Pikavippivertailu 2024

Pikavippivertailun kautta löytyy helposti sopivan kokoinen ja halvin pikavippi. Sivuston vippivertailu poikkeaa muista siten, että kaikki on pidetty äärettömän simppelinä. Vaihtoehtoja on vähemmän, mutta laatu korvaa määrän. Olemmekin valinneet suosituimmat ja parhaat lainapaikat ja niiden joukosta jokainen pikavippiä etsivä löytää oman kokoisen vipin itselleen parhaaksi soveltuvilla lainaehdoilla.

Mitä ottaa huomioon pikavippien vertailussa?

Tärkeimpiä kriteerejä hyvässä pikavipissiä on muun muassa edullinen korko, joustavat maksuehdot, maksujen nopeus sekä se, kuinka helposti pikavippi myönnetään.

Onko pikavippivertailusta hyötyä?

Taloudellinen hyöty kaikista pienimpien vippien vertailussa jää hyvin pieneksi, mutta vertailemalla voit kuitenkin löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Pikavippivertailuja on Internet pullollaan ja monet niistä tarjoavat laajalti informaatiota, mutta harva on ajan tasalla. Monista huomaa, että niitä ei ole päivitetty vuosikausiin ja tiedot ovat suoraan sanoen päin mäntyä. Sivuston pikavippivertailu 2024 päivitetään kuukauden välein ja pidämme myös silmät auki uusien mahdollisten vippiä tarjoavien yrityksen ilmestymisen takia.

Koskaan ei tiedä kuka päättää lähteä kokeilemaan bisnestä ja millaista vippiä tulee olemaan tarjolla. On siis hyvä pysyä ajan tasalla ja ennen kaikkea pitää silmät auki. Vain tällä tavoin voit olla aina, että ottamasi laina on kaikista halvin pikavippi. Vippien keskenään vertailu on syytä tehdä huolella ja miettiä myös omia lainan tarpeita ja lainaehtoja eikä aina pelkästään sitä mikä on halvin laina.  

Vippivertailu 2024– Missä kannattaa vertailla pikavipit?

Pikavippivertailu 2024

Olemme pyrkineet pitämään kunkin yrityksen kohdalla tiedot yksinkertaisina ja ilmoittaneet mahdollisista ominaisuuksista, mistä saattaa olla lainaajalle hyötyä, kuten esimerkiksi eräpäivän siirtämisestä. Lainavertailu ( kulutusluototlainaa.fi ) kertoo lisäksi siis sekä korkoprosentin, että korkokulut euron tarkkuudella. Olemme myös merkinneet laina-ajan ja ikärajan näkyviin, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja vippi löytyisi jo ensimmäisestä vaihtoehdosta. Sivustolla on huomioitu jokaisen lainan tarve ja siksi löydät meiltä sekä kaikki pikavipit, että myös lisäksi suuret kulutusluotot vertailtuna.   Jos esimerkiksi olet vailla 2000 euron lainaa, löydät parhaan vaihtoehdon tähän myös täältä meidän vippivertailusta. Kaikki on siis pidetty yhdessä paketissa ja lainaajan kannalta tämä on erittäin hyvä asia. Ei enää poukkoilua ja loputonta lainan etsimistä, vaan pidetään hommat simppelinä!

Lainavinkit ja ohjeet ensikertalaiselle

Pikavippiä hakiessa pitää huomioida muutama seikka, jotka ovat erityisen tärkeitä. Muuten sen hakeminen on itse asiassa hyvinkin helppoa ja ei vaadi kovinkaan suurta älykkyysosamäärää. Alkuun pitää tietenkin päättää minkä suuruista vippiä on hakemassa ja missä ajassa sen pystyy maksamaan takaisin ilman, että se vaikuttaa talouteen negatiivisesti tai hankaloittaa jokapäiväistä elämää.   Seuraavaksi tulee kaivaa esille verkkopankkitunnukset, joita siis tarvitset TUPAS-tunnistautumisessa. Tällä tavalla varmistetaan henkilöllisyytesi ja luotonmyöntäjä pääsee kätevästi kiinni tietoihisi ja he tarkistavat luottokelpoisuutesi.   Tarvitset myös suomalaisen julkisen puhelinliittymän ja luottotietonsa menettäneet karsitaan automaattisesti pois ja lainan saaminen siis evätään heiltä suoraan. Pikavippi ilman luottotietoja ei ole mahdollista ainakaan tätä reittiä pitkin, vaan lainaa luottotiedottomalle irtoaa helpoiten pankista. Pankissakin tämä vaatii pientä kikkailua ja ennen kaikkea sinulta vaaditaan todisteet, kuinka aiot maksun suorittaa.  

Älä menetä luottotietojasi

Luottotietoja ei siis kannata menettää ja jos pelkää niin tapahtuvan, ei kannata jäädä ihmettelemään vaan ottaa oitis yhteyttä velkalinjaan tai mille tahansa taholle, josta kuvittelee olevan hyötyä tässä tapauksessa. Takuu-Säätiön velkalinja lienee paras ja turvallinen vaihtoehto tähän, moni on saanut avun sitä kautta ja pelastunut varmalta luottotietojen menetykseltä. Tarkista myös ikäraja, sillä se vaihtelee melkoisesti. Olemme kuitenkin pyrkineet käyttämään vippivertailussamme niitä yrityksiä, joiden ikäraja on alin mahdollinen eli 18 vuotta, mutta joukossa on kuitenkin hieman korkeampia ikärajoja.   Seuraavaksi ennen lainan ottamista on erityisen tärkeää lukea lainaehdot ja ne kannattaa lukea ajan kanssa pariin otteeseen, niin epäselvyyksiä ei missään nimessä jää. Tässä lyhyesti siis ohjeet, kuinka tapahtuu pikavipin hakeminen. Ennen lainaamista, on kuitenkin syytä tehdä pikavippivertailu, sillä tällä tavoin varmistat kaikista halvimman lainan saamisen, etkä tule katumapäälle tai kuule kaverilta, että jossain olisi vielä halvempaa lainaa saatavilla. Tämän jälkeen ei muuta kuin lainahakemusta eteenpäin ja pian saat rahat tilille!  

Pikavipit olivat vuonna 2024 suosituimpia kuin koskaan aiemmin, toista se on nykyään. Vippejä otetaan vuosittain kymmeniä tuhansia, mikä on merkittävä määrä. Niiden osuus on kuitenkin verrattain pieni kun mietitään koko Suomen laajuisia lainamarkkinoita, joista suuremman luokan lainat, kuten asuntolainat ja pankkien suuret kulutusluotot kattavat suurimman osan.

Silti niiden maine on painunut aika syvälle ja pikavippi on saatettu pääosin median ja kansanedustajien toimesta sangen huonoon valoon. Perättömiä ja perustelemattomia huhuja liikkuu yhä, mutta se ei kuitenkaan onneksi vaikuta pikavipin suosioon, ainakaan vielä. Tämän vuoden Syyskuuhun mennessä vippejä on otettu jo yhtä paljon kuin monena vuonna aiemmin yhteensä.

Seuraava vuosi tulee kuitenkin olemaan mysteeri ja sitä ei tiedä onko Pikavippi 2024 vuonna vielä yhtä hyvissä voimissa kuin se on vielä tällä hetkellä. Aika näyttää kuinka vipin käy. Luultavasti kuitenkin sen suuri suosio tekee varmaksi sen, että sen tarjonta tulee vastaamaan kysyntää ja luultavasti pikavippiä tarjoavia yrityksiä tulee vain kokoajan lisää, huolimatta siitä, että alalla on suorastaan rikollisen tiukka ja raju kilpailu ja siellä menestyminen ei todellakaan ole enää itsestäänselvyys.  

Näin se oli vielä reilu seitsemän vuotta sitten, mutta ajat muuttuu. Muista siis pikavippivertailu ja vertaa vipit aina ennenkö niitä otat!

Miksi pieni vaivannäkö on aina kannattavaa?

