessa voi muodostaa jotain kuluja, mutta usein nämä jätetään huomiotta ensilainoja hakevien kohdalla. Rahoituslaitokselle on kannattaa myöntää lainoja ilman mitään kuluja, niin pitkään, kun tiukka takaisinmaksu aikataulu sitoo lainan hakijaa. Tämä tekee lainan myöntämisestä riskitöntä, tuo uuden asiakkaan taloon ja mikäli takaisinmaksu myöhästyy niin myös tuloja lainapalvelulle. Rahoituslaitokset jotka vippejä myöntävät tekevät voittonsa juurikin myöhästyneillä pikavippien koroilla.

Myöhästymisestä johtuvat korot

Pikavipin myöhästyminen on suurin tekijä mikä voi kehittää kuluja ilmaiselle lainalle. Laina itsessään on koroton, mutta mikäli takaisinmaksu myöhästyy niin lainan päälle tulee myöhästymiskorot. Nämä korot voivat olla todella korkeita. Lisäksi viivästymiskoron päälle tulee perimismaksu ja huomautusmaksu, joten 200 euron vipin kokonaishinta voi nousta todella korkeaksi. Pikavipin todellinen vuosikorko voi kaikkineen kuluineen nousta yli 70 – 110 % alkuperäisen vipin arvosta, joten erittäin tärkeää pitää huoli siitä, että takaisinmaksu tapahtuu ajoissa. Mikäli taloudellinen tilanteesi sen sallii, kannattaakin pikavippi maksaa aina pois ensi tilassa kun on mahdollista.

Pikavippi ilman kuluja heti tilille
Hae helposti pikavippi ilman kuluja ja korkoja ePikavippi palvelusta

Ensilainaajan tarjous – useita keinoja hakea lainaa ilman kuluja

Korotonta ja kulutonta lainaa ilman vakuuksia tilille hoituu monella tavalla. Laina ilman kuluja on mahdollista yleensä lainapalveluissa, jotka tarjoavat ilmaisen noston lainatililtä. Lisäksi palvelut voivat peritä avausmaksuja ja tilinhoitokustannuksia, mutta sitä ei välttämättä peritä. Korkojen suhteen yleensä ainoa keino saada lainaa ilman korkoa on hyödyntää ensilainaajan tarjousta. Tarjouksessa annetaan uudelle asiakkaalle mahdollisuus nostaa joustoluotto tai pikalaina ilman nostokustannuksia. Korotonta maksuaikaa on yleensä 30 päivää, eli ensimmäiseen lainan eräpäivään saakka. Parhaiten lainaa ilman kuluja löytyy lainavertailun avulla. Vertailemalla vakuudettomat luotot huolellisesti voit löytää vippipalvelut, mistä saat korotonta maksuaikaa sekä lainaa ilman mitään kuluja. Helpoin tapa saada kulutonta pikalainaa on valita pieniä lainasummia, kuten 100 euron pikavippi tai 500 euron laina.