Hae kulutusluotto netistä

 

[alert type=”alert-success”]Alapuolelta löydät 2016 vuoden parhaimmat kulutusluoton tarjoajat helposti listattuna – tutustu ja hae sinulle sopivin ilmaiseksi netistä[/alert]

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitukselta voit saada vakuudetonta kulutusluottoa 500 – 30  000 euroa jopa 12 vuoden laina-ajalla. Lainaa haetaan lähettämällä nettihakemus jolloin haet lainaa monesta eri paikasta. Sinulle soittaa lainaneuvoja joka etsii parhaimmat lainavaihtoehdot, lainaneuvoja soittaa sinulle toisen kerran saatuaan lainatarjouksen. Kun olet allekirjoittanut tarjouksen, saat rahat tilillesi parin päivän sisällä. Palvelu on täysin maksuton. Lainanhakijan täytyy olla täysi-ikäinen suomalainen, jolla on vakituinen osoitekin Suomessa. Lainaanhakijalla täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa ei myönnetä opiskelijalle  tai työttömälle. Lainojen korot vaihtelevat 9% ja 29% välillä. Lainan hakemista yhteishakemuksella kannattaa harkita, lainan korko voi laskea, sillä kaksi maksajaa ja kahden eri ihmisen kuukausittaiset tulot ovat luotettavampia, kuin vain yhden ihmisen. Jos tämä kiinnostaa, niin ota kulutusluotto ilman vakuuksia Freedom Rahoitukselta.

Hae Freedom Rahoituksen kautta

 

Fellow Finance

FellowFinanceFellowFinance on uusi luotonmyöntäjä ja se tarjoaa lainaa edullisella todellisella vuosikorolla 500 -10 000 euron väliltä ilmaisella hakemuksella netin kautta. Lainaa voi hakea kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia ja saat valita itse todellisen vuosikoron, joka on aina kiinteä. Palvelu on helppokäyttöinen ja nettihakemuksen lähettäminen onnistuu nopeasti. Tutustu ja hae Fellow Financen kulutusluotto netistä jo tänään.

Hae Fellow Financen kautta

 

WebFinance

webfinanceWeb Finance myöntää lainaa ilman takaajia kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Lainoja myönnetään 1000-30 000 euroa pitkällä ja joustavalla maksuajalla. Laita hakemus eteenpäin verkossa ja saat jopa 3 eri lainatarjousta. Näistä voit valita parhaimmalta tuntuvan lainatuotteen tai voit myös olla valitsematta. Valinta on teidän. WebFinance on helppo ja nopea lainapalvelu, suosittelemme tutustumaan!

Hae WebFinancen kautta

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalaina on suomalainen yritys, joka tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia tai takaajaa. Lainoja myönnetään kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille henkilöille, jolla on luottotiedot kunnossa ja vakituinen osoite Suomessa. Lainanhakijalla täytyy myös olla vähintään 1000 euron nettotulot kuukaudessa. Lainasummia myönnetään 1500 eurosta 15 000 euroon jopa 72 kuukauden laina-ajalla. Esimerkiksi 2000 euron lainalla ja kahden vuoden laina-ajalla kuukausieräksi tulee arviolta 113e kuukaudessa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Nopsalainalta soittaa laina-asiantuntija ja voitte yhdessä keskustella hakemuksestasi, jos on tarvetta ja suunnitella lainasummaa ja takaisinmaksuaikoja yhdessä, jotta saat itsellesi parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan. Lainan hakeminen onnistuu netissä ja myös lainasopimuksen allekirjoittaminen tehdään sähköisesti, joka mahdollistaa erittäin nopean lainan saamisen! Sivuston lainavertailu suosittelee ehdottomasti lainavalikoimaansa uudistanutta Nopsalainaa!

Hae Nopsalainan kautta

 

Etua.fi

Etua.fi lainaa heti tililleEtua.fi:n kautta saat lainaa 1000 – 35 000 euron väliltä kätevästi suoraan verkosta 1-5 vuoden joustavalla maksuaikataululla. Lisäksi yhtiön kautta voit hakea myös asunto- ja autolainaa. Näiden tarpeessa olevan kannattaa tiedustella minkälaisia rahoitusvaihtoehtoja yhtiöllä on tarjolla. Etua.fi:n kautta voit myös hakea luottokortin helposti ja nopeasti käyttöösi. Tutustu yhtiön monipuoliseen tarjontaan alapuolen linkistä. Saat yhdellä hakemuksella aina useamman eri lainatarjouksen, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan. Tutustu ja hae jo tänään.

