Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen netissä on helpompaa kuin koskaan vuonna 2023.

Löydät useita lainapalveluja, joissa voit yhdistää pienet pikavippisi yhdeksi suureksi lainaksi. Tämä prosessi voi kuulostaa vaikealta, mutta on todellisuudessa hyvin helppoa. Haet vain suurempaa luottoa edullisella korolla ja kerrot hakemuksessasi, että haluat yhdistää lainasi. Tai mahdollisesti vain haet lainan ja maksat sillä omatoimisesti pienemmmät luotot pois – ja makselet sitten huolettomasti tätä yhtä lainaa pois. Kätevää eikö vain?

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii henkilölle, jolle on kertynyt useampia pienempiä luottoja ja joka haluaa selkeyttää taloudellista tilannettaan. Ja samalla ehkä jopa säästää koroissa.

Mitä kannattaa huomioida lainojen yhdistämisessä?

Tärkeimpiä asioita muistaa on se, että ottaa tarpeeksi lainaa saadakseen kaikki pienemmät luotot niputettua yhden lainan alle. Toinen tärkeä asia on valita tarpeeksi pitkä maksuaika, jotta kuukausittainen maksuerä pysyy sopivan suuruisena.

Freedom Rahoitus myöntää nykyään 60 000 euroa!

Freedom rahoitukselta huikeat 60 000 euroa lainaa

Riippumaton lainanvälittäjä Freedom Rahoitus myöntää nyt vuonna 2023 huikeat 60 000 euroa lainaa, jolla lainojen yhdistäminen onnistuu todella näppärästi. Yrityksen lainaehdot ovat pysyneet samana vaikka kyseinen uudistus on tapahtunut. Täytä täysin ilmainen hakemus verkkosivujemma kautta ja saat myönteisin lainapäätöksen jopa alle 20 minuutissa.  

 • Freedom käyttää hakemuksesi jopa 20 eri pankilla, jotta saat parhaan tarjouksen
 • Kaikki lainat voidaan myöntää vakuudettomasti
 • Freedom Rahoitus vaatii vähintään 20 vuoden ikää hakijoiltaan!

  Hae Freedom Rahoituksen kautta  

Zmarta

Lainojen yhdistäminen Zmarta palvelun kautta

Myös zmarta on lähtenyt hulinalla 2023 vuoden lainamarkkinoille ja myöntää asiakkailleen 40 000 euroa luottoa, mihinkä tarpeeseen tahansa! Lainojen yhdistäminen on tehty siis entistä helpommaksi ja me ePikavippi.fi sivustolla suosittelemmekin kyseistä yritystä. Tutustu tarkemmin yrityksen lainaehtoihin alhaalla olevasta listauksesta.  

 • Zmarta myöntää 500 – 40 000 euroa lainaa Suomen kansalaisille
 • Yritys kilpailuttaa hakemuksesi, saat aina parhaan tarjouksen!
 • Hakijalta vaaditaan 20 vuoden ikää, jolla varmistetaan takaisinmaksukyky

  Hae Zmartan kautta  

Etua.fi

Etua.fi palvelusta lainojen yhdistäminen

Voit hakea Etua.fi palvelun kautta uutta lainaa tai kilpailuttaa nykyisen, kilpailuttamalla lainojen yhdistäminen tapahtuu helposti ja pääset eroon pikku vipeistä. Yrityksen ehdot koskien myönnettäviä lainoja ollaan tehty todella joustaviksi ja asiakas läheisiksi. Tule täyttämään hakemus vielä tänään ja ylläty kuinka helppoa suurienkin lainojen saaminen voi olla.  

 • Etua.fi palvelussa onnistuu lainojen yhdistäminen, autolainat sekä vakuutukset
 • Asiakkaat voivat hakea 1000-35,000 euroa juuri omiin tarpeisiinsa
 • Luotoille voidaan myöntää jopa 10 vuoden maksuajat

  Hae Etua.fi:n kautta  

Rahalaitos

Rahalaitos takaa joustavaa palvelua kaikille asiakkaille

Rahalaitos myöntää kaikille uusille asiakkailleen lainaa 500-40 000 euroa, juuri siihen mihin asiakas sitä itse tarvitsee. Täytä oma hakemuksesi vielä tämän päivän aikana ja saat yhden markkinoiden edullisimmista ja matala korkoisimmista lainoista haettua itsellesi.  

 • Rahalaitokselta voi hakea 40 000 € maksimissaan, päätä itse summasi
 • Maksuaikaa on saatavilla 2 vuodesta aina 15 vuoteen asti!
 • Todella joustavat ehdot kaikille lainoille
 • Lainojen yhdistäminen hoituu Rahalaitoksen kautta

  Hae Rahalaitoksen kautta  

Painaako useat pikku vipit päälle? Lainojen yhdistäminen helpottaa talouttasi

Oletko joutunut tilanteeseen jossai sinulle on päässyt kertymään liian monta pientä rahoitusta, ja nyt on tilanne päällä jossa sinun ei enää ole mahdollista kuitata kaikkia velkojasi. Ei huolta voit yhdistää lainasi helposti yllämainittujen yrityksien avulla ja maksat jatkossa yhtä kiinteää kuukausimaksua sekä lyhennykset voidaan sopia juuri talouteesi sopiviksi! Tutustu tarkemmin eri yrityksien toimintaperiaatteisiin heidän sivuiltaan.   Olemme helpottaneet niiden löytämistä listaamalla kaikki yritykset yhdelle sivustolle, joilta on mahdollista hakea lainaa ja näin ollen yhdistää kaikki pienet vipit! Voit hoitaa kertaheitolla oman taloutesi kuntoon lainojen yhdistämisellä ja saat karsittua turhia laskuja joita postilaatikkoosi sujahtaa kuukausittain. Miksi et yhdistäisi lainoja jos se on mahdollista? On todella typerää ja vastuutonta pitää monta eri vippiä ja maksella älyttömiä korkoja pitkällä tähtäimellä.   Lainojen yhdistäminen tuo näitä asioita talouteesi:

 • Yksi kiinteä kuukausilyhennys jonka voit sopia velkojasi kanssa
 • Ei enää yksittäisiä käsittelymaksuja jokaisesta vipistä erikseen
 • Takaat taloutesi maksukyvyn jos se ei aikaisemmin riittänyt pikku velkoihin
 • Voit yhdistää lainoja vaikka yhteensä 40 000 euroon asti!

Miltä luotonmyöntäjältä verkon järkevin tarjous lainojen yhdistämiseen?

Yhdistä lainat kätevästi epikavippi.fi sivustolla!

Markkinoilla pyörii jos jonkinmoista yritystä jotka myöntävät lainoja asiakkailleen joilla kuluttaja voi yhdistää monet pienemmät kulunsa yhdeksi isoksi lainaksi. Tämän vuoksi onkin tärkeää vertailla jokainen yritys keskenään jotta sinä kuluttajana saisit varmasti mahdollisimman sinua suosivan tarjouksen! ePikavippi.fi sivustolla ollaan aina asiakkaan asialla ja tämän vuoksi olemmekin kerännet tänne sivustollemme kaikki vippifirmat joilta voit hakea lainaa 50-40 000 euron väliltä, mihinkä tarpeeseen tahansa. Ei ole olemassa yhtä oikeaa vippiyritystä, vaan jokaiselle asiakkaalle sopii juuri omanlaisensa luotonmyöntäjä, koska niiden välillä voi olla huimiakin eroja. Katsoppa tarkkaan listamme siis lävitse ja valkkaa itsellesi sopivin vaihtoehto, takaamme egevipissä aina ettet tule pettymään valinnassa, koska sivustollamme on listattuna vain ja ainoastaan kaikki yritykset jotka ovat hyväksyttyjä myöntämään lainaa Suomen lakipykälien sisällä.  

Egevippi.fi sivutolla asiakas on aina etusijalla – Ylläpito

 

 

Kuluttaja on aina oikeassa! Jopa vippeihin liittyvissä asioissa

Lainojen yhdistäminen onnistuu todella helposti epikavipissä

Muistathan aina pitää lainaehdoissa olevista asioista kiinni ja noudattaa niitä jottet joutuisi minkäänlaisiin vaikeuksiin, mutta myös luotonmyöntäjiä koskevat yhtälailla samat ehdot ja onkin monta asiaa joita ei välttämättä heidän sivuillaan ole suurilla kirjaimilla kirjoitettu ja mainostettu. Esimerkiksi lainoja ja kulutusluottoja koskevat samat säännökset kuin esim elektroniikka tuotteita, niihin sisältyy aina 14 vuorokauden palautusoikeus.   Jos et ole käyttänyt sinulle myönnettyä lainaa tai muuta luottoa voit vielä peruuttaa sen 14 vuorokauden sisällä hakemisesta, pidä siis aina omista oikeuksistasi kiinni ja lue huolella kaikki ehdot mihin sitoudut hakemustasi jättäessä!   Ehtojen huolellinen läpikäynti on myös tärkeää jottai vältyttäisiin maksuhäiriöltä tai luottotietojen menettämiseltä. Lainojen yhdistäminen voi auttaa kyllä mutta vaikka sinulla onkin jatkossa yksi suurempi lyhennys, tulee sekin silti ajoissaan maksaa pois jotta turhat ongelmat vältetään.  

Omatoimisen yhdistelylainan vinkit

Lainojesi yhdistämisen voit tehdä kokonaan itse. Se ei vaadi kuin hieman aikaa ja vaivaa, mutta voit säästää siinäkin rahaa. Yhdistelylaina ei siis tarvitse olla siihen tarkoitettu erillinen laina luottopalvelusta, vaan mikä tahansa sopiva kulutusluotto, joustoluotto tai laina ilman vakuuksia sopii lainan yhdistämiseen. Avoinna olevien pikavippien lainasumma ratkaisee, kannattaako lainojen yhdistämiseen hakea kulutusluottoa vai suurempaa vippiä. Tärkeintä on maksaa avoimet vipit pois kerralla, käyttäen siihen juuri haettua lainasummaa. Yleensä lainojen yhdistäminen käy helpoiten kulutusluoton avulla, mutta ei ole mitään syytä, miksei pikavippi voisi toimia yhtä hyvin. Tärkeintä on, että uusi laina on edullisempi kuin edellinen, muuten yhdistelylainan tekemisellä ei saada täyttä hyötyä. Esimerkiksi jos sinulla on avoinna yhteensä 400 euron pikavipin verran velkaa, kannattaa yrittää löytää lainasumma minkä saa halvemmalla kuin alkuperäiset lainat. Pikavippi ilman kuluja on esimerkiksi loistava vaihtoehto pienien lainasummien yhdistämiseen. 100 euron pikavippi on liian pieni, mutta 300 euron vipillä voi maksaa jo pari satasen lainaa.

Lainojen yhdistäminen onnistuu omatoimisesti
Lainojen yhdistäminen säästää rahaa helposti

Vuoden 2023 uutuudet lainamarkkinoilla

2023 vuosi on tuonut tullessaa monenlaisia uusia yrityksiä jo vallassa oleville markkinoille, lainojen yhdistäminen onkin siis helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Esimerkiksi Zmarta/Freedom Rahoitus myöntävät huimat 40 000 euroa lainaa tai luottoa!! Maksimi summa on siis noussut huikeat 5000 euroa aikasemmasta, mutta ehdot ovat pysyneet täysin samoina eikä niitä ole esimerkiksi tiukennettu vaikka äkkiseltään luulisi senkin olevan mahdollista.   Lainojen yhdistäminen on siis todella helppoa ja sinun kannattaakin hyödyntää tämän hetkisiä uutuuksia ja ottaa vaikka se uusi suurempi kulutusluotto itsellesi. Mitä tahansa etsisitkään löydät sen takuuvarmasti tältä sivustolta. Tutustu tarkemmin sivuston toimintaan ja lue esimerkiksi rekisteriseloste tai sivujen käyttöehdot sivun alapuolella löydettävistä linkeistä, tutustumalla niihin tarkasti tiedät tasan tarkkaan minkä verkkosivuston kanssa olet tekemisissä, eikä yllätyksiä pääse syntymään puolesta jos toisesta!  

Miten välttää maksuhäiriöt?

Yhdistä kaikki lainat Epikavippi.fi sivustolla

Maksuhäiriöiden syntyminen on aika usei itse kuluttajasta kiinni ja hän olisikin sen voinut estää jo alkujaan. Ole sinä viisaampi ja iskosta päähäsi nämä muutama vinkki jolla vältyt todella ikäviltä seuraamuksilta jotka vaikuttavat loppuelämääsi ja voivat pahimmassa mahdollisessa tapauksessa jopa tuhota sen tai murskata tulevaisuuden suunnitelmasi vähintäänkin! Itsestään selvyys on hoitaa aina kaikki maksut ja kuukausierät juuri niille määrättyinä päivämäärinä, jotta yritykset eivät turvautuisi ulosottoon.   Mutta turha huoli pois, harvemmin sitä pääse suurempia ongelmia syntymään jos olet jo tähän asti osannut pitää kaikki henkilökohtaiset asiasi kunnossa. Lainojen yhdistäminen onkin yksi kätevimmistä keinoista helpottaa asioitasi jos olet päässyt esimerkiksi ylivelkaantumaan johtuen erinäisitä pikku vipeistä. Yhdistämisellä saadaan aikaan yksi suurehko luotto jota voidaan lyhentää kerran kuukaudessa, ja sen summan voi sopia täysin luotonmyöntäjien kanssa.   Tällä sivustolla on haluttu helpottaa juuri sinun ongelmiasi ja tehdä elämästäsi hieman helpompaa jos se on päässyt karkaamaan hieman käsistä. Kaikki yritykset jotka näet sivustolla, ylläolevassa taulukossa ja muualla ovat luotettavia ja listattuja Suomen luotonmyöntäjien rekisterissä, niihin luottaminen onkin helppoa kun kaikki toiminta sivustolla sekä heidän puolesta on täysin läpinäkyvää ja turvallista.  

 • Luotettava ja turvallinen sivusto
 • Markkinoiden kaikki yritykset yhdestä paikasta
 • Hae juuri sinun omilla ehdoillasi
 • Lainojen yhdistäminen helpompaa kuin koskaan
 • Näet kätevästi kaikki luotonmyöntäjien ehdot yhdeltä sivulta