  • Vippivertailu nopeuttaa hakijaa etsimään lainaa juuri sopivissa määrin – löydä paras pikavippi!
  • Ilman huolellisesti tutkimista saatat joutua etsimään pikavippiä pitkään, etkä välttämättä löydä parasta pikalainaa
  • Meidän sivustomme auttaa sinua löytämään vastuullisien ja turvallisen pikalainan

Pikavippiä täysin kuluttomasti ja korottomasti

Jos etsit edullista ja nopeaa pientä pikalainaa, sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää Vivuksen ja Ferratumin uskomattomat ensilainatarjoukset uusille asiakkaille. Muutaman sadan euron pikavipistä maksat yleensä melko korkeaa korkoa verrattuna esimerkiksi jatkuviin joustoluottoihin, jota voit saada joustavimmilla maksuehdoilla ja kohtuullisimmilla koroilla. Jos tarvitset kuitenkin vain pientä kertalainaa, Vivuksen tai Ferratumin ilmainen laina ei sekoita budjettiasi, sillä maksat pikavipistä takaisin vain nostamasi summan, etkä mitään muuta!   Vivuksen kautta voit uutena asiakkaana nostaa jopa 400 euron kertalainaa täysin ilmaiseksi, kun maksat lainan takaisin 30 päivän sisällä. Jos tarvitset pienempää pikavippiä, voit nostaa lainaa esimerkiksi vain 10 tai 50 euroa, jonka voit maksaa takaisin helposti seuraavan kuun palkasta. Pikavipin saat tilillesi erittäin nopeasti jopa 15 minuutissa, joten ilmainen pikalaina on todella vaivaton ja riskitön tapa rahoittaa arjen pieniä menoja tai nostaa pientä lainaa äkilliseen ja yllättävään rahantarpeeseen.   Ferratumin kautta voit puolestaan nostaa lainaa 50-300 euroa täysin kuluttomasti ja korottomasti maksaessasi nostamasi summan takaisin 7-30 päivässä. Lainan takaisinmaksuaika riippuu nostamastasi summasta, joten 50 euron lainan joudut maksamaan viikon sisällä, kun taas 300 euron lainalle saat jo 30 päivän maksuajan, jonka voit hoitaa helposti seuraavan kuun tilistäsi.   Ilmaista lainaa nostaessasi et vielä sitoudu mihinkään, joten voit huoletta kokeilla lainayhtiön palveluita ensilainaa nostamalla. Moni toki ihmettelee, miten lainayhtiöt voivat tarjota täysin kulutonta ja korotonta lainaa vailla sitoutumista, mutta ilmaisen lainan tarjoaminen perustuu siihen, että lainayhtiöt pyrkivät houkuttelemaan uusia asiakkaita jatkuviksi asiakkaiksi hyvillä ensitarjouksilla. Voit kuitenkin itse päättää, haluatko nostaa ensilainan jälkeen uutta lainaa, vaan jättää lainan noston yhteen kertaan.

Lisätietoja pikavippivertailun tekemisestä

Pikavippivertailu ei ole vaikea operaatio, kun tarvittavat tiedot pikavippejä koskien on saatavilla. Pikavippipalvelu toimittaa lainatarjouksen hakemuksen pohjalta, mistä löytyy lainatuotteen tiedot vertailua varten. Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten sitä ei tarvitse erikseen tarkistaa.

Pikavippivertailu säästää rahaa vipin kuluissa
Pikavippivertailu auttaa löytämään parhaat lainat

Pikavipin lainatarjouksesta tulee tarkistaa vertailua varten vuosikorko, nimelliskorko sekä pikavipin muut kulut. Lainatuotteen kaikki kulut ja korot pitää olla selkeästi ilmoitettuna lainapalvelun lähettämässä tarjouksessa. Lainasummien suuruus ei varsinaisesti vaikuta siihen, miten laina vertailu kannattaa tehdä. Periaate on aina sama, riippumatta siitä haetaanko pikavippejä tai kulutusluottoa. Kulutusluottoa hakiessa huomioon tulee ottaa luotolle muodostuvat kulut tarkemmin, koska maksuaika on usein monen vuoden mittaisia.