Hae Etua.fi:n kautta

 

Mistä saan haettua kulutusluottoja kaikista helpoiten tilille?

Lainan haku on helpointa kun sen tekee netistä. Kulutusluottoa voi saada jopa 35 000 euroon asti täysin ilman vakuuksia ilman pankkeihin turvautumista. Kuluttajaluotto on suunnattu kotitalouksille, lainaa voi hakea mm. remonttiin, sisustamiseen, tilapäiseen rahantarpeeseen tai vaikka lomamatkaan, autolainakin lasketaan kulutusluotoksi.

 

Tyypillinen laina on suuruudeltaan 1000-6000 euroa ja takaisinmaksuaika muutamasta vuodesta ylöspäin. Pikavippi ei siis ole sama asia kuin laina ilman vakuuksia, vaan se on summaltaan aina huomattavasti pienempi.

 

Vaikka vippiä voi hakea samaan tarkoitukseen, kuin suurempaakin rahoitusta, niin ero on lyhyemmässä laina-ajassa ja pienemmässä lainasummassa. Pikavippien todelliset vuosikorot voivat olla jopa yli kymmenkertaiset luottoon verrattuna. Katso alempaa kulutusluottovertailu, mistä löytyy lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Huomioi kuitenkin, että kaikki eivät tarjoa vakuudetonta lainaa ja vakuudeton laina on saatavissa vain muutamilta lainaa myöntäviltä firmoilta.

 

Alempana on listattuna parhaat kulutusluotot mitä Suomesta saa, sekä vähän infoa jokaisesta yrityksestä, niiden lainasummista ja vuosikoroista. Ylempänä näit myös lainojen Hall Of Famen, jossa on listattuna parhaiden kulutusluottoyritysten suosituimpien lainojen lainasummat ja korot ikärajoineen. Muistakaa äänestää, jos olette hakeneet jo joltain mainitulta kulutusluottoa, tai esimerkiksi kuulleet tutultanne palautetta, voitte helpottaa jonkun toisen lainanhakijan päätöksentekoa! (: Hae Kulutusluotto heti!

 

Onko kulutusluoton hakeminen netistä turvallista?

Hakeminen on täysin turvallista. Netissä toimivat yritykset, jotka lainoja myöntävät ovat todella panostaneet tietoturvaan. Käytössä on tehokas SSL-salaus, jota myös moni pankki käyttää omilla sivuillansa. Tietoliikenne on siis kunnolla suojattua ja sitä ei ulkopuoliset pääse näkemään.

 

Asiakkailta kerättyjä tietoja myös säilytetään tietosuojalain edellyttämällä tavalla, joten niitä käsittelevät vain henkilöt, joilla täytyy olla niihin työnsä puolesta pääsy.

 

Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille, mutta niitä saatetaan käyttää yrityksin omien palveluiden kehittämiseen ja markkinointiin. Mikäli haluat tarkempaa tietoa asiasta, niin kannattaa tutustua yrityksen omiin nettisivuihin ,joilla on yksityiskohtaisesti kerrottu, että mitä tiedoilla tehdään. Toki asiaa voi myös tiedustella asiakaspalvelun kautta, jos haluaa.

 

Mitä eroa on netissä haettavalla kulutusluotolla ja tavallisesta pankista haettavalla kulutusluotolla?

Jos puhutaan varsinaisesta ja luotosta ja siitä, että miten se toimii, niin eroja ei ole. Samaa luottoa voi saada pankistakin. Netissä hakeminen on kuitenkin helpompaa ja nopeampaa, koska silloin ei tarvitse mennä pankkikonttoriin neuvottelemaan asiasta. Nykyisin monien pankkien konttoreita on suljettu ja ajan saaminen neuvottelua varten saattaa olla työlästä. Toki myös erittäin rajoitetut aukioloajat ovat rasitteena.

 

Netissä sen sijaan voi hakemuksen jättää koska tahansa ja käsittely on usein todella nopeaa. Moni yritys käsittelee hakemusksia 08.00-22.00 välisenä aikana ja myös arkipyhinä ja viikonloppuisin. Lainat voidaan Suomen lain mukaan maksaa 07.00-23.00 välisenä aikana, joten joustavuutta löytyy.

 

Kun käytät netissä toimivia palveluita, jotka kilpailuttavat lainoja, niin saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta. Se säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, koska enää ei tarvitse lähettää paksua pinoa hakemuksia erikseen jokaiseen paikkaